Şimdi Ara

Hakkınızı yedirmeyin.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "neden benim sevgilim veya arkadaşım yok diye iç geçirenlerdensiniz.." den sonrasını okumadım.
    ne iç geçirmesi? bu aptal liseli topluluğuyla, uzaktan yakından hiç bir alakam olmadığı için kendimle gurur duyuyorum. tutabildiğim kadar uzak tutuyorum kendimi onlardan. kimseyi kıskandığım falan da yok.
    forumda böyle düşünen çok insan vardır. onları "sizin gibi asosyal" diye dışlaman da doğru değil. asosyal olmak kötü bişey değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Görende sevgilisi var sanar

Hayatında akrabandan başka kız görmemişsin insanları tanımadan yorum yapma adamın canını sıkma senin bakıp iç geçirdiğin kızlarla gezip dolaşıyorum ben illa insanı konuşturcaksınız ondan sonra egomuzu tatmin ediyo oluyo ismimiz.

senin gibileri kapak etmek vardı ama neyse LYs den sonra ss lerle dönerim kardeşim sen rahat ol

bu forumdayız diye illa asosyal mi olucaz ?
  • Adam psikolog beyler dağılın.
  • Benim suskunlugum kucuklugumden geliyor heralde. Kucukken cok bastirildim, simdi de ezik gibi yasiyorum iste :/ olsun, halimden mutlu olmaya calisiyorum. He bir de kizlar seni gulduren erkekleri degil, ona hic deger vermeyen, kaba, kufreden, durmadan kavga eden ne diyeyim "kotu" cocuklardan hoslanirlar. Gram beyin yok ki....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerimden dolayı konuya bakamadım yine bazı arkadaşlar beni eleştirmişler varsın eleştirsinler her türlü yoruma açığım ama benim tek amacım asosyal arkadaşlara yardımcı olabilmek kendi reklamımı yapmak değil. Ve tekrarlıyorum arkadaşlar ben sadece gidin kız tavlayın demiyorum zaten ilk evrede bunu yapmanız imkansız gidin önce bi insanlarla iletişim kurmaya çalışın bi şekilde kendinize bi ortam yaratın en basiti evden dışarı adım atıp mahalleye bile inseniz illaki samimi olmasanızda vardır tanıdığınız birileri onlarla konuşun sürekli dışarı çıkın aylak aylak gezsenizde çıkın insanları izleyin bu bile bişeydir ilk evre için.
  • Gidecem starbucks a yudumlucam kahvemi sonra manken gibi kiz gelecek yanima sandalye bos mu diye soracak ee ben napiim sandalye bos mu diye soracagina otur tanisalim dimi. Sonra niye asosyalsin bu yuzden iste hayatin adaletsizliginden dolayi. Elin apacisi gidecek manken gibi kizi kapacak sonra biz niye asosyaliz. En azindan bilgisayar bizim degerimizi biliyo. O yuzden asosyal olmak adaletten yoksun bir Turkiyede en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Gidecem starbucks a yudumlucam kahvemi sonra manken gibi kiz gelecek yanima sandalye bos mu diye soracak ee ben napiim sandalye bos mu diye soracagina otur tanisalim dimi. Sonra niye asosyalsin bu yuzden iste hayatin adaletsizliginden dolayi. Elin apacisi gidecek manken gibi kizi kapacak sonra biz niye asosyaliz. En azindan bilgisayar bizim degerimizi biliyo. O yuzden asosyal olmak adaletten yoksun bir Turkiyede en iyisi.

Asosyal olmanın adaletle herhangi bir ilgisi yok dostum o apaçi diye tabir ettiğin elemandan eksiğin yok fazlan var ama sen kendin tercih ediyosun bilgisayarı. çıkmıyosun dışarı ağzın laf yapmıyo insanları fazla önemsemeyin onlardan kaçmayın onlardan kaçamazsınız zaten çünkü heryerdeler asosyalliği kabullenmek yerine onunla savaşmalısınız kaçarak ve kabullenerek hiçbişeyi değiştiremezsiniz. Ben halimden memnunum diyen varsa ona yapıcak bişey yok.

• sen kendini ne zannediyon cok mu sosyal birisi zannediyon
  • quote:

Konunun başlığından neyle alakalı olduğu pek belli olmuyor şimdi açıklıyıcam size...

Arkadaşlar biliyorum ki çoğunuz asosyal, sürekli pc başında olan ve neden benim sevgilim veya arkadaşım yok diye iç geçirenlerdensiniz..

Aşağıda yazdıklarımı sonuna kadar dikkatlice okuyun şimdi;

Bunun sebebini açıklıyıcam size aslında kimsenin kimseden bir eksiği yok. Herkes eşit sizin eksikliğiniz sadece özgüven ve sosyal çevre. Çoğunuz diyosunuzdur ulan çocuğun tipine bak yanındaki kıza bak diye işte orda olay aslında dışardan göründüğü gibi değil. Kızlar sanılanın aksine her zaman yakışıklı ve karizmatik erkekleri seçmezler.. Bazen de onun yerine belli bir ortamı olan tanınan bilinen ve kendini koruyabileceğinden emin oldukları kişileri seçerler bu kişilerde genelde tipsiz olur.. Bu yüzden kimse benim tipim yok veya benim param yok beni kim ne yapar diye düşünmesin, kendi şansınızı kendiniz yaratmak zorundasınız öncelikle şu bilgisayardan bi uzak durun hazır yaz gelmiş herkes dışarda atın kendinizi dışarıya. Biraz girişken olun tanımadığınız insanlarla sohbet edin ağzınız laf yapsın özellikle bu çok önemli. Eğer diyosanız ki benim hiç bi şansım yok kendime hiç güvenmiyorum bana bi rehber lazım elimden geldiği kadar hepinize yardım ederim. Konunun özeti olarak şunu söyliyim hakkınızı bu tiplere yedirmeyin siz evde bilgisayarda pineklerken o kültürsüz aklı fikri abazalıkta olan elemanlar dışarda kızlarla dolaşıp geziyo bunu sürekli aklınıza getirin ve hırslanın. Benim şuan kurulu bi ortamım var çevremdeki insanlarda hep benim kafa dengim bu zamana kadar çok fazla kızla birlikte oldum ve şunu anladım kızlar kesinlikle yanında mutlu oldukları erkeklere aşık oluyorlar onları mutlu etmek çok basit emin olun sadece isteyin ve harekete geçin. Özelden sorusu olan olursa pm atabilir.

yaratmak kelimesini görünce, gerisini okumadım çünkü değmezdi !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

quote:

Hata bende sizin gibi asosyal adamlara niye yol gösteriyosam adamlar zaten alışmış bu duruma neyse yazdıklarımdan ders çıkaran çıkarır. Çıkarmayan için yapıcak bişey yok zaten

senden sosyal oldugum kesinde

sizin gibi

sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    sizin gibi asosyal
    üslübünu değiştirmelisin bence. Ve genelleme yapmamalısın

çoğunun da böyle olduğu bir gerçek

asosyal değilim ! günde 6 saat dışarıdayım arkadaşlarla. Ve düzgün bir tipim var çok şükür her güzel kıza rahatlıkla sokulur kaldırırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.