Şimdi Ara

Hala çözüm bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenelerde başlık açmıştım. Evde kullandığım 2 çeşit internet var birisi 1 mb uydunet (wireless) diğeri 16mb ttnet(kablolu bağlanıyorum bundan da) 2 türlü bağlandığımda da interntte sorunsuz dolaşabiliyorum. ama maalesef Wireless internetle wowa girebiliyoken kablolu internetimle wowa girerken successde takılıyor. Önceki başlığımda modeme res atma önerisi geldi. İlk başta 2 internettende giremiyoken defalarca res attıktan sonra modemlere artık kablosuz internetten girebiliyorum. Ama sinyal gücü ve internet hızı yetersiz geliyo bu yüzden kablolu internetimle girmek istiyorum. Hala giremiyorum belki her denemeden önce 5 kere res atıyorum. Yapabilceğim başka önerileriniz var mı?

• kablosuz modemınden ttnet uzerınden kablo uzantısı gırısı varsa ordan kablo uzat ve 16mb uzerınden kablolu olarak baglan :)
  • wowun launcherindan degilde direk wow.exeden girmeyi dene
  • bilgisayarda start kısmanda run a tıkla

pingwww.google.com -t

yaz. netinin ne akdar iyi olup olmadıgını ve kesintileri gorebilrsin , o hep acık kalsın.

sıksık baglantı degiştirme. ip askıda kalıyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 3 Kasım 2011; 14:13:56 >
  • DNS ayarın varsa iptal et, yoksa DNS ayarla :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

bilgisayarda start kısmanda run a tıkla

pingwww.google.com -t

yaz. netinin ne akdar iyi olup olmadıgını ve kesintileri gorebilrsin , o hep acık kalsın.

sıksık baglantı degiştirme. ip askıda kalıyor bazen.

bağlantı gayet yerinde. Yani bi sorun yok bunun ne yararı olabilir yani bu açık kalınca sadece görebilirim dimi? ayrıca:
    quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

DNS ayarın varsa iptal et, yoksa DNS ayarla :P

Bişey değişmedi hala success de tıkanıyor ekran...

sonuç olarak hala giremiyorum

• modem ayarlarından oyunun kullandığı portu açmayı deneyebilirsin.. olmadı gene official forumlar en sağlıklı bilgidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.