Şimdi Ara

Hakkınızı yedirmeyin.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi benim dışarı çıkınca kimsem yok,ne yapcam dışarda çıktım diyelim hah dolaştım ettim eee gerisi ne kızlar üstüme atlamıyo gelipde yanımıza konuşmaya ortam vardıda biz mi değerlendirmedik,yok işte ortam olsada ben gitmiyorum çağıranlarda bana hayat için hiçbir getirisi olmaz,öyle çıkın edin demeyle olmuyo sıfırdan başlayan adam için çevre mi var.kimsenin kişiliği aynı değil herkes ortam adamı olamaz.bak sinirlendim
  • Bayılıyorum şu yurdum insanına ya.Hiçbir konuda bilgisi yoktur ama her konuda bir fikri vardır.Bazı şeyleri büyük harfla yazıcam ki kafanıza dank etsin.ASOSYALLİK HASTALIK DEĞİLDİR.Bilerek kendini toplumdan soyutlayan insanlara asosyal denir.Senin asosyallik ile karıştırdığın ''PSIKOLJIK HASTALIK'' Sosyal anksiyetedir.Tedavi edilmezse insanı intihara kadar sürükler veya hayatınızı mahvedebilir.Burda forumlarda ''çık yiğenim git sosyal ol biraz karı kızla takıl'' diyerek kimseye yardım edemezsin.Kendinde bu hastalık olduğunu düşünen vakit kaybetmeden bir uzmana görünsün derim.İleride başınıza çok iş açarsınız.Son olarak sakın bilip bilmeden ilaçlara başlamayın mutlaka psikoloğun dediğine uyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Hata bende sizin gibi asosyal adamlara niye yol gösteriyosam adamlar zaten alışmış bu duruma neyse yazdıklarımdan ders çıkaran çıkarır. Çıkarmayan için yapıcak bişey yok zaten

Çok güzel açıklamışsınız millet teşekkür edeceği halde bunları yazıyor neyse saolun..
  • quote:

Hata bende sizin gibi asosyal adamlara niye yol gösteriyosam adamlar zaten alışmış bu duruma neyse yazdıklarımdan ders çıkaran çıkarır. Çıkarmayan için yapıcak bişey yok zaten

senden sosyal oldugum kesinde

sizin gibi

sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    üslübünu değiştirmelisin bence. Ve genelleme yapmamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 15 Haziran 2012; 8:07:59 >
  • quote:

bilader yazını okudum güzeldi..sen bakma bunlara... onlar zaten asosyallelikten dibe vurmuş insanlar ..pc başında kalmaktan beyinlerinde radyasyon küpü oluşmuş artık ne dediklerini bilmiyorlar... çok doğru konuşmuşsun en başta facebook umu kapattın ;) .. foruma daha az girmeye çalışıyorum..zaten pc de hiç işim yok oyun da oynamıyorum ...bi kaç arkadaşım vardı onlarda çalışmaya gittileri .. zor telefonla görüşüyoz bende akşama kadar çalışıyorum ... akşamları spora gidiyorum öyle öyle vakit geçiyor ama ..şu kız meselesine gelirsek ben fazla ortamda göremiyorum çalışmaktan dolayı... bilmiyorum artık halim nolucak

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Hocam iyi güzel yazmışsın da bu iş tek sokağa çıkmakla bitmiyor ki. Çevre lazım. Çevre olmayınca gidip bi çevreye katılmak ve kendini onlara kabullendirmek zor oluyor. Kısacası her şey şans

Adam haklı sosyal çevren yoksa ne yapacaksın dışarıya çıkıp? Çıktın diyelim öyle boş boş dolaşıyosun yani bir şey olmuyor.

Aynen öyle. Bazıları bırakın pcyi sokağa çıkın gidin konuşun biriyle diyor. Bu çok saçma bence. Önce bir arkadaş çevren olması gerek. O da şansa bağlı bir faktör.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

burası konu dışı be dostum.
    bim'i ilah yapan asosyal liselilere neyin sosyalliginden bahsediyorsun.

Valla usta doğru söylüyosunda bazen okuyorum böyle elemanları adamın arkadaşı yok sevgilisi yok dışarı çıkmıyo üzülüyorum durumuna o yüzden açtım birazda bu konuyu ama görüyorum ki bu arkadaşlar hallerinden gayet memnun yapıcak bişey yok kaybetmeye mahkumlar yazık..

hocam ben artık değişmek istiyorum.bu hayattan memnun değilim kurtarın beni burdan
  • halla olayı karı kız arkadaş olarak görenler var
    ınsan kendısıyle barışmalı önce kendı ıcındekılere söz geçırebılmelı ,hayat karı kızla yıyıp ıcıp yarım saat 1 saat mukoko yapılamıcak kadar kısa
  • quote:

Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış sanırım ben sadece kız bulmak için çıkın dışarı demiyorum bilgisayar başından kurtulun en azından gerisi gelir zaten yardım etmeye çalışıyoruz topa tutuyosunuz insanı pes..

Kötü durumdayız.Dün gece 1'de bilgisayarın başından kalkınca ne yapıyorum ben dedim kendi kendime kaç saattir bu meretin başındayız.Üstelik bilgisayarda 20 tane oyun yüklü olmasına rağmen zar zor dh'de vakit geçiyiorum.Gerçi havalar o kadar sıcakki Saat 6-7'den önce dışarı çıkılmazNormalde bisiklet sürerim ama bisikletin frenler falan tutmuyo bir bakıma ihtiyacı var.Saz çalıyorum onunda 2 kulağı kırıldı ve 1 teli eksik.

• Beni anlayanlar olduğunu görmek güzel gereksiz yorumlara takılmıyorum yok doktora gidilcekmiş bilmem ne hastalık derecesinde asosyal olan insanlara zaten bişey yapamam ama bu bir hastalık değildir sadece özgüven eksikliğidir bende özgüven eksikliği olan arkadaşlara yardım ediyorum çok fazla pm geliyo hepsini cevaplıyorum özelden sorusu olan pm atabilir .
  • quote:

Görende sevgilisi var sanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış sanırım ben sadece kız bulmak için çıkın dışarı demiyorum bilgisayar başından kurtulun en azından gerisi gelir zaten yardım etmeye çalışıyoruz topa tutuyosunuz insanı pes..

Kötü durumdayız.Dün gece 1'de bilgisayarın başından kalkınca ne yapıyorum ben dedim kendi kendime kaç saattir bu meretin başındayız.Üstelik bilgisayarda 20 tane oyun yüklü olmasına rağmen zar zor dh'de vakit geçiyiorum.Gerçi havalar o kadar sıcakki Saat 6-7'den önce dışarı çıkılmazNormalde bisiklet sürerim ama bisikletin frenler falan tutmuyo bir bakıma ihtiyacı var.Saz çalıyorum onunda 2 kulağı kırıldı ve 1 teli eksik.

Başına gelmeyen kalmamış seninde.

Samsun=Nemden ölüyoruz.

• Bir dışarı çıkıyım dedim az kalsın araba çarpıyodu düşüyodum kuş kafama sıçtı su döküldü üzerime şimdi yıkandım
  • Cool story bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Görende sevgilisi var sanar

Hayatında akrabandan başka kız görmemişsin insanları tanımadan yorum yapma adamın canını sıkma senin bakıp iç geçirdiğin kızlarla gezip dolaşıyorum ben illa insanı konuşturcaksınız ondan sonra egomuzu tatmin ediyo oluyo ismimiz.
  • quote:

Beni anlayanlar olduğunu görmek güzel gereksiz yorumlara takılmıyorum yok doktora gidilcekmiş bilmem ne hastalık derecesinde asosyal olan insanlara zaten bişey yapamam ama bu bir hastalık değildir sadece özgüven eksikliğidir bende özgüven eksikliği olan arkadaşlara yardım ediyorum çok fazla pm geliyo hepsini cevaplıyorum özelden sorusu olan pm atabilir .

Ya sen bi git çay koy ya Adama bak millete yalan yanlış bilgiler veriyo bide psikolog edasıyla dolaşıyor.İnternet elinin altında biraz araştırda bilgi edin.
  • ulan bu forumda herkes bütün forum asosyal diyor. ee bunu söyleyen herkes sosyal olduğunu idda ediyor.o zaman nerde bu asosyaller?
  • Hakkınızı yedirmemek ile saygısızlık arasındaki farkı anlayın derim. Birilerine yaranmak için başka birileriyle aranızı bozmayın.
  • Haklısın brah ama burda öyle ortam kurabileceğim insanlar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

quote:

senden sosyal oldugum kesinde

sizin gibi

sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    üslübünu değiştirmelisin bence. Ve genelleme yapmamalısın

çoğunun da böyle olduğu bir gerçek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.