Yahu bu nedir ya bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Cidden şuan Türkiye' de çok ciddi bir linç kafası var, diğer tarafı dinlemeden direk linç ediyorlar. Bende böyle bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum açıkcası, ben kaldıramazdım böyle bir şeyi açıkcası. O yüzden doğru düzgün fotoğrafımı bile paylaşmam hiçbir yerde. |
Haksız linç yiyorum yardım. (8. sayfa)
-
-
kadınlara ezdirmeyin kendinizi yeni nesil gençler... aklınızı başınıza devşirin
-
benim de liseden böyle takıntılı eski bir kız arkadaşım var. Allah korusun görür falan şimdi bu olayları bana yapmaya kalkar bi bu kaldı denemediği çünkü. kendinide yakar beni de , toplumda şuan çok hassas bir konu savunan da karşı olan da böyle açıklar arıyor
-
Hocam şikayet et süründür yazdığın diğer mesajları okudum yaşam güvencen bile yok tedirgin tedirgin yaşamaktan iyidir valla.
-
aga twitterda kimse seni takmaz bile
devir cok degisti
-
Şikayet etmezsen olayı aranızda organize ettiğiniz, maksadın takipçi kasmak olduğu anlaşılır... O yüzden ver şikayetini.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şikayetini geri aldığın için ekşi ye falan da taşısak bir şey fark etmez. Orada da şikayeti geri niye almış linci yersin.
-
Bir gün önce reddedip ertesi gün üstlenmesi beni şüphelendirdi. Başka birini mi koruyor diye düşündüm şahsen.
Şifreyi vermiyor ex kız arkadaşı bu adam adına fake hesap açıp büyük hesaplara retweet yaptırıyor
Edit: Ben de yanlış anlamışım, kız photoshop ile yazıyor bunları ve kendi hesabında paylaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denile -- 9 Ağustos 2020; 7:46:49 >
Bu kadar şey yaşayıp buluşmadım bile dediğin şahsı şikayet etmiyosan sunduğun bahaneler mantıklı gelmiyor zaten, muhtemelen bu anlattığınnda kurgudur. Ben erkek hakları sayfası kurmayı düşünen biri olarak şikayet etmemeni olayın gerçek olmama ihtimaline bağlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayda ciddi soru işaretleri var. 10 yıl önce 1 defa dahi buluşmadığın ex kız arkadaşa bu kadar hoşgörülü davranmayı anlayamıyorum. Olayları başlatana dava açmayıp , diğer 3. şahıslara dava açmak bana pek tutarlı bir hareket gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahat ve kendini bilmez bir şekilde sırf sizi 'üzmek' için böyle bir şey yapan birine karşı her ne kadar önceden duygusal bağınız olsa da kesinlikle şikayetçi olup adlı merciide yargılanmasını sağlamalısınız. Aynı şeyi siz yapsaydınız -ki yapacak biri olduğunuzu düşünmüyorum hemen gider şikayet ederdi tazminatıyla yoluna bakardı. Asla ama asla duygusal düşünmeyin ve gereğini yapın. Kişiliğinizden ödün vermeyin ve bu saygısızlığın karşılığını verin.
Birileri adına yararlı olsun diye verilen haklar işte kötü niyetler ardından böyle suistimal ediliyor ve asıl ihtiyacı bulunan kişileride zora sokuyor.Aslında benimde sitemde bulunduğum nokta bu genellikle muhtaç olana değil de işin kaşarı olmuş kişiler böyle açıkları kullanıp birilerini karalıyor.Neymiş 3 kuruşluk gurur ile karşındakine zarar verecekmiş.Böyle kadın denen ama kadına benzemeyen çok gereksiz varlık var.Uzak durmanız yararınıza.
Bu arada gereken cezayı o eski kız arkadaşınız olsa bile yaptı ise gerekeni bulmalı.Aksi halde göz yumarsanız bir anlamı yok hatta buraya bunu koymanızından bir yararı yok.Kendinize saygınız varsa yaparsanız.Yüz veren astarını ister diye bir söz var.Bu ülkede zaten kişiler yaptıklarının bedelini ödemediği için böyle olay çok.Pek çok olayın aslı astarını bilmiyor kimse doğru bilgilendirilmiyor mesela medya ne saçmaladı ise o ama arka planda çok farklı şeyler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Ağustos 2020; 16:9:58 >
-
Abla, o nabızla daha kalp krizi geçirmezsin, 78 yaşına daha çok var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya bak ya ahahahaha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X