|
HAKSIZ ELEKTRİK FATURASIYLA HUKUK MÜCADELEM...
-
-
benim elektrik te bir sorun var 7 8 aydır 220 320 arasında geliyor fatura -
Elektrikte değil elektriğin fiyatında sorun. -
80 illa 110 arasında ortalama ile tüketim olurken birkaç komşu ve akraba ile,, artık ben 270 320 arasında bir fatura ödüyorum, onlar 160 190 ortalamalarda,, demek ki zam bi bana gelmiş,, değişen ne hiçbir şey aynı kullanım aynı cihazlar vs
evdeki tüm ampuller led e çevirdim sonuç aynı,,, benim tesisatta şasi falan bişey var galiba -
Olabilir baktırmak lazım. Konu dışına çıktık ama bizde de öyle oluyor genelde. Arkadaş yazın 24 saat klima çalıştırır 200 gelir biz dikkat ettiğimiz halde 300. -
Üzerinden vakit geçmiş ama nasıl sonuçlandı merak ettim.
Haklı haksız olmanızdan bağımsız olarak sorun şu ki davul da tokmak ta EDAS'ta!
Sizin sayacınız arızalı ise bunu "güya" teste sokan da o şirketin personeli. Kontrol edecek olan da
"güya" Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü personeli (acaba çaycı mı yoksa su tesisatçı mı kontrol ediyordur?)
"Sayacın hafızası arızalı" sonucu, klasik tespittir. İşler EDAS bakımından sarpa sarar ise bir bakarsınız hafıza çalışıyordur.
Kaldı ki sayacın hafızasından daha önemlisi "ölçme devresidir". Yani ben raporda hafıza sağlam mı değil mi yerine,
sayaç %15 eksik veya %40 fazla ölçmektedir gibi bir somut laboratuvar sonucu görmek isterim.
Bazen mahkemenin görevlendirdiği bilirkişiler bile aynı sonuca varmayabilirler. Nasıl mı?
www.uzmandelili.comBir Kez Daha Muhalefet Şerhihttps://www.uzmandelili.com/2024/01/muhalefet-serhi-2.html
-
@falan48 Hocam selamlar. Nasıl sonuçlandı dosyanız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X