Şimdi Ara

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerinde duramıyor kuduruyorsun değil mi (: Mesajını değiştirmiş hemen. Sanal ortam değil ki, Ankara'dayım. Çankaya, Farabi. Sanallıkla alakam da yok. Çünkü salyalarımı saçarak konuşmuyorum senin gibi. Çok özür dilerim ama ne fakirim, ne eğitimsizim. Bundan önce ezdiğini sandığın kişilerden değilim.
  • Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    Sen karışamazsın ona hangi hakla bunları yazıyosun kardeş zevklerle renklerle birine kısıtlama koyamazsınız kültürünüz batsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youniverze kullanıcısına yanıt
    zaten bütün almanyada insanlarda bu arabalar var. almanyada, germenler bu araçları almadığı icin almanya cok eyi yeahh diyorsunuz. al sana kültürel tespit; almanyada görgüsüz araplar ve türkler en pahali araclari kullaniyor. sanada söylüyorum telefon iletişim kurmak icin üretilmiştir minimal seviyede ihtiyacini karsilamali, arac lojistik ve ulasim maliyetlerini dusurmek icin üretildi. senin kültürsüz kültürsüz 50 yil boyunca dinazor eritmen icin üretilmedi. ama kapitalizm sana bunu bir kültür malzemesi, farklilik olarak sunuyor. dinle be küçük adam, dinlersen gelişeceksin.

o renk o renk değil. senin dediğin görsel, duysal, hissel ve tadımsal sanat icin söylenmiştir. hiçbir sey bilmeden cok şey bilmiş gibi davranmayın. hadi birazda egoistlik yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 30 Mart 2019; 17:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seviyeye çıkmamız için sert kurallar ve disiplinli olmamız lazım. Bu sertlikte yaşam standartlarını kabul edip üretmek üzerine çalışırsak bizim ülkemizde de bunlar olur,

Gevşek ve denetimsiz yaptırımsız bir yönetimle olacak bir iş değil bu.

Bu seviyeye çıkmak istemeyenlerde var.

• ya birde utanmadan o adamın tır şirketi vardiyor, adam almanya gidip araba kiralama işi kurmuş kendine.

birde ne yapcaksın görgüsümüzün diyor diğeri, şu dünyaya bir kere geliyoruz bir araba beğeniyoruz görgüsüzlük sanki başka araba ayanı yerden kesmiyor felan, ya Allah belanızı versin şu adaletsizligi savunan ağır akplidir
  • Spirituosen kullanıcısına yanıt
    Hocam haklılık payları var. Araba 200k dolar olsa da iş orada bitmiyor. Vergisi var, parça değişimi yapsan piyuvv, nasıl yakıt yakıyodur o bi de bir sürü etken var

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

önce terbiyeli olmayı öğren genç.
    yoksa troll hesap mı demeliydim.

fifth block here it comes for you

anyway; adamlar avro kazanıyor ama orada 200 bin avro biriktirmek veya 200 bin avroluk araba almak burada 200 bin lira kazanmaktan on kat daha zordur. burada memur arkadaşlarımın çoğunun kendi evi ve arabası var, ortalama 100 binlik arabalar, evler 200 binlik, keza benim de aynı şekilde, çok şükür , ve benle birlikte bu adamlar 5 yıllık memur. öyle rüşvet yenebilecek bir memurluk da değil, sıradan memur. almanyada bir memur 5 yılda 100 bin avroluk araba 200 bin avroluk ev alabilir mi ? HAYIR
    Orada memurlar 4500 euro alıyor bilip bilmeden sallıyosun ya

• yaw kardeşim 200k arabayı evsiz adamlar almayacak her halde işi gücü olan karşılaya bilecek adam alıyor adamlar yurt dışında ne maaslar alıyor ve alım gücü yüksek 4000 euro ve üstü ne maas alan insanlar var burda yazan akplilerin agzına bakma sen onlara göre almanya bizi kıskaniyy almanyada herkes fakir
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    on kot doho zordor

hadi uğraş zaman kaybı ye de beni de siksth bılokla

enivey enivey enivey

sorsan Türk'üm doğruyum çalışkanım diyor.
    Ya tabi arabayı almak yurtdışında daha kolay ayda 6 7 k dolar alsan eşin de olsa alırsın o arabayı ama dediğim gibi o kadar maaşla o arabanın masrafı karşılanır mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

önce terbiyeli olmayı öğren genç.
    yoksa troll hesap mı demeliydim.

fifth block here it comes for you

anyway; adamlar avro kazanıyor ama orada 200 bin avro biriktirmek veya 200 bin avroluk araba almak burada 200 bin lira kazanmaktan on kat daha zordur. burada memur arkadaşlarımın çoğunun kendi evi ve arabası var, ortalama 100 binlik arabalar, evler 200 binlik, keza benim de aynı şekilde, çok şükür , ve benle birlikte bu adamlar 5 yıllık memur. öyle rüşvet yenebilecek bir memurluk da değil, sıradan memur. almanyada bir memur 5 yılda 100 bin avroluk araba 200 bin avroluk ev alabilir mi ? HAYIR
    10 kat az oldu 20 deseydin.

• ya kardeşim araştır bak, almanya demek ne demek ya, burada o arabayı alsan her yıl en az 40-50 bin lira vergi, senin dediklerin bura için geçerli oralarda her şey uygun kıçımızın dibinde petrol ülkeleri ama bizde benzin pahalı abd-avrupada ucuz bu ülke sıkıntılı

• obo o orobo çog gozol. omo ordodo olomozson. zor yono

• Q5 sattık daha yeni hocam hayaller büyük g350ye anca bakmakla yetiniyoruz dolar malum uçuyo, keşke yurtdışında olabilsem de çabuk kavuşabilseydim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk Lirası tedavülden kaldırılıp yerine Euro veya Dolar gelmedikçe bu işler böyle olur :)

Türk Lirasıda hiç bir zaman kaldırılmaz sürünmeye devam edelim.
  • Nedense böyle kutu gibi alçak araçlar hiç ilgimi çekmiyor pist aracı gibi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Araç dediğin böyle olacak. Evinin salonunda otururmuş gibi geniş ve rahat olacak yola oturacak oturaklı olacak. Şehiriçi kullanım içinde gene iç hacmi iyi düzeyde bir hatchback ya da crossover alırsın çok sorun yaşarsan. Tabi o kadar paramız olsaydı. Hayaller cayenne,q7 hayatlar linea 1.6 multijet.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    100 binlik dediğiniz araba clio falan galiba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.