Şimdi Ara

Hala Aziz Yıldırımı savunan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz 3 temmuz süreci yüzünden değil ki, başarısız diye gitsin istiyoruz zaten
  • konu açılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Gerçekten merak ediyorum hala bu adamı savunan var mı ?

12 numara org
  • laa bütün konular kapanıyor maliye dolaşıyor
  • Buyrun savunanlar

Hala Aziz Yıldırımı savunan var mı ?
  • Tezgahı toplayıp gitsin artık.Bütün basına verdiği röportajları aynı.Teyip gibi kendini tekrar ediyor.Ayrıca Alex olayını hala unutmadık zannetmesin Aziz Bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Çıkar şimdi konusursam herkes yanar der, bikaç şey sacmalar sonra yine aziz baskan oley olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Buyrun savunanlar

• Bizzat çevremde bu adamı savunan FB'liler hâlâ var. Onun döneminde müthiş transferler olmuş, FB GS'yi 6-0 yenmiş, falan filan...

Bu adam lafı evirir çevirir, yine bir şeyler döndürür, o koltuktan kalkmaz. Yapacağı açıklamada da büyük ihtimal Galatasaray'a bir şeyler diyecek, "Konuşursam yer yerinde oynar" falan diyecektir.
  • Yakında adam taraftara kömür dağıtacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

Size samimiyetimle soyluyorum avamda bu adamı hala seven binlerce adam var ne zaman sokakta biriyle konuşsam aldığım cevap bu. Sokaktaki adamın hoşuna giden aziz yıldırımın attığı transfer çalımları ve yaptığı radikal açıklamalar.

olay bu. türk insanı kabadayı profilini seviyo. bakınız rte, bakınız fatih terim.

uslu adamı bu ülkede kimse sevmez çünkü ülkede sistem kabadayılık üzerine kurulu ve beyefendi adam taraftarın gözünde ezik gibi görülüyo.

Biz kabadayı olmasını da gayet iyi biliriz.

Bunu çek.

3 Temmuz sürecinden bu yana haksız yere Fenerbahçemiz yıpratılmıştır. Bunlar Galatasaray'ın önünü açmaya yöneliktir. Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım!!!! Konuşursam onları da bitiririm !!!!!

Böyle tavırlar insanımızın hoşuna gidiyor herhalde

• Ben ne dersem o olur, içimizdeki hainleri ortaya çıkaracağım vb. diyerek taraftarı uyuttu ve sonuç ortada.
  • Şampiyonluk yarışının gittiği yıl başka kulüplerin futbolcularının şampiyon fenerbahçe olacağına trabzon olsun dediklerinde
    şikenin sadece fenerbahçe tarafından yapıldığını sanan var mı?
  • 1ay önce son dakika haberlerini sunmuştu şimdide keşke sunsaydı

• Bir tane eleman var forumda, avatarında yaşlı bir adam Fenerbahçe forması tutuyor iki eliyle. Her fırsatta Aziz'i savunuyordu. Olup olmadık her yerden çıkıp "Arkasındayız Büyük Başkanın" diyordu. O hâlâ savunuyordur.
  • Bide diyorlar aziz türk futbolunu geliştirmiş öyle diyorlar Ne yaptıda geliştirdi diyorum , Yıldız futbolcu getiriyormus türkiyeye
    Getirdikleri 30 yas üstü topcular bunlar mı yıldız Yok tesis yapmıs falan filan diyolar yaptıysa ne oldu aziz geleli 10 sene olmustur fenerbahcenin bi tane alt yapıdan cıkardıgı adam yok avrupa kupası kazanamadı lig ve türkiye kupası kazandı onu aziz olmadanda yaparlardı

• ooooo ooooo ooooo aziz yildirim oooo oooo

tabii ki aziz o kadat tesis yaptirdi sonra 6-0 yendik. emenike geldii oleeey.

ne desem bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe ne ucuz adamlar varmış. Bir anda herşeyi sildiler attılar tebrikler. O zaman iki sene önce burada niye savunuyordunuz herşeyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Bir tane eleman var forumda, avatarında yaşlı bir adam Fenerbahçe forması tutuyor iki eliyle. Her fırsatta Aziz'i savunuyordu. Olup olmadık her yerden çıkıp "Arkasındayız Büyük Başkanın" diyordu. O hâlâ savunuyordur.

Galiba oldboi nikli kişiden bahsediyorsun. Eski niki de antikitos'tu. En ufak tartışmada karşısındakine direkt hakaret eden biriydi. Kendisini arıyor gözlerimiz.

O yaşlı adam dediğin de yanılmıyorsam Metallica'dan James Hetfield.

• Var tabii öyle kişiler ve bunlar çoğunlukta sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.