Şimdi Ara

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
11.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten yeter ama ya, YouTube'ye video atacağım 2,5 saat bekliyorum yemin ederim. Türknet'in de bölgemize geleceği yok zaten. 2022 yılındaki planları arasında Esenyurt yokmuş. Kesinlikle hızların arttırılması gerekiyor, nedir bu korkulan anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 10 Ocak 2022; 0:45:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt
    Hocam sen firma sahibi olsan, ne yapardın?

Abonelerinin yarısından fazlası upload kelimesi ne demek, ne anlama gelir bilmiyor. İşine yaramıyor, internet olsa yeter kafasında. Gidip bu abonelerine 100-200-1000 upload mı verirsin yoksa 4-8 mi verirsin?

Türkiye'de bilinçli kullanıcı yok, en basitinden üst komşum ADSL altyapıda Superonline kullanıyor ve 16mbit paketi olmasına rağmen 4mbit alıp internete girsin yeter kafasında, her ay 100 TL ödüyor. Ben ise Turk Telekom'un kafasının etini yiyip 50mbit VDSL'e geçtim. Arada ki fark bu, birisi bilinçli kullanıcı birisi bilinçsiz kullanıcı. Firmalarda çok bilinçsiz kullanıcı olduğundan bunu fırsata çeviriyor.

• Hocam avrupa halkı bu konuda çok mu bilgili? Müşteri ile hiç alakası yok bunun.

• Sırf altyapıyı geliştirmedikleri için sinirimden altyapıya yük oluyorum. Her gün 300GB şey indirip indirip siliyorum. Binsin Telekom altyapısına bunun yükü umrumda değil

• yeni 2 katı yavaş upload hızlarımız hıyarlı olsun

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Acısını çıkartıyorsun yani alemsin valla benim bildiğim gizliden kota koyuyorlarmış 10 tb ulaşınca kesiliyormuş ama her isp için farklıymış kota, sebebide alt yapıya zarar geliyormuş

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Ahahah, hocam aynı benim kafa yapısı bu:

#HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması!
    Birkaç aydır sürekli ben de yapıyorum bunu ama hep tahminimden az kullanmış olarak görüyorum acaba burada yazan kullanımlar tahmini olarakmı güncelleniyor? Anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GupoBS kullanıcısına yanıt

ben turktelekom kullanmıyorum, bilemiyorum

Hocam siz bu kadar gbyi nasıl yapıyorsunuz bende 150 gbyi gecince diyorum cok oldu 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzfertatzz

Hocam siz bu kadar gbyi nasıl yapıyorsunuz bende 150 gbyi gecince diyorum cok oldu 😀

Hocam, Evde 3 adet 4K tv var bunlarda sürekli Netflix,Youtube v.b açık oluyor e tabi doğal olarakta bunlar gb tükettiği için aylık kullanımım yüksek oluyor

• 2 yıl geçti değişen birşey yok maalesef #HakkıNeYapacakUploadı | Bir Upload Ayaklanması! 

Hocam çok az kullanıyormuşsunuz, size yakıştıramadım açıkçası. Bunun için ev interneti alınmamalı

• 16-35-75 paketleri artık iptal edilmeli, satışı bile komik... upload hızın 1/4 ü yada yarısı kadar verilmeli, twitterdan yeniden bastıralım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 16 Ocak 2022; 10:29:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.