Kendisine mesaj yazdım şimdi twitter dan. Bu olayı çöz dedim. Yoksa pazartesi şikayetçi olacağım. Artık iş çığrından çıktı. Çok kişi tazminat ödeyecek çok... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haksız linç yiyorum yardım. (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Senin yerinde olsam küfür eden herkese o kız başta olmak üzere hepsine şikayetçi olurdum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero DegreesBilader rahatsız mısın sen? Niye yalan söyleyeyim. Müracaat ettiğim her şeyi illa detayına kadar gireyim mi? Bu kız bana olay günü telefon numarasını gönderiyor. Ara konuşalım diyor ama aramıyorum. Bu kızdan şüphelendiğim için telefon numarasını da veriyorum polise. Siber suçlar ise salı günü saat 10.30 da beni arıyor ve şüphelinin bulunduğunu söylüyor. Ben de soruyorum Gizem mi diye evet diyor. Her şeyi tespit ettik. Gelip ifade verirseniz adli süreç başlayacak diyor. O tespit ettiklerine dair belgeyi istediğimde ise onu veremeyiz diyorlar. Bir kişiyi tespit etmek aylar sürmez. İşini bilen 1 saate halleder onu.
Madem "boş yoş odloyodo çoloştom bon" aşağıdakinin ne anlama geldiğini de anlamışsındır. Bak bu üçüncü yol. UYAP ( www.uyap.gov.tr ) üzerinden mobil imza ile de suç duyurusunda bulunulabiliyor. Devleti, devletin yargı organlarını ve kolluk kuvvetlerini soytarılıklarına alet edip küçük düşürenler bu şekilde ihbar edilebiliyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tüüfektank -- 7 Ağustos 2020; 16:52:4 >
-
Bu nasıl bir kadın hangi tarikattan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Allah aşkına şikayetçi ol. Lütfen bak yalvarıyorum. Senden de alayım 10.000 TL. Lütfen ol bak bekliyorum. Lütfen ama sakın vazgeçme. Lösev fibi kuruluşlar sizin sayenizde iyi bir bağış toplayacak. Beklemedeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Zero DegreesAllah aşkına şikayetçi ol. Lütfen bak yalvarıyorum. Senden de alayım 10.000 TL. Lütfen ol bak bekliyorum. Lütfen ama sakın vazgeçme. Lösev fibi kuruluşlar sizin sayenizde iyi bir bağış toplayacak. Beklemedeyim.
Görüşürüz...
-
Kurmaca olduğu çok belli.
Önce yorum yap sonra sayfalar paylaşınca yok gizem falan.
İyi numara :D:D
-
Bu da kurguysa ne olacak peki ?
Görüşeceğiz.
Diyelim ki kurgu. Peki benim kazancım ne?
Bu ne yahu 10.000TL tazminatlar havada uçuşuyor. Bizim başımız kel mi? Belki bize de düşer. Hem mağdur arkadaşa destek olmak lazım. Ne güzel tweetlerin ekran görüntülerini saatlerini filan da koymuş. O kız arkadaşını affetmiş ama yohhhh olmaassssss bu halk affetmesssssss. Bahsedilen tweetler hakkında da kamu adına ben suç duyurusunda bulunacağım. Zaten bulunulmuştur da şöyle okkalı bir dilekçe ile ben de konuya dahil olayım. Belki 10.000TL tazminat filan da bana düşer.
-
Tweetlerde nefret ve ayırımcılık, suçu ve suçluyu övme ve meşru gösterme gibi eylemler var. Hesabın çalınarak kullanılması ile ilgili arkadaşın şikayetine göre işlem yapılır. Kalanı için ise her kim yazdıysa ya da yazdırdıysa geçmiş olsun.
-
Aynen kopyalıyorum yazanı.
Son paragraf :
" Salı günü siber suçlar, eski kız arkadaşımın yaptığını tespit ettiler. Adresine kadar her şeyini buldular ancak buna dair belgeyi bana vermediler. Eğer şikâyetçi olursam, ifade tutanağının kopyasını vereceklerini söylediler. Ancak eğer şikâyetçi olursam, savcılık ve mahkeme aşamasında eski kız arkadaşım benim adres bilgilerimi, telefon numaramı ve bana ait tüm bilgileri öğrenebilecek. Sadece twitterdan bunu yapan kişi bu bilgileri öğrenirse neler yapmaz diye düşünüp şikâyetçi olmadım. Zaten twitterda yazdığı yüksek takipçili kişiler bunun hakkında şikâyetçi olmuşlar. "
Saygılarımla
Son paragraf tamamen gözümden kaçmış hocam. kusura bakmayın, dediğiniz gibi şüphe yaratabilecek ayrıntı.
Benimkisi mesleki deformasyon sanırım :))
Çoğu zaman alakasız bir iki cümle gerçeği tamamen değiştirebilir. Bundan mütevellit dikkat ederim hep satır aralarına.
Ama yine belirteyim; arkadaşın bu olayı tamamen kurgudur demiyorum ancak, burada açık bir yalan var ve bu da diğer kısımları da sorgulamaya itiyor bizleri....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsasHakkındaMütalaa -- 7 Ağustos 2020; 18:58:28 >
Bu millet mahkemeye adım atanı tazminata boğduğunu sanıyorlar. Geçen günlerde bir sanık beraat edip kesinleşince 7 günlük tutukluluk süresi için tazminat istemişler. Ağır ceza mahkemesi 1500tl para ödenmesine hükmetmiş. Maddi+manevi bide bu anayasa mahkemesinin haksız koruma tedbiri tazminatları caydırıcı olmalı içtihadı sonrası bir karar.
Olay ne bilmiyorum sondan konuya geldim herkes 10.000tl lik olmuş yazınlar 10.000tl lik tazminat davalarını kazanacağınız belki 300-500tl yi reddolunan 9500tl nin mahkeme masrafı olarak ödeyin , 2-3 katınıda cebinizden karşı avukat vekalet ücreti olarak ödeyin rahatlayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi baktım rakamlar havada uçuşuyor dedim ben de yolumu bulayım. Yoksa Türkiye' de tazminat işinin "sebepsiz zenginleşme" sebebiyle ABD mahkemelerindeki gibi işlemediğini ve talep edilen tazminatın reddolunan kısmı için yargılama ve vekalet giderlerinden sorumlu olunulduğunu gayet iyi biliyorum.
-
Twitter bir çöplük.
Şikayetçi olmaman kızın yaptıklarından daha sinirimi bozdu.
Kız nasıl tehlikeli, ne kadar kötü bir insanmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X