-Günaydın Türk Telekom ADSL arıza kayıt servisine hoş geldiniz...
- Şu anda tüm operatörlerimiz meşguldür. Lütfen bekleyiniz...
bant kaydı aynen yukarıdaki şekilde...
şu anda bütün müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir..
gibi bir bant kaydı yok...
cekenski neden bu kadar ismine takıldın anlamıyorum ha destek hattı ha teknik arıza ne farkeder sonuçta bana yardımcı olabilecek tek telefon burası; ama olmuyorlar. benim söylemek istediğim bu... ayrıca 444 0 375 ADSL destek Hattıdır... istersen telekomun websitesine bak, ya da herhangi bir yeri arayıp sorabilirsin. eskiden böyleydi şimdi böyle oldu diye birşey yok, her yerde hala öyle duyuruyorlar. ister adsl arıza kaydı ister adsl destek ne olursa olsun eğer çözüm bulamıyorlarsa hiç bir işe yaramayan hat demek ki...
444 0 375
Merhaba Türk Telekom İstanbul yakası ADSL destek servisine hoşgeldiniz. Sistemle ilgili tüm sorunlarınızı 7 gün 24 saat bizimle paylaşabilirsiniz.
söylenen aynen bu oturup yalan söyleyecek halim yok herhalde...
evet sorun istanbul ve ankara daki bant kayılarının farklılığından meydana geliyormuş... istanbulda ayrı ankarada ayrı...
demekki istanbuldaki adsl kullanıcılarının adsl destek hattı ankaradakilerin arıza kayıt hattı varmış
evet bu konuyu çözdük.. sıra benim hattımı 256 yapmaya geldi hadi şuna da bi el atıverin
arkdaşlar ben buldum başka şehirdkiler zaten telefon açarak çok masraf yapmışlar iyisimi siz 0216440375 nolu teefonu arayın burası iyi hizmet veriyo kaydımı aldıktan bir gün sonra açılmıştı :p
444 0 375 sizin hiç bir sorunuza çare bulacağını sanmıyorum. Tek numara;
BILISIM AGLARI MÜDÜR TEL : 0 216 3272490
Umarım yardımcı olur ve sorununuz giderilir.
Mert
cekenski : Hal hatır sormayıda nerden çıkarttın ben Telsim Veya Türkcell dede arıza kaydı bıraktım bir ara telefonum çekmiyordu adamlar dakika başı arayıp yardımcı olmaya bile çalıştılar, sorunun ayrıntılı bir ceevabını aldım, ve hemen düzeltildi sorunum..
Müşteri heryerde müşteridir, müşteriye verilen değer konuşmada belli olur.. Teknik servis olmaları onlara düzensiz konuşma hakkımı tanıyor,. Telsim ve Türkcell ile kıyaslarım ikiside telefon servisi.. eğer Telekom zorunlu olmasaydı başka servislerde olsaydı, kesin söylüyorum müşteri kazanmak için bak neler yapılırdı..
kanka telekom sola mı çekio ne ?
Biraz önce (18:26) DC++ dan dosya çekerken bağlantının bian 22 kb olduğun u gördüm 128 kafaya vurdu filan dedim modem ayarlarına baktım Data Rate 256 64 kbps yazdığını farkettim (10 saattir netteyim yeni farkettim buda iyi), yehooo,, Victoryy..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme