Şimdi Ara

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
11.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sığ bakış açısı. Ben yayın yapmak istemiyorum arkadaşım. Telefonumdaki video ve fotoğraflarımı bulut sunucumdaki depolama alanıma hızlı bir şekilde yüklemek istiyorum. Sen kullanmıyorsun diye başkasının hakkına ne diye laf ediyosun. İsteyen yayında yapar,dosya da yükler. Sen ne diye internet kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    nereden duydunuz acaba bunu keşke öyle bir şey olsa bende merak ettim şimdi
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet bir gaza geldi hızlar yükseltildi benimki niye yükselmedi diye, sonrasında hızı yükselen kenara çekildi. Şu anda elimizde bize verilmiş bir hak var ve 1 haziran itibariyle bu hakkı geri alacaklar. Yeniden düzenleme yapılmadan çok acil eylem planı hazırlanmalı konu tekrar gündeme getirilmeli. Yoksa 1 haziran itibariyle hayal olacak bu hızlar.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    kanka bu yusuf kıraç beni engeldi ya dedim superonline masaya fiber vuruyor sizin gibi çakma fiber degil ftth yapıyor sadece dedim yalan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 19 Mayıs 2020; 13:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

15 yıldır upload upload diye anırıyorum.

Upload neymiş bea, ne gerek var, otur oturduğun yerde diyenin uploadı arttı, bende bir değişiklik yok.(SoL FTTH altyapı)

Bir şeyi çok fazla istemeyeceksin demek ki :)

VDF ve Millenicom, bu üç maymun hareketlerinizi hayatım boyunca unutmayacağım.
    bende 100 MBps üzeri tarife istiyorum

• Aslında şu an çok zor şartlarda speedtest yapıyorum diyebilirim :) Kablosuz ve 2.4GHz ve üst kattayım :)

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması!

Aslında @ReSpAwN_22 dediğin de doğru söylüyor.
    Sanki zokayı yuttuk ses çıkarmıyoruz gibi bir duruma büründük ama ben son 2 aydır VDF'nin saçma sapan DNS sorunu ile de uğraşıyorum bir yandan.

• quote:

Aslında şu an çok zor şartlarda speedtest yapıyorum diyebilirim :) Kablosuz ve 2.4GHz ve üst kattayım :)

Aslında @ReSpAwN_22 dediğin de doğru söylüyor.
    Sanki zokayı yuttuk ses çıkarmıyoruz gibi bir duruma büründük ama ben son 2 aydır VDF'nin saçma sapan DNS sorunu ile de uğraşıyorum bir yandan.
    Hepimizin ağzına bir parmak bal çaldılar, devamında yüksek hızları paket olarak satmaya çalışacaklar. Şu ortalama 1 aylık süreçte upload miktarımda bir miktar yükselme var ki korona belası yüzünden neredeyse tüm görüşmelerimi internet ortamında yapmaya başladım. Whatsapptan görüntülü görüşmeler ön planda olmak üzere, google drive yedeklemeleri, youtube'a keyfe keder video yüklemeyi falan sayarsak artış normal diyebilirim. Benim kullanım senaryomda upload hızının artmasıyla web sayfalarının açılış süresinde düşüş, ping durumlarında iyileşme, online oyunlardaki upload kaynaklı paket kayıplarının azalması gibi bir çok önemli gelişme oldu. Herşeyin ötesinde duruma genel olarak bakıldığında uploadı her ne amaçla kullanırsanız kullanın bu süreçte harcanan zaman ve elektrik miktarında yarı yarıya azalma mevcut ki; bu konunun, ülke doğal kaynaklarının korunmasında ve telafisi asla mümkün olmayan zaman açısından değerlendirilmesi gerekli. Yani upload hızınızın yüksek olması, minimum sürede işinizi tamamlamak anlamına geliyor. Bu nedenle hazır hızlar yükseltilmişken, sesimizi duyurmamız gerekli. Ben adsl kullanıyorum beni etkileyen bir şey yok diyecek arkadaşlar illaki olacaktır. Geçen seneye kadar bende adsl kullanmaktaydım, Türknetin arıza kaynaklı yaklaşık 45 gün internetsiz kalacağımı belirtmesi üzerine aboneliğimi sonlandırdım. 2 ay sonrasında ise alt yapı sorgulattığımda adresimde vdsl tanımlanmış olduğunu öğrenince netspeed aboneliğimi başlattım. Ama öncesinde kotaların kaldırılması ile ilgili yapılan aktiviteye de katıldım. Unutmayın adsldeyim benim için bir avantajı yok demek, benzin pahalı ama olsun benim arabam yok, ete zam geldi ama olsun ben vejeteryanım demek ile aynı şey. Gün gelir altyapı düzelir fiber bağlantı sahibi, işleriniz yolunda gitmesiyle araç sahibi oluverirsiniz. Tüm bunlar değerlendirildiğinde tamamı toplumun yaşam kalitesini etkileyen etmenlerdir. Sonuç olarak öyle ya da böyle bir şekilde upload konusu hepimizi etkiliyor.Organizasyon becerisi kuvvetli arkadaşların biran önce bir etkinlik başlatması yerinde olur. Önümüzde yaklaşık 10 günlük süreçte ciddi bir organizasyon ile hedefe ulaşılabiliriz.

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Upload en az 50 MBps olmalı niye 50 MBps olmali 100 MBps olsun en düşük diyenleri hissettim 50 MBps bile ilac gibi

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    iyi demişsin eee gerçekler acıtır tabi
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Apluuğ apluuuğ dediniz fiyatlar uçtu gitti diye hissettim :)

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Upload boyle olur en düşük

• quote:

Apluuğ apluuuğ dediniz fiyatlar uçtu gitti diye hissettim :)
    Çaktırma

• TT uploadı napcan bi yerine mi skcan?

• Bu adamın ve bunun gibilerin bu makamlara gelmesi zaten başlı başına bir trajedi.

• Türknet işi çözdü neyseki (resim yasircivan91'e ait). Türknet yayılırda, bize gelir inşallah birgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Türknet işi çözdü neyseki (resim yasircivan91'e ait). Türknet yayılırda, bize gelir inşallah birgün.

Kim bilir ancak kaç hanede var bu hızlar #HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması! 

• BJK kullanıcısına yanıt
    Sokaktaki saha dolabına bu kadar hız gidiyordur zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turknet de olmasa hız göremeyeceğiz. uploadı en az yarısı yapsalar iyiydi. twitter etkili galiba yine ordan eş zamanlı bastırmak lazım talepleri.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.