Şimdi Ara

Hala Aziz Yıldırımı savunan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten merak ediyorum hala bu adamı savunan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olsun biz aziz başgan zamanında gsyi 6-0 yendik
  • olsun biz aziz başgan zamanında türkiye kupasını aldık
  • olsun biz aziz başgan zamanında rakiplerimize her sene transfer çalımı attık
  • yalnız daha açıklamada yapmadı. Kim bilir bu sefer ne diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

olsun biz aziz başgan zamanında gsyi 6-0 yendik

aynen, işte bu yüzden aziz yıldırım sonsuza dek kulübün başında kalmalı
  • Çıkar şimdi konusursam herkes yanar der, bikaç şey sacmalar sonra yine aziz baskan oley olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    hala cehapeci olan kaldı mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varsa da yazıklar olsun.
  • Şimdi uefa kütürdeyecek,patırdayacak yer yerinden oynayacak gibisinden şeyler zırvalar
  • Aziz Yıldırım 15 senelik dönemindeki başarıları:

Galatasaray'ı 6-0 yenmek.
    Galatasaray'ı 4-0 yenmek
    Kadıköy'de Gs'ye karşı 12 yıllık yenilmezlik serisi.
    Gs'ye atılan transfer çalımları.
    Arena'daki ilk derbide Gs'yi yenmek

Aziz Yıldırımın'ın başkanlık dönemindeki övündüğü şey:Gs'ye karşı psikolojik üstünlük.

Aziz Yıldırımın'ın en büyük hayali Arda Turan'ı almak.Niye?Gs'nin sembol oyuncu diye.
  • Hala savunan varsa gidip ağzını yüzünü ben kıracağım. Bugüne kadar hep savundum kendisini ama artık yeter.
  • Bundan sonra ne diyecek ne yapacak merak ediyorum aslında transfer yapar bir de çatırdama hikayeleriyle uyutur herkesi de stadta o Anadolu Yakasi GFB acaba hala devam edebilecek mi eğer ederse para aliyorlar belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Aziz Yıldırım 15 senelik dönemindeki başarıları:

Galatasaray'ı 6-0 yenmek.
    Galatasaray'ı 4-0 yenmek
    Kadıköy'de Gs'ye karşı 12 yıllık yenilmezlik serisi.
    Gs'ye atılan transfer çalımları.
    Arena'daki ilk derbide Gs'yi yenmek

Aziz Yıldırımın'ın başkanlık dönemindeki övündüğü şey:Gs'ye karşı psikolojik üstünlük.

Aziz Yıldırımın'ın en büyük hayali Arda Turan'ı almak.Niye?Gs'nin sembol oyuncu diye.

aziz gerçek fenerli işte bu yüzden ezeli rakibine kafayı takmış durumda
  • Olmaz mı savunan hemde körü körüne savunanlar var aziz Fenerbahçe yi PTT 1.lig düşürse bile hala savunanlar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size samimiyetimle soyluyorum avamda bu adamı hala seven binlerce adam var ne zaman sokakta biriyle konuşsam aldığım cevap bu. Sokaktaki adamın hoşuna giden aziz yıldırımın attığı transfer çalımları ve yaptığı radikal açıklamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isayankar

yalnız daha açıklamada yapmadı. Kim bilir bu sefer ne diyecek

konuşursam yer yerinden oynar, deprem olmasın diye konuşmuyorum. erkeklik bende kalsın
    />

der
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

Size samimiyetimle soyluyorum avamda bu adamı hala seven binlerce adam var ne zaman sokakta biriyle konuşsam aldığım cevap bu. Sokaktaki adamın hoşuna giden aziz yıldırımın attığı transfer çalımları ve yaptığı radikal açıklamalar.

olay bu. türk insanı kabadayı profilini seviyo. bakınız rte, bakınız fatih terim.

uslu adamı bu ülkede kimse sevmez çünkü ülkede sistem kabadayılık üzerine kurulu ve beyefendi adam taraftarın gözünde ezik gibi görülüyo.
  • bu adamı geçen seneye kadar en başta savunurdum. geçen sene 19 temmuz festivalinde ilah gibi karşıladık orada. ama bu olaylardan sonra hala savunanların fenerbahçelilğinden şüphe ederim

• Bu kararın arkasında da cemaat var ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz 2 yıl boyunca avrupa kendimizi hazırlayacağız artık avrupa da başarı hayal olmayacak bütün taraftarlarımızın arkamızda olmasını istiyoruz oyuna gelmesinler. GS başkanını kınıyorum onlar hakkında bildikleri mi anlatacağım yer yerinden oynayacak Medya başından beri FB yi katletmek istiyor buna izin vermeyeceğiz

Aziz YILDIRIM

Daha sonra forum başlıkları

2 Sene sonra daha iyi durumda olacak ben üzülmüyorum

Aziz başkan kalmalı bize oyun oynuyorlarmış

Aziz başkan fenerbahçe için hapis yattı kimse onu istifaya çağramaz

Büyük başgan sen çok yaşa vs. vs. vs

He Fenerbahçe'nin avrupaya gidememesi beni üzer mi ? tabi ki hayır onun sayesinde bu sene kasımpaşa avrupa maçlarına garanti gider

Bu Fenerbahçe taraftarlarının sabırlarına hayran kaldım hayla maçlara gidiyorlar. Tepkinizi her yerde göstermeniz lazım gerekirse maçları iptal ettirmelisiniz ki bu aziz gitsin yoksa GS şaka maka dikecek azizin heykelini

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.