Şimdi Ara

Hala mezun olmak berbat netler yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gelmiş Kasım ben hala 66 tyt yapıyorum bu sene de mezuna kalacağım gibi duruyor bi deneme oluyor dershanede moral alt üst oluyor düzenli de çalışamıyorum daha sonra bu döngüye girmiş durumda.Mesela Cuma deneme oluyor kötü yapıyorum 1 hafta çalışmıyorum tekrar deneme oluyor tekrar 1 hafta nasıl yapacağım bundan nasıl kurutulacağım hiçbir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam büyü filanmı yapalım ağlaya ağlaya çalışcaksınız yani kimse direkt istediği netlere ulaşamıyor sonuçta bende mezunum ykden önce 90-95 civarı yaparken şu an sene başından beri 80-85 civarı geziyorum brnimde akıl sağlığım zorlanıyor ama ya sınav sana basar ya sen sınava hocam çalışmaya devamke

Eğer netlerinizi toparlamak istiyorsanız daha fazla çalışmalısınız, çalışmazsanız daha da geriye gideceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Diğerlerinin 4-5 saat çalışması gerekiyorsa sizin 6-7 saat çalışmanız gerekiyor.

Sınav sürecinde mentalinizi yüksek tutmalısınız, çalışmak kadar bu durum da önemli. Denemelerinizi iyi analiz edip moralinizi bozmadan çalışmaya devam edin, konuları bitirip soru tiplerini görüp branş denemeleri atın. Önünüzde uzun bir zaman var, her şey zamanla olacak.

• Upppp

• Up up up

• hocam büyü filanmı yapalım ağlaya ağlaya çalışcaksınız yani kimse direkt istediği netlere ulaşamıyor sonuçta bende mezunum ykden önce 90-95 civarı yaparken şu an sene başından beri 80-85 civarı geziyorum brnimde akıl sağlığım zorlanıyor ama ya sınav sana basar ya sen sınava hocam çalışmaya devamke

• O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt

Deneme sonuçlarını az önce öğrendim 3D ayt mat dizi hakedecektim şimdi üzüntüden patlayacağım 10 net fen yapmışım bu ne ya

• believethat B kullanıcısına yanıt
    Diğerleri ne durumda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer netlerinizi toparlamak istiyorsanız daha fazla çalışmalısınız, çalışmazsanız daha da geriye gideceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Diğerlerinin 4-5 saat çalışması gerekiyorsa sizin 6-7 saat çalışmanız gerekiyor.

Sınav sürecinde mentalinizi yüksek tutmalısınız, çalışmak kadar bu durum da önemli. Denemelerinizi iyi analiz edip moralinizi bozmadan çalışmaya devam edin, konuları bitirip soru tiplerini görüp branş denemeleri atın. Önünüzde uzun bir zaman var, her şey zamanla olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maksimumunu vermek zorundasın istersen 15 net yap tyt den .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lazy nina L kullanıcısına yanıt

Sınava olan bakış açımı değiştirdiniz.Gerçekten çok haklısınız kendimi mental olarak zinde tutmalıyım teşekkür ederim sağ olun🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believethat -- 18 Kasım 2021; 0:40:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.