Şimdi Ara

Hal böyleyse yandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek burda gerek sosyal medyada motivasyon(!) için açılmış yüz tane hesap var ve bunların hepsi de 120+ netler yapıp duruyorlar(sayısallar). Bir tane de görmedim ki 100 net yapmış olsun . Bu nasıl bir durumdur arkadaş?

• Çoğunluğu yalan dolan. Lys sonuçlarından önce de herkes 45-46 Mat yaptım diyordu. Gördük kaç kişi yapabilmiş :)
  • Humii H kullanıcısına yanıt
    sallayan vardır mutlaka da işte güvenemiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptococcuspnemonia

sallayan vardır mutlaka da işte güvenemiyorum....

%95i yalandır :D
  • streptococcuspnemonia S kullanıcısına yanıt
    Iclerinde bircok troll var ancak oyle %95'i yalan demek de dogru olmaz. Gecen sene ilk denemem 118 netti, 120 net muthis degil.
  • 120 neti geçtim aralarında 140 net yapıp hala bu kadar mı netim? diye ağlayanlar var inan . daha eylülün başında millet direk üniversiteye geçecek sanki..
  • quote:

120 neti geçtim aralarında 140 net yapıp hala bu kadar mı netim? diye ağlayanlar var inan . daha eylülün başında millet direk üniversiteye geçecek sanki..
    dostum yapsa da problem değil gerçekten.
    ben de 120-130 yapıyodum geçen sene bu aralar hatta ilk zaman'da 140 net yapmıştım kasımda ama gel gör ki sene başında 80 net yapıp beni geçen çok kişi vardı.
    çalışmaya devam daha çoook var ygsye. zamanını kullanmayı bilene tabi.
  • Terrence kullanıcısına yanıt
    tabi devam ama moral işte..
  • streptococcuspnemonia S kullanıcısına yanıt
    mezuna kalsam ben foruma girmezdim.
    troller var.trollerden daha tehlikeli olan bilmeden trollük yapanlar var yani kendini kandıranlar.
    foruma gelip moralini bozma.ferçekten çok başarılı insanlar var ama türkiye 1.liği hedeflemiyosan 1-2 tanesi önünde olsun ne olacak ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

mezuna kalsam ben foruma girmezdim.
    troller var.trollerden daha tehlikeli olan bilmeden trollük yapanlar var yani kendini kandıranlar.
    foruma gelip moralini bozma.ferçekten çok başarılı insanlar var ama türkiye 1.liği hedeflemiyosan 1-2 tanesi önünde olsun ne olacak ???
    doğru olsun yanlış olsun hoş değil. dün ilk denemeniz ne geldi diye konu açıldı .125 yazdım. milletin morali bozulmasın diyede parantezle çok kolay oluyor güvender sınav böyle gelmez , moral verir ama yüksek çıktığına bakmayın falan yazdım. anında - lemeye başladılar. dürüstçe bişeyde söylenmiyor ki arkadaş. hal böyle.
    bazıları böyle atlıycak ya sinirinden birileri zevk aldığı için böyle ters ters şeyler yazıp milleti kışkırtıyor

• Onlar ilk 20 yi alsın ne var sende 21. Ol
  • Terrence kullanıcısına yanıt
    Benim onlarla sorunum yok zaten hakkıyla yapan varsa zaten haketmistirler. Fakat sen 130 yapıp da bu nasıl sonuç diyorsan... artık bilemiyorum
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    sen yine diğerlerinin moralini bozmak iistemiyorsun ama başkaları öyle yapmıyor işte
  • quote:

sen yine diğerlerinin moralini bozmak iistemiyorsun ama başkaları öyle yapmıyor işte
    onlar geçen yılda vardı. salla gitsin hep böyle uyduruyor çoğunluk. mesela geçen yıl bu zamanalar biri sürekli ygs den 140 net yapıyorum diye başlıklarda konuşuyordu sonra aynı nickli kişi tmden 200k oldum nereyi yazayım acil diye başlık açmıştı.
  • Maşallah 98'liler bomba gibi. Benim kuzen 98'li, bu sene 12'ye geçti ve orta düzey bir anadolu lisesine gidiyor ama YGS denemelerinde 120 netin altını görmüyor. Bu denemeler FEM'in kıytırık denemeleri değil üstelik, Üçdörtbeş ve Apotemi'nin denemelerini çözüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Maşallah 98'liler bomba gibi. Benim kuzen 98'li, bu sene 12'ye geçti ve orta düzey bir anadolu lisesine gidiyor ama YGS denemelerinde 120 netin altını görmüyor. Bu denemeler FEM'in kıytırık denemeleri değil üstelik, Üçdörtbeş ve Apotemi'nin denemelerini çözüyor.
    ağustos dönemleri 95 100 net arası geziyordum
    ygs 1-2 , 9k
  • yalan olmayabilir sonucta bu hesaplari acan insanlar dersle asiri alakali insanlar ama bu netleri yapiyo olmalari sinavda yapacaklari anlamina gelmez ben +130e sabitken sinavda 100 yapmistim
  • quote:

Maşallah 98'liler bomba gibi. Benim kuzen 98'li, bu sene 12'ye geçti ve orta düzey bir anadolu lisesine gidiyor ama YGS denemelerinde 120 netin altını görmüyor. Bu denemeler FEM'in kıytırık denemeleri değil üstelik, Üçdörtbeş ve Apotemi'nin denemelerini çözüyor.

Apoteminin genel denemesi yok biraz beyin kas sen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Apotemi sadece OZEL DERECE ogrencilerine sattığı denemeler, bilmemen normal

120 net en zor fem denemesinde 150 nete denktir, birincide bizim mahalleden çıktı 148 netle

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Apotemi sadece OZEL DERECE ogrencilerine sattığı denemeler, bilmemen normal

120 net en zor fem denemesinde 150 nete denktir, birincide bizim mahalleden çıktı 148 netle

ulan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.