< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 30 Mart 2019; 18:33:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 30 Mart 2019; 18:33:36 > |
Almanyada onu alan adamın tır şirketi var.
Kaç kişi onu alıyor sanıyorsun? 200 bin liralık araba almak kadar kolay mı sanıyorsunuz gerçekten 200 bin avro araba almayı? Çok saçma şu çevirmeden hesap yapmak. Türkiye'de 200 bin liralık kaç tane araba var orada 200 bin avroluk kaç tane araba var bir düşün. |
Kıbrıs'ta kalıyorum.Türkiye'den gelip asgari ile çalışanlar 20-30 yıl sonra biriktirdikleri para ile altına Mercedes,bmw falan çekiyor.Aklınız fikriniz araba bu nedir yaw
|
on kot doho zordor
hadi uğraş zaman kaybı ye de beni de siksth bılokla enivey enivey enivey sorsan Türk'üm doğruyum çalışkanım diyor. |
Konu başlığında "ailem fakir, böyle arabalara binemiyorum" diye bir nokta mı sezdin o ufacık beynin ile. Adamın problemi ülkenin ekonomik durumu. Sen buradan "Bilkent'te ne arabalar var ohooo, aileniz alamıyor mu size" gibi basit ve cahilce bir yaklaşım çıkartıyorsun.
|
10 kat az oldu 20 deseydin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirituosen -- 31 Mart 2019; 14:15:24 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 30 Mart 2019; 15:56:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Mart 2019; 16:23:14 > |
|
|
|
|
|
|