Bir kişi de dememiş ki nerede zebani diye Şaka bir yana yazılanları okuyunca asıl kurgu konudur sandım o kadar akıl almaz bir durummuş cidden. |
Haksız linç yiyorum yardım. (3. sayfa)
-
-
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light of Galadriel -- 8 Ağustos 2020; 21:51:52 > -
hocam bu kızın dışarıda elini kolunu sallaya sallaya gezmesi çok büyük bir suç. elinizde şans varken bunu yapmazsanız, o vicdan azabıyla yaşayabilir misiniz? acaba benim dışımda başka kimin hayatını zehir edecek bu? şeklinde sorularınız olmaz mı? her şeyi geçtim sadece sokaklarda değil, sosyal medyada bile kendinizi güvende hissetmemekten yorulmadınız mı?
-
Ne biçim insanlar var yahu... Çıldırıyorum...
-
Birisi bu konuyu ekşiye taşıyabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah böyle saplantılı birini nasip eder inşallah.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar
Bakın burada yanlış bişeyler var.
Forumda sosyal medyada nispeten güçlü arkadaşlardan yardım isteyip konuyla ilgili paylaşım yapmalarını bekliyorsunuz. İşte tam da bu yüzden yazmak zorundayım. İnsanlar sizin sözlerinize inanarak bir yalana alet olacaklar. Kimse kusura bakmasın ama burada bir ya da birkaç noktada yalan var...
Bayram tatilinde müracaat için gittiğiniz kollukta tatil sebebiyle işlem yapamadınız, ancak salı günü gittiniz ve siber büro bunu eski kız arkadaşınız yaptığını tespit etti öyle mi....
İşte burada bir yalan var.
Bu tespit öyle bir günde bir haftada hatta bir ayda bile yapılacak bir işlem değil maalesef. Burada açık yalan söylüyorsunuz.
Hikayenin diğer kısımları ile ilgili bişey diyemiyorum ancak bu kısmın uydurma oluşu, diğer kısımları da sorgulamaya iter insanları.
Bu yazdıklarınıza istinaden kimsenin adınıza paylaşımda bulunmamasını tavsiye ederim.
Saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mor yakut
İşte bu yüzden sosyal medyadaki hiçbir lince bodoslama inanmam. Aynısını fakültede bir erkek arkadaşa yaptı bu feministler. Hatta bahçenin ortasında tekme tokat girdiler.kızlar çok fena. Allah iftiralarından korusunHangi okul hocam bununla ilgili insanları bilinçlendirdiniz mi
Kız senin hayatını bitirebilecek karalama yapıyor ama sen şikayetçi olmayıp yardım istiyorsun ? Niye haklıyken sineye çekiyorsun ? Manevi tazminat davası aç, konu eğer anlattığın gibiyse her türlü kazanırsın.
-
Anlamadım o tweetler sana ait değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428Hangi okul hocam bununla ilgili insanları bilinçlendirdiniz mi
Alıntıları GösterDtcf'de de aynısı oldu.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/dtcf-karisti-taciz-iddiasiyla-dayak-40077608
-
Şikayetçi ol kesinlikle.
-
Bu nasıl bir olay? Ciddi ciddi bir insana iftira atmak bu kadar kolay mı?
-
Reis izin ver kızı linçleyelim
Şikayetini neden geri alıyorsun yahu! Geri alma. Bırak cezasını çeksin. İftira atmak, hakaret etmek, kin ve nefret söylemleri cezasız kalmamalı.
Ee meriç arkadaşlar?
Yarın yine adamın tekinin bir kadına yanlışlıkla omzu çarpıp hanımefendinin omzu uf olduğunda ve her zamanki gibi sosyal medyada "küdünü şüddüüt!!1!!" diye gündem olduğunda bunlara destek vermeye aynen devam edin siz
Edin ki günün birinde sizlerden biri kadın lincine maruz kaldığında keyifle seyredip sigaramı tüttüreyim. Lince uğrayanın sizden bir tip olup olmadığını anlamak kolay zaten, o uyuz hippimsi tipleriniz hemen ele veriyor kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 7 Ağustos 2020; 3:35:27 >
-
insanlar istedikleri gibi küfretsinler. Siz zaten kibar ve anlayışlı birine benziyorsunuz. Yerinizde olsam küfür edenleri görüp gülerim sonra şikayet falan ederim "belki"
hakkınızı yedirmemeniz güzel
-
kız tam malmış yanlız
kıza şey mi yapsak; çevremizdeki tüm erkeklere kızım ismiyle beraber örnek: 'ayşe sende tam malmışsın yaa' dedirtip video kolaj falan mı yapsak
10 dk lik video, içinde hep kıza mal diyen erkekler var kfkdksks
Elimden gelen öne çıkarmak oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X