Şimdi Ara

Hala ayt fiziğe kızgınım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Susam7

Hocam kolay zor olması sıkıntı değilki adamlar çok random dağılım yapmışlar geo zaten analitik olmuş kimya bir şaka hele organikbiyoloji ygs gibi yine random sorular yani mat hariç berbattı kalite .
    fen her sene kolay geliyordu, bence lys fenden özellik 2017 fenden çok farkı yoktu soruların zorluğunun,

dağılım olarak geometri sağlam ama dağılımı genelde 12. sınıf konularıydı, aslında mantıklı çünkü ayt yi alan yeterlilik testi olarka duyurdular yani 12. sınıftan gelmesi çok da kızılacak bir şey değil her sene aynı şey oluyor aslında mat-geo zor fen kolay

• Aynen ya 8d 6y yaptım 2-3 tanesi saçma yanlışlar zaten

şu radyo dalgası ve fizyon sorusunun bi fizik ölçme mantığı yoktu 14 soru var alan sınavında bumu sorulur, bazı soruşar güzeldi lafım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sadece iyi gecen dersimdi aytye baslarken cozdum 12-2 idi

• quote:

Orijinalden alıntı: hiimesdeath

fen her sene kolay geliyordu, bence lys fenden özellik 2017 fenden çok farkı yoktu soruların zorluğunun,

dağılım olarak geometri sağlam ama dağılımı genelde 12. sınıf konularıydı, aslında mantıklı çünkü ayt yi alan yeterlilik testi olarka duyurdular yani 12. sınıftan gelmesi çok da kızılacak bir şey değil her sene aynı şey oluyor aslında mat-geo zor fen kolay

Alıntıları Göster
    Hocam geçen sene fende tartışılan o ağırlık-kütle merkezi, eğik düzlem, kalp kapakçık açılma mekanizması gibi sorulardan 1 tane bile göremedim ben. Hatırlıyorum sadece 1 tanesi için bile sayfalarca yorum yazılırdı kimse emin olamazdı cevaptan. Bu sene ayt fen çok düz hazırlanmıştı bence. Eleyeceği tek yön dikkati ölçmek onu da başaramadım boşa gitti gibi bir şey o kadar fen çalışmam. O dinamik sorusu mesela ben sayfa sayfa dinamik çözdüm bildiğin "farkeden çözsün diğerlerini boşver" dermiş çok basit bir soru geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 29 Temmuz 2018; 19:10:59 >

• Susam7 S kullanıcısına yanıt
    Hocam dusunurken iyi dusun derim. Bir sene daha kendini yormak, psikolojik olarak kotu olmak mi yoksa hayallerin icin azimle tekrar caba gostermek mi. Hangisi sana daha yakin ?

Universite hayallerin icin bir arac olmali hocam imkanlari iyi olan bir yerde okusan kendi emeginle cok iyi seyler basarabilirsin. En iyi universitelerde, en yuksek puanli bolumlerden mezun olmayip hayet guzel kazanan, sevdigi rahat oldugu isi yapan akrabalarim var, gayet memnunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genelde kaç net var tyt ayt

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Sizin netler nasıldı hocam hedefinize yakın mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Odtubil

Bu mesaj silindi.
    Lanet gelsin bu soruya. Güzel trollendim.

• Halil_asd H kullanıcısına yanıt
    Tyt 92-98 ayt 45-50 arasında hatırlamadıklarım yüzünden obp 82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susam7 -- 29 Temmuz 2018; 19:31:52 >
  • Tyt 80 ayt 46 Bilmiyorum hocam ilk hesapladigimda oldu bu is dedim ama forumda takildikca yetmeyecekmis gibi hissediyorum maalesef . Sizin nasil ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AYT FİZİK:TAMAM.

• Odtubil O kullanıcısına yanıt
    ben kuvveti soruyor sandım 1/3 yaptım fake yedim
  • Ya benim fizik 2y kimya 3y biyo 3y. Ulan ben nasıl bi malım adlandırmadan falan puanım gidicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    80 52 gibi benimde hocam. 3.seneye kalıcam muhtemelen. Hedef ilk 20k mıydı sizin

• serzenisteyim S kullanıcısına yanıt
    Kardeş iyi güldüm affet😁

• benim de geçmedi

geçmiyor

emeklerimin hakkını alamadım

ayt fiziğe kızgınım

ve kendime de

:(
  • Susam7 S kullanıcısına yanıt
    Gül hocam hatta toplanıp hep beraber gülelim buna çünkü o tarz bi rezillik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.