< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 30 Mart 2019; 18:33:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 30 Mart 2019; 18:33:36 > |
Almanyada onu alan adamın tır şirketi var.
Kaç kişi onu alıyor sanıyorsun? 200 bin liralık araba almak kadar kolay mı sanıyorsunuz gerçekten 200 bin avro araba almayı? ![]() Çok saçma şu çevirmeden hesap yapmak. Türkiye'de 200 bin liralık kaç tane araba var orada 200 bin avroluk kaç tane araba var bir düşün. |
Kıbrıs'ta kalıyorum.Türkiye'den gelip asgari ile çalışanlar 20-30 yıl sonra biriktirdikleri para ile altına Mercedes,bmw falan çekiyor.Aklınız fikriniz araba bu nedir yaw
|
on kot doho zordor
hadi uğraş zaman kaybı ye de beni de siksth bılokla enivey enivey enivey sorsan Türk'üm doğruyum çalışkanım diyor. ![]() ![]() ![]() |
Konu başlığında "ailem fakir, böyle arabalara binemiyorum" diye bir nokta mı sezdin o ufacık beynin ile. Adamın problemi ülkenin ekonomik durumu. Sen buradan "Bilkent'te ne arabalar var ohooo, aileniz alamıyor mu size" gibi basit ve cahilce bir yaklaşım çıkartıyorsun.
|
10 kat az oldu 20 deseydin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 31 Mart 2019; 14:15:24 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 30 Mart 2019; 15:56:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Mart 2019; 16:23:14 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|