Şimdi Ara

Hala ayt fiziğe kızgınım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne mercek sormuşlar ne elektrik sormuşlar doğru dürüst.Konu dağılımı berbattı .Sınava girmeden önce tüm geçmiş lys leri çözdüm gerçekten soru dağılımı iyi yapılmış çok güzel ve bilgiyi iyi ölçen sınavlardı.bu ayt bence yapılmış en kalitesiz alan sınavı oldu.Kırtasiyede görsem almayacağım türden .Gerçekten hadi tyt yine iyi de ayt de bu random gelen sorular yüzünden mezuna kalmaya korkuyorum.Ah Ygs Lys

• kaç yaptın fizikten
  • Ya moruq ne zoru kelit fen misesi fizik full
  • Fizik can yaktı, benimkini epey yaktı da neyse :)
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Normalde 10 üstü yapardım .öncüllüler de hep ya bi eksik ya bi fazla almaktan dolayı gg oldu 5 net
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Geonun allah belasını versin ya aklıma geldikçe sövüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susam7

Normalde 10 üstü yapardım .öncüllüler de hep ya bi eksik ya bi fazla almaktan dolayı gg oldu 5 net
    ben karaağaç çözerek çalıştım fiziğe, hem soru bankası tyt-ayt hem fasikulleri çözdüm, son ay da nihat bilgin denemesi çözdüm.

Bunları neden söylüyorum şu yüzden; çıkan fizik sorularının 6-7 tanesi birebir bu kaynaklarda vardı. Dünyanın uzaklaşıp yakınlaşma sorusu, manyetik alan(çubuğun ivmeli hareketi) kuvvet-ivme sorusu (cisim asmışlardı filan) aslında fizik beklenen gibiydi. Ne zor ne kolaydı, mercek vs konusuna gelirsek 2-3 senedir zaten çıkan mercek soruları kolay sorulardı sormamaları daha iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susam7

ğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 29 Temmuz 2018; 18:11:52 >
  • Fende fizik daha zor ve eleyci olmuştu
  • +1. O kadar modern fizik çalıştık, potansiyel,uygulamalar vb. yerlerden geleceğine s*kindirik bir füzyon sorusu vardı.
  • Bende cozerken cok moralim bozuldu . Sabahin 6'snda kalkip fotoelektrik cozmustum sorarlar kesin diye . Bi tek fizik full bende onu da zaten yapacagimi sorulari cozerken anlamistim . Benim biyoloji cok canimi yakti 🤦‍♀️.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay zor olması sıkıntı değilki adamlar çok random dağılım yapmışlar geo zaten analitik olmuş kimya bir şaka hele organikbiyoloji ygs gibi yine random sorular yani mat hariç berbattı kalite .
  • Geometrinin konu dagilimi kotuydu bence de lakin sorular iyiydi.

Hazir kalkacak diye vektor elips ne buldularsa dayamislar
  • Benim fiziğim zaten iyi değildi sınavda da iyi gelmedi ama fiziğimin iyi olmadığını bildiğim için moral bozmadım çümkü hakettim.
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    İşte seneye de gidip üçgen dayar mı dayar bunlar sırf ayt korkumdan mezuna karar veremiyom şu sonuçlar bi açıklansada baksak yolumuza
  • Beyler fizikte f=ma aklima gelmedi heyacandan sonra yemek yerken aklima geldi lan ben bunu nasil yanlis yaptim die kahrolsum yemek genzime kacti
  • Susam7 S kullanıcısına yanıt
    Bu ulkede mezuna filan kalinmaz net diyorum bunu, istedigin yerin baya altindaysa kalinir da 10k dan iyi yapinca kalmak gereksiz geliyor cunku ister istemez korkuyosun seneye sinav esnasinda bir halt olur da daha kotu yaparim diye
  • mercek, optik , eletrik akımı olmama sebebi ayt nin sadece 11-12 konularından olmasıydı bence bunlar 10 konusu lys den farklı duyurmaları gerekirdi
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    Hayalim tıptı.şimdi Ecza bile gelmeyebilir .Şimdi kalsan bi dert kalmasan bi dert hayat zevkim gitti yeminle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.