Şimdi Ara

hala giren yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER GİREN VARMI ÇOK CANIM SIKILDI GALİBA SABAHA KADAR SÜRCEK

• yaw ben artık deli olacam bizim clanda meksikalı bi eleman war o oyunda bowlda ne kadar boss varsa kesti adam adam hepsini bi de msnden dropları yazıyo bizde burda bekliyoruz bizden kimse giremedimi daha ?
  • ne oluo böle biliyomusunuz?
    neden oyuna girmio ?
  • saat 4 te gece sawası var açarlar sabahı bulmaz
  • BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA SERVERLARI RESETLİYORLAR AMA O ZAMAN MEKSİKALI ADAM OYNAYAMAZDI O ZAMAN BİZ NİE GİREMİYOZ KAFAM KARIŞTI YA UFFFF
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR

saat 4 te gece sawası var açarlar sabahı bulmaz

Savaş var açılıra güvenmeyin. Kaç kere savaş ortasında kesip reset attılar serverlara. Sabah 4 e kada beklemişim 15dk sonra dc olduk bi baktık RESET. Scroll da basmıştım 15dksı boşa gitmişti. NE kadar sinir olmuştum anlatamam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer bir topicte bahsettiğim gibi bende şuanda oynuyorum, serverde kimse yok cz bomboş çıktıkça bossları kesiorum boş zamanlarımda golem falan kesip chitin düşürüorum. bu ne kadar sürer bilmem ama serverler tekrar resetlenene kadar zengin olabilirim :) tabi rolback yapmazlarsa :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR

saat 4 te gece sawası var açarlar sabahı bulmaz

Savaş var açılıra güvenmeyin. Kaç kere savaş ortasında kesip reset attılar serverlara. Sabah 4 e kada beklemişim 15dk sonra dc olduk bi baktık RESET. Scroll da basmıştım 15dksı boşa gitmişti. NE kadar sinir olmuştum anlatamam..

scrollda oyunda olduun süre geçerlidir... sen oyuna girdiğinden itibaren 15 dk daha çalışır...
  • KHASAR NELER DÜŞÜRDÜN BİZE SÖYLEDE NELER KAÇIRDIĞIMIZI ÖĞRENEK
  • THE_ONE SEN DİEZDE ORCMUSUN_?
  • fang of bakirra ve lupus düşürdüm şimdiye kadar, karşımda obl duruyor ama bişey yapamıorum :) bide 6 parça chitin düşürdüm. şimdi de moradona dönüp biraz daha soul depoluyorum riote kesip öyle beleşten np kasıorum ne karışan var ne görüşen. biraz sıkıcı ama inv. e baktıkça insanın içi açılıo :D
  • DELİRCEM HA GOLD PRE ALIYOZ OYUNA GİREMİYOZ BAŞKASI GENE BÜTÜN BOSSLARI TEMİZLEDİ
    NASIL İŞ BU YA
  • khasar sallamaya devam TRAş bana gore
  • YOK BEN XGENONDA İNSANIM 61 BLADE MASTER FORUMA DAHA YENİ KATILDIM AMA UZUN ZAMNDAIR KO OYNUYORUM
  • SERVER KAPALI. HADİ GİRDİN Bİ AÇIOLAR Bİ KAPIOLAR O SÜRE DİLİMİNDE SEN NASIL DC OLMUON BANADA TRAŞ GELDİ AMK.
  • Traş falan değil inanıp inanmamak size kalmış, yalnız sanırım beddua edenler işini ii yaptı :) az önce Dc olduk tekrar sanırım serverlere tekrar reset atıldı. bakalım inv. dekiler duracakmı
  • walla bizim elemanda roc dusurmus Khasar naber ? ben 17:42
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khasar

Traş falan değil inanıp inanmamak size kalmış, yalnız sanırım beddua edenler işini ii yaptı :) az önce Dc olduk tekrar sanırım serverlere tekrar reset atıldı. bakalım inv. dekiler duracakmı

ss koy da görelim arkadaşım.
  • ben şimdi alt tab yöntemiyle girdim b3 e belkide sans ama her seeferinde 30 dakika ugrasla giriyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.