Bildirim
HALA ETKİSİNİ DAMARLARIN HİSSETTİNİZ FİLMLER VAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1)Yapay Zeka
2)Hücre
3)Touched
4)Blade serisi
-
pulpfiction,kill bill,reservoir dogs,esaretin bedeli,forrest gump,leon,the game,se7en,donnie darko,star wars,piyanist,şeytanın avukatı,godfather serisi gider böyle bu :) -
6. HİS
Kelebek Etkisi 1
Piyanist
Cesur Yürek
Yeşil Yol
Troy
Titanic
Yüzüklerin Efendisi -
-ucuz roman
-son durak
-esaretin bedeli
-yeşil yol -
beni yesil yol kadar hic bir film etkilemedi birde dun izledigim the fountain biraz ama yesil yol acaip bir sey -
Requiem For A Dream, kutup çizgisi aşıkları, star wars revenge of the sith beni çok etkiledi. -
Yüzüklerin Efendisi serisi
Face Off
Esaretin Bedeli
Baba serisi
Scarcafe
13.Cuma serisi -
Saving Private Ryan
Steven Spielbergin belki de en iyi yapımıdır ve bu filmi izlediğimde film bitmiş olmasına rağmen 10 dakkika daha salondan çıkamamıştım, oturup kalmıştım. Müthiş bir filmdi.
Yüzüklerin Efendisi kesinlikle müthiş bir yapıt kitabıyla filmiyle herşeyiyle ama etkisinde kalma kısmına gelirsek Er Ryanı Kurtarmak filminin bende yeri bir başkadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 22 Nisan 2007; 23:48:41 > -
Requiem For A Dream
Yeşil yol
Piyanist -
Yüzüklerin Efendisi
Yeşil Yol
E birazda Matrix serisi -
-Requiem For A Dream..(kaç gün etkisinde kaldım hatırlamıorum)
-American history x(edward norton yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
-Bin-jip(tek kelime etmek bu filme saygısızlık olur(izleyenler bilir))
-Primal fear(yoktu 1996 yılında şaşırtırcı sonlar,şok olmuştum şook)(edward norton'u ilk o zaman tanıdım)
-The game(güsel bi film,müthiş bi sondu)
..daha var ama şimdilik bunlar -
Bir çok film izledim ama bu film karmaşası içinde, beni hiç biri, Truman Show'da Truman Burbank'in kaçmak isterken ufak yatıyla dekora çarpması ve ardındaki ifade ve çaresizlik kadar etkilememiştir. O yüzden aklımdan hiç çıkmadı. O filmi çok sevmiştim. Defalarca sıkılmadan izledim. Ve hep o sahnesinde gözlerim dolmuştu. Aynı zamanda "aşk" konusu da işlenmiş oluyordu. Etkileyiciydi benim için.
Onun için bir toplulukta en sevdiğiniz film ne diye sorarlarsa, bu filmi söylerim: Truman Show.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 23 Nisan 2007; 10:41:16 > -
koku,300 spartalı,operadaki hayalet,6. his,cesur yürek,sihirbaz,truman show,kadın kokusu -
reservoir dogs -
Finding Neverland -
luc besson ve filmleri adam sanki benim için film yapıyor -
Kadın Kokusu
Piyanist
Olağan Şüpheliler
Kimlik
Alpacino Filmleri
Kelebek Etkisi
İskelet Anahtar
Mavi Kırmızı Beyaz -
rocky1
rocky balboa
jurassic park1
matrix1
lord of the rings -
kelenek etkisi 1
diğerleri
son durak
the game
Benzer içerikler
- neydi o filmin adı
- hd film
- eragon 2 ne zaman çıkacak
- komşu kızı benzeri filmler
- dabbe 4 gerçek hikayesi
- jason statham yeni filmleri
- ödüllü filmler
- en iyi animasyon filmleri
- leonardo dicaprio"nun en iyi filmleri
- yüzüklerin efendisi serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X