Bize karşı yapılan bu dümenler bugün açıksa ifşa edilmiştir.Biz bunları aylar öncesinden bilmemize rağmen bazı arkadaşlar dekoder almak falan istiyorlardı.Bugün resmi ağızdan duyuldu.Bundan sonra bizi daha büyük bir kaos bekliyor.Tabii kaosun sonundaki ışık ancak gerçeklerle berraklaşacak.Bu ışık berraklaşana kadar varsa dekoderlerimizi iptal edelim.Herşey Fenerbahçemiz için.Seyirci kalmayalım.
Bu saatten sonra almamak mantıklı olur. İnternetten çok da güzel linkler var. İsteyen maç saatinde pm atsın hepinizi beslerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
Bu saatten sonra almamak mantıklı olur. İnternetten çok da güzel linkler var. İsteyen maç saatinde pm atsın hepinizi beslerim.
fbdemirdi nicki sanırım o eleman nerede?
utanıyor mudur şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mental Meltdown
fbdemirdi nicki sanırım o eleman nerede?
utanıyor mudur şimdi?
Alıntıları Göster
lafa gelince en büyük fenerbahçeliyim diyenler iş ciddiye yada eyleme binince tek kelime etmez köşelerine çekilirler,
ben dekoderimi sezon öncesi iptal ettirdim diye pişman değilim ama hala hakkımızı gasp edenlere para kazandıranlar ortalıkta bolca var.
digitürk e ve hala digitürk kullanan fenerbahçelilere
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
lafa gelince en büyük fenerbahçeliyim diyenler iş ciddiye yada eyleme binince tek kelime etmez köşelerine çekilirler,
ben dekoderimi sezon öncesi iptal ettirdim diye pişman değilim ama hala hakkımızı gasp edenlere para kazandıranlar ortalıkta bolca var.
Alıntıları Göster
İnternet faydalı bir şey.
quote:
Alıntıları Göster
ayiptir soylemesi digiturk plus'la hem hd kanallar var hemde lig tv ve diger kanallar acik.para var huzur var
saka bi yana artik bu saatten sonra kimse dekoderini iptal ettirmez , yazin butun arkadaslarim lig tv'yi iptal ettircez diye soylenip duruyodu bakiyorum simdi hicbiri iptal etmemis keyifli bi sekilde mac izliyolar.bizde sevmiyoruz lig tv'ye her ay para vermeyi ama insan takimini,armasini yeterince sevdikten sonra gerisi teferruattir bence.isterse dunyanin en sikici en uyku getiren ligi olsun(bence oyle) takimimin maci olduktan sonra her mac premier lig'dir benim icin.ha bu arada bu sene 2. lig tv alisim oluyo , eskiden kombine alirdim simdi baska sehire tasininca mecbur lig tv aliyok.
Var.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Var.
Alacaktım sezon öncesi dayanamayıp. Ev arkadaşım çok ısrar etti. iyiki almamışım...
quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
Alacaktım sezon öncesi dayanamayıp. Ev arkadaşım çok ısrar etti. iyiki almamışım...
Alıntıları Göster
parasını siz mi veriyosunuz size ne kardeşim ?
digiturk haftada 9 maçı evime getiriyo, çıksın karşıma daha iyi hizmet geçerim elbet.
sen eşşek olursan semer vuran çok olur suçliycak biri varsa tffdir. digiturk köylü kurnazı işte.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
digiturk haftada 9 maçı evime getiriyo, çıksın karşıma daha iyi hizmet geçerim elbet.
sen eşşek olursan semer vuran çok olur suçliycak biri varsa tffdir. digiturk köylü kurnazı işte.
Alıntıları Göster
hayatta evimize dijiturk mijiturk sokturmam. Kablolu TV var rahatız, alıcaklarsa D-Smart alsınlar.
Nasıl olsa her Fenerbahçe maçını ailecek internetten izliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
hayatta evimize dijiturk mijiturk sokturmam. Kablolu TV var rahatız, alıcaklarsa D-Smart alsınlar.
Nasıl olsa her Fenerbahçe maçını ailecek internetten izliyoruz
Alıntıları Göster
İllegal izliyorum kafam rahat
quote:
sana para verme diyenmı var git nereye para veriyrosan ver, konu beşiktaş konusu değil birşey değil, konuyu doğru düzgün okumadan yorum yapmayın,
quote:
quote:
sana para verme diyenmı var git nereye para veriyrosan ver, konu beşiktaş konusu değil birşey değil, konuyu doğru düzgün okumadan yorum yapmayın,
digiturk sadece fenerbahçenin maçlarını vermediğinden konu benide ilgilendirir.
sende dediğimi iyi anla, digi masum demiyorum.
quote:
quote:
quote:
digiturk sadece fenerbahçenin maçlarını vermediğinden konu benide ilgilendirir.
sende dediğimi iyi anla, digi masum demiyorum.
Alıntıları Göster
süreç bir nihayete kavuşturulsa gereken yaptırımı yapar fenerbahçe taraftarı ama takımının maçlarını izlemek istiyor ve halen iptal ettirmemiş olanlar bu nedenden iptal ettirmiyor.
adamın haftada bir aşığı olduğu renklerin maçını izlemesinden başka bir keyfi yok zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: SuperEGO_
süreç bir nihayete kavuşturulsa gereken yaptırımı yapar fenerbahçe taraftarı ama takımının maçlarını izlemek istiyor ve halen iptal ettirmemiş olanlar bu nedenden iptal ettirmiyor.
adamın haftada bir aşığı olduğu renklerin maçını izlemesinden başka bir keyfi yok zaten..
Alıntıları Göster
Ben de iptal ettirmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: GOL11
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: GOL11
Aynen
Alıntıları Göster
gene ne yaptı yayıncı kuruluş? yahu arkadaş bu fb yeri geldi lig tvninin yayın kablolarını bile kesti kendi stadyumunda ama hala fb yanlısı bana göre. tüm kulüplerle eşit mesafede değil. daha ne istiyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: vetvet
gene ne yaptı yayıncı kuruluş? yahu arkadaş bu fb yeri geldi lig tvninin yayın kablolarını bile kesti kendi stadyumunda ama hala fb yanlısı bana göre. tüm kulüplerle eşit mesafede değil. daha ne istiyorsunuz ?
Alıntıları Göster
Ettirmedim, niye ettireyim ki takımımın maçlarını izlemeyeyim mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: retired guy
Ettirmedim, niye ettireyim ki takımımın maçlarını izlemeyeyim mi ?
Alıntıları Göster
Artık maç izlemeyi midem kaldırmıyor..Para durumum çok iyi değil ama bedavadan arkadaşta izleme imkanım olmasına rağmen gidip izlemek istemiyorum..Bu ülkede zevk aldığım şeylerin başında geliyordu maç izlemek, geçen yaza kadar..Şuna emin oldum ki hiçbir zaman kaliteli bir lig olmayacak, sadece rant el değiştirecek, bu aralar olduğu gibi..Ve bu arada biz yaşlanıcaz, çocuklarımız aynı şeyi yaşayacak..Ufak ufak daha da kötüleşerek..Olan ve olacak olan şey bu..
quote:
Orijinalden alıntı: Rising_Sun
Artık maç izlemeyi midem kaldırmıyor..Para durumum çok iyi değil ama bedavadan arkadaşta izleme imkanım olmasına rağmen gidip izlemek istemiyorum..Bu ülkede zevk aldığım şeylerin başında geliyordu maç izlemek, geçen yaza kadar..Şuna emin oldum ki hiçbir zaman kaliteli bir lig olmayacak, sadece rant el değiştirecek, bu aralar olduğu gibi..Ve bu arada biz yaşlanıcaz, çocuklarımız aynı şeyi yaşayacak..Ufak ufak daha da kötüleşerek..Olan ve olacak olan şey bu..