2006da kontenjan 6000 civarıyken girip şu gün mezun olanların ciddi problem yaşadığı tıp,2013te 12000 kontenjan olacak ve hala sevinip girer miyim diyor.idealistliğine hayranım fakat herhalde sen hala halkın dilindeki tıpın şu gün gerçekle alakası olduğunu sanıyorsun.git araştır eşele.2017den itibaren pratisyenlik hariç herşeyin tamamen tusa göre olacağına,tusta yılda kaç alım olduğuna bir bak.sonra o 12binlerin içinde kendini 30 milyar kazanan bir doktor olarak düşünmeye devam et gerçekte pratisyenlik dahi sınava kayacakken ! ne zaman yazsam sövmekten beter ediyorsunuz ama elim kırılsın yine yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com
2006da kontenjan 6000 civarıyken girip şu gün mezun olanların ciddi problem yaşadığı tıp,2013te 12000 kontenjan olacak ve hala sevinip girer miyim diyor.idealistliğine hayranım fakat herhalde sen hala halkın dilindeki tıpın şu gün gerçekle alakası olduğunu sanıyorsun.git araştır eşele.2017den itibaren pratisyenlik hariç herşeyin tamamen tusa göre olacağına,tusta yılda kaç alım olduğuna bir bak.sonra o 12binlerin içinde kendini 30 milyar kazanan bir doktor olarak düşünmeye devam et gerçekte pratisyenlik dahi sınava kayacakken ! ne zaman yazsam sövmekten beter ediyorsunuz ama elim kırılsın yine yazdım.
peki şimdiki aklın olsa ne yazardın?
quote:
Orijinalden alıntı: balroog
quote:
Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com
peki şimdiki aklın olsa ne yazardın?
en son yazdım derken forumu kast ettim.94lüyüm 2012de ilk yılımda 3200 olup çukurova tıpı yazdım terk ettim birinci sınıfın yarı yılında ne para ne pul umrumda o kadar yıl en yukarlarda ol ve en iyi ihtimal 32 33 yaşına kadar köpek gibi çalışıp iyi para iyi şöhret elde etmeye uğraş onca kişi arasında hem de ne olacağını bilmeden bu benim işim değil.şehrimde 12000e giren 49 kişide tıpı yazınca aptal gibi ben de yazdım.sadece araştırmaya bugün başladım ne yapacağımla ilgili.ve inan öğretmenlik dahi düşünürüm mutlu olacaksam
tıp yazmayıp da ne yazsın o zaman?
hayat boyu mücadelesi ve üst düzey performansının çektiği zorluklarının biraz bile karşılığı yok güzel ülkemde tıpçıların. 500000 lisans kontenjanı ve yüzlerce bölüm var.tıpa gitmesin şuna gitsin de değil durum araştırıp sonunu görsün halkın tanrılaştırdığını da yerin dibine koyduğunu da. nitekim ilk 20 binde çok hoş mühendislikler de var