Şimdi Ara

Hala Aziz Yıldırımı savunan var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz YILDIRIM'ın işi bitti, kurtulacağız fakat umarım yancılarından biri başa gelmez.
  • tarih tekerrürden ibarettir. bi transfere büyük başkan denilir omuzlara alınır
    yani ben öyle olsun isterim şahsen
  • stad yapmıştır bir hafta önce biri öyle diyordu :D
  • Aziz Yıldırım'ı savunan birinin Fenerbahçe'li olacağına inanmıyorum. Ama gitmesini istemeyen hatrı sayılır bir çoğunluk var. Kim mi? Galatasaraylılar...
  • icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ın bundan sonra yapacağı ilk açıklamayı tahmin edeyim :

Biz temiziz diyenden daha temiziz. Büyük FB taraftarı komplonun farkındadır, başkanlarının arkasındadır. Yaptığımız atılımlar bazılarını korkuttu, önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Sonuna kadar savaşacağım. Önce İsviçre yerel mahkemesi, sonra AİHM'ye başvuracağız. 15 Eylül'de konuşacağım yer yerinden oynayacak, kimse sokağa çıkamayacak. Asıl şikeyi TS yaptı. GS'a karşı psikolojik üstünlük bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Bir tane eleman var forumda, avatarında yaşlı bir adam Fenerbahçe forması tutuyor iki eliyle. Her fırsatta Aziz'i savunuyordu. Olup olmadık her yerden çıkıp "Arkasındayız Büyük Başkanın" diyordu. O hâlâ savunuyordur.

yeni nickiyle oldboi eski ncik antikitos. acıdığım nokta ise yaşının fazla olması
  • Migrostan kombine almıştım yeni sezon için Arsenal maçında tam istifa diye bağrıyoruz yukarıdan Tribun Reisi napıyosunuz falan diye bağırdı bize de bağrıtmadı sırf bunun için dün Telekomdan da aldım kombine adamlar da nasıl bir kafa varsa ilah etmişler Aziz Yıldırımı ne kadar başarısız olursa olsun destekleyecekler naparsa yapsın Aziz Basgan çok yaşa anlamak çok güç Migros Üstü satın aldı Aziz herhalde çünkü bunlara rağmen savunmak çok ilginç.

• Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirörn futboldan uzaklaşmadıkça bu devrean böyle devam eder. Bunların dokunulmazlığı var , derin futbol işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Buyrun savunanlar

Hala Aziz Yıldırımı savunan var mı ?

Şaka galiba bu kamera şakası yada fake hesap gerçek olamaz

• Aziz başkan ve ekibi durumu değerlendirip doğru karar vereceğini düşünüyorum Aykut hoca Alex te yanlışlar yapılmadı mı yapıldı ama güveniyorum büyük başkana....
  • hala aziz yıldırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirörn futboldan uzaklaşmadıkça bu devrean böyle devam eder. Bunların dokunulmazlığı var , derin futbol işleri.

AY, geçici olarak atadığı YD'i kulüpler birliğine atar, kendisi de TFF'ye geçer. Şu andaki kankalarından NÖ,AK,AY,FŞ falan birisi de FENERBAHÇE başkanı olur. Devam ederiz güllük gülistanlık.
  • Ben savunuyorum arkadas adam Fenerbahçemize çağ atlattı 15 yıldır çekmedigi cile kalmadı, o şike konusuna asla inanmıyorum haklılıgımızı elbette ispat edecez dünyaya.Sonuna kadar BÜYÜK BAŞKANIN yanındayız !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Aziz Yıldırım 15 senelik dönemindeki başarıları:

Galatasaray'ı 6-0 yenmek.
    Galatasaray'ı 4-0 yenmek
    Kadıköy'de Gs'ye karşı 12 yıllık yenilmezlik serisi.
    Gs'ye atılan transfer çalımları.
    Arena'daki ilk derbide Gs'yi yenmek

Aziz Yıldırımın'ın başkanlık dönemindeki övündüğü şey:Gs'ye karşı psikolojik üstünlük.

Aziz Yıldırımın'ın en büyük hayali Arda Turan'ı almak.Niye?Gs'nin sembol oyuncu diye.

aziz gerçek fenerli işte bu yüzden ezeli rakibine kafayı takmış durumda

Ben Galatasaryı umursamıyorum dıyemem ama Gs yi yenmek benım ıcın basarı degıl ısterse Gs her mac Fenerı yensın ama benım takımım Gs yi ezsın mesela 5-1 lık mac ornek gosterılebılır buna,yada ne bılıyım gs yıne bızı yensın ama ben her sene sampıyon oluyım avrupada kupa ustune kupa kaldırıyım.Diyoruzya vizyon kucuk harbıden adamın vızyonu kucuk.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.