Şimdi Ara

Hala bizi favori göstermeyenleri anlamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi, adamların bu yıl haftada 2 maç yapacaklar kesin -bazı zamanlarda-

Sürekli bir rotasyon hali olacak. Terim desen artık eski Terim değil, kulübeden reaksiyonlarını kesmiş, fazlasıyla farkediliyor. Takımı ateşleyemiyor.

Haliyle bizim ve BJK'nin de bu yıl Avrupa maçları yok. Daha rahat bir fikstürümüz olacak. Elendik diye de yatıp kalkıp onu savunacak değiliz, olan oldu artık önümüze bakmamız gerek. Bizim kadro zenginliği ve kalitesi BJK'den bir gömlek üstün olduğu için ben bu yıl bizi favori görüyorum.

Bakın 3 maça bakarak bu yorumu yapmadım. Bu takım Fenerbahçe. Öyle yada böyle bir şekilde 3 puan alıyor. Bu yıl rotasyon olayı da az olacak -kartlar vs hariç-

Haliyle durum bu.

Not: Bu benim görüşümdür, herkes saygı duymak zorunda.

• Yazının bir çok kısmına katılıyorum fakat açıkcası ben Fenerbahçenin bu futbolunun zor zamanlardan çıkış primi olarak görüyorum.Fenerbahçe her zaman böyle oynamayacak.O yüzden böyle bir kadroya sahip Gs varken formda ve iyi futbol oynayan bir Bjk varken Fb asla bence favori değdildir.

Yani Gs'nin şl yüzünden geride kalacagı olsa bile Bjk bence daha şanslı bu konuda.
  • Katılmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne halasi ne yaptiniz ki favori olacaksiniz onu anlamadim. Bjk lig performansi sizden daha iyiyken onu saf disi birakiyorsun.terimin formu dustu diyorsun . Bi kere oyle bir sey yok oyuncularin formunda dusme var suan icin.
    Fenerde daha duzene falan oturmadi kadronun ne yapacagi belli degil kimin gidecegi belli degil hic bir sey belli degilken favori yapamazsin :)

• Katılmıyorum. Günlük skorlar yanıltıcı olabilir.şuan bence bjk ve fb daha iyi olabilir ancak gs nin kadrosu şampiyonluklar yaşamış çok tecrubeli oturmuş bir takım nasıl şampiyon olacaklarını çok iyi biliyorlar.

• katılmıyorum
  • Adam 3 maça bakarak yorum yapmadım diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet mantıklı yazmış arkadaş , kim inkâr edebilirki Fener'in kadrosunun bjk'den iyi olduğunu , Galatasaray zaten 3 kulvarda yarışacak kadro derinliği yok büyük kayıplar verecek elbet Fenerbahçe nin elinde lig var ve TR kupası iki kupa için bu kadro fazlasıyla yeter.

• Bu haftaki futbolla katılıyorum,kesin bişi söyleyemiyorum çünkü takımın haftaya da böyle olacağına tam anlamıyla inanmıyorum
  • Fenerbahçe her zaman favoridir.Büyük takımların forması bile ilk 3 için favoridir.
  • Kadromuz gs den iyi, onlara nazaran tek eksigimiz 2 3 adamda is bitiricilik yonunden bizden bir tik fazlasi var. Dedigin gibi tek hedef lig olacagi icin sampiyonlukta favori biziz. Bjk de genc iyi bir takim ama onlar da bir iki ismin ayagina bakiyor lig uzun kadro derinligi onemli rol oynuyacak..

• Sadece o çubuklu forma ligde her zaman favoridir.Zaten 10 seneye bakarsak çoğunda şampiyonluk yarışı içerisindeyiz.
  • Bu takım en kötü zamanında yarım puanla şampiyonluğu kaçırdı.Her zaman Fenerbahçe favoridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Fenerbahçe her zaman favoridir.Büyük takımların forması bile ilk 3 için favoridir.

tamam 3. siz olun o zaman
  • Bjk nin şampiyon olucağını düşünüyorum eğer büyük sakatlıklar yaşamazsa çünkü Bjk de kilit oyuncular var fernandes 6 hafta sakatlansa bjk 6 haftada 7-8 puan kaybeder.
    Fenerin kadrosu bjk ye göre daha geniş buda bir gerçek.
  • 5 tane atınca havaya gireceğinizi hemen maç bitiminde ortamda belirtmiştim öyle de oldu
    Geçen hafta isyankarlar anca 3.lüğü zorlarız diyenler 1 günde favori oldular.
    Dün ilk 3 gol bildiğin bedavadan gollerdi sizi yanıltmasın Sivasspor 450 siz 461 pas yapmışsınız buradan bile kaybediyorsunuz. Orta sahanız halı saha orta sahası.
  • sevinmek onlarında hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

5 tane atınca havaya gireceğinizi hemen maç bitiminde ortamda belirtmiştim öyle de oldu
    Dün ilk 3 gol bildiğin bedavadan gollerdi sizi yanıltmasın Sivasspor 450 siz 461 pas yapmışsınız buradan bile kaybediyorsunuz. Orta sahanız halı saha orta sahası.

Evet hep bedava goller attık biz hatta şike yaptık maç satın aldıkl

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

5 tane atınca havaya gireceğinizi hemen maç bitiminde ortamda belirtmiştim öyle de oldu

Olurmu trol kardeşim 3 değil 5 gol de bedavadandı ,konuyu baltalayacağım diye uçuşa geçmişsin..block!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.