Şimdi Ara

Hala ayt fiziğe kızgınım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne guzel fizikten iki kimyadan iki yanlisim varken biyo dort yanlis mallikta zirve benim bi de tipi biraktim dkdjdjdj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne agladiniz beee. Sınav zorluğu gayet iyiydi. Konu olarak da ne çıkmasını bekliyordunuz? 14 soru var illaki bir şeyler açıkta kalacak,o yüzden dedik konu seçmeyin diye. Ne güzel adamlar yorum, mantık sormuşlar, işlemli soru sayısı 2di onlar da basit.

Ne sorsalardı, sin30= 1/2 ise bu kutunun ivmesi kaçtır? Bunu mu sorsunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siya Siya kullanıcısına yanıt
    Hocam biyoda ne oldu size dikkat hatası mı kararsızlık mı yazık olmuş cidden.

• 50k yetiyor o kadar yuksek hedefleyemedim hocam 😄 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Susam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susam7

Hocam biyoda ne oldu size dikkat hatası mı kararsızlık mı yazık olmuş cidden.
    sinavin en sonuna biraktim igne yiyip sinava girdim 4saat oturunca kotu oldum ddkdjj

• Karaağaç ve yargı lemma çözdüm o kadar, gelen tork sorusunu görünce sinirden ağlayasım geldi. Ben bile daha kaliteli sınav hazırlardım. Saçma sapan 2 yanlışım çıktı bi de.

• Hocam katılıyorum Fizik4y Kimya1y en çok çalıştığım fen dersi fizikti ve o kadar saçma hatalar yapmışım ki, kimya geçen seneki lys de 1 y 1b iken bu sene çok kolay olduğu halde kaçırmışım dikkatsizlikten.Soru sayısı az olunca dikkatsizlikler belirleyici oluyor

• Normalde en kötü dersi fizik olan biri olarak 2y 1boş yaptım benim için gayet iyiydi. İyi ki 12.sınıf fiziğine iyi çalışmışım dedim bence sorular gayet kolaydı benim de yanlışlardan biri tork dikkatsizlik.

• Fizik daha çok mantık soruları vardı biyo full ezberdi daha çok zorlandıö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagansiii -- 29 Temmuz 2018; 21:24:56 >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam :D sanırım ucu ucuna ya olacak ya kaçaçacak gibi. İnşaAllah olur, güzel haberlerinizi bekliyorum :)

• Umarim hocam cok tesekkur ederim . Ayni sekilde bende sizin iyi haberlerinizi bekliyorum :)) .

• F=ma sorusunda bir ****lik sezmistim ama gene de gittim sazan şıkkını isaretledim sonra otobüse bindim orada ayiktim soruyu xd

• 11 yanlışım var hepsi fizikten sayılır

• Kızım 14 de 14 yaptı fizikten:) o da tyt çok kızgın
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Acın acımızdır reyis..:

• jasonbecker123 J kullanıcısına yanıt
    Sen bi’ tanesin.

• Lan kimya rüyalarıma gidiyodu. Hem soru sayısı azaldı diye zor sorarlar dedim eleyici olur dedim. Hayvan gibi çalıştım sordukları sorulara bak. Öyle pişman oldum ki keşke o vakitte sosyal çalışsaydım.

• Denemelerde 3-4 net yapardım fizikte 7 net yapmısım ayt de bildiğim yerlerden gelmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BttomleS -- 1 Ağustos 2018; 6:9:20 >
  • K.Dot kullanıcısına yanıt
    banlanmış tipini silktiğim forum rahat etsin biraz egolu herif
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.