Şimdi Ara

HaLa oynuyoruz sizce NedeN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar eziyete giden paralara oluşan sorunlara rağmen hala oynuyoruz
    ulan ne biçim bi meletmiş bu mahfetti hepimizi be
    beynimi ele geçirdi resmen nasıl bi haltsa

bizi bu kadar manyaklaştıran nE?

• bence bu oyunu bi yerlerde oynayanları bilmemiz bizi hırslandırıyor ve diyoruzki "lan onlar giriyo biz niye giremeyelim?" gazıyla hala kopmuyoruz
  • O Kadar umursama kardesım sende bosver keyfıne bak Oyunu Oyun amaclı oyna Real :Hayatına yansıtma hıc bır zamn benden sana tavsıye budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Wanhelsing

O Kadar umursama kardesım sende bosver keyfıne bak Oyunu Oyun amaclı oyna Real :Hayatına yansıtma hıc bır zamn benden sana tavsıye budur
    Ko nun İnanılmaz bir Sistemi Var.PVP Sistemi Çok Çekici.Oynanış Tarzı Biçimi...
    Bunlar oynamamızı sağlıyor.Her zaman bende böle olcam,bende bir gün bunları kescem deme hırsıyla ilerlioruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

Bunlar oynamamızı sağlıyor.Her zaman bende böle olcam,bende bir gün bunları kescem deme hırsıyla ilerlioruz

Alıntıları Göster
    3. devre başlamadı, başlasa belli bir süre ara vercem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

Alıntıları Göster
    Bence Herkezin Birer Sağlam Savaşcı Olma Hırsı.Bende Oleyim Lwl İm yüksek İtemlerim En Güzeli Olsun İsmim Duyulsun İsterim İşde Hepsi Bu Hırs Yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaNN

Bence Herkezin Birer Sağlam Savaşcı Olma Hırsı.Bende Oleyim Lwl İm yüksek İtemlerim En Güzeli Olsun İsmim Duyulsun İsterim İşde Hepsi Bu Hırs Yüzünden

Alıntıları Göster
    Kenan senin ismin zaten güzel vede duyulmuş bir isim, bence sen artık bırak bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ArJI

Kenan senin ismin zaten güzel vede duyulmuş bir isim, bence sen artık bırak bu oyunu

Alıntıları Göster
    bırakamazz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: FriDAY13

bırakamazz ^^

Alıntıları Göster
    2 Senedır oyunuyorum cok hırslı idim ama artık o hırs bıttı gırerse oyuna oynuyorum girmediginde illa girecek diye zorlamıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

Ne Demek İstedin Anlamadım
    BeniM cHAR bakın

http://img259.imageshack.us/my.php?image=aofpartscy4.jpg

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

Ne Demek İstedin Anlamadım
    BeniM cHAR bakın

http://img259.imageshack.us/my.php?image=aofpartscy4.jpg

Alıntıları Göster
    1500 buff almışın ^^

• quote:

1500 buff almışın ^^

Alıntıları Göster
    EE ALAMAMMı Normal.canım 2k küsür.sen aof vurduğum damageye bak ne kadar sağlam anla işde
  • quote:

1500 buff almışın ^^

Alıntıları Göster
    Gül diye söğledim bozulma hemen, diyorumki Kenan ismi zaten yaygın bir isim, eğer hırsın bu ismi iyicene yaymaksa zahmet etme biz zaten biliyoruz Neyse 3. devre başladı, serverlarda gelmedi, hadi iyi geceler herkese.
  • quote:

EE ALAMAMMı Normal.canım 2k küsür.sen aof vurduğum damageye bak ne kadar sağlam anla işde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KeNaNN

ben 68 lwl in undyle can 6k oluyo
    ondan dediM

• quote:

quote:

ben 68 lwl in undyle can 6k oluyo
    ondan dediM

Alıntıları Göster
    BeniM Kadar Damage Vur Canı Boşver Sen. AOF A O Damageyi Her Babayiğit Vuramaz Ss Beklerim İddalaşmak İsteyen Dah cOK Vururum Diyen

• quote:

BeniM Kadar Damage Vur Canı Boşver Sen. AOF A O Damageyi Her Babayiğit Vuramaz Ss Beklerim İddalaşmak İsteyen Dah cOK Vururum Diyen

Alıntıları Göster
    quote:

oynama nedeni bu işte
    hırs en iyi olma isteği

• quote:

Gül diye söğledim bozulma hemen, diyorumki Kenan ismi zaten yaygın bir isim, eğer hırsın bu ismi iyicene yaymaksa zahmet etme biz zaten biliyoruz Neyse 3. devre başladı, serverlarda gelmedi, hadi iyi geceler herkese.

Alıntıları Göster
    oyunu bırakmama nedenimiz hırs değil hırs oyuna baslama nedenidir oyundan kopamamızın nedeni oyuna emek vermemiz kaç gece uykusuz kalıp sabahlara kadar exp np kasmamız ben değil ama çoğu kişinin oyuna para vermesi yani oynadığınız her saniye daha çok saplanıyorsunuz oyuna her lvl atlayısınızda daha çok bağlanıyorsunuz çünkü herkes için demiorum oyunu bırakamam diyenler için söylüyorum hayatınızı bir hiç için mahvettiğinizi kabul etmek istemiyorsunuz oyunu bırakınca elinize ne geçecek koca bir hiç doğal olarak ben bu kadar emeği bir hiç için mi verdim bu sene sınıfta bir hiç içinmi kaldım(herkes için değil) ben annemle babamla bir hiç için mi kavga ettim. bu kadar parayı ben bir hiç için mi verdim. ben yemedim içmedi harclıklarımı biriktirip gb ,item vs bir hiç için mi aldım ..... böyle gidiyor bunun sonu gelmez aynı oyunun bir sonu gelmediği gibi

• quote:

quote:

oynama nedeni bu işte
    hırs en iyi olma isteği

Alıntıları Göster
    10 kere soyuldum 10 kere bıuraktım ve yine yeniden baslayıyorum cokzevklı yaws :D kas kas calsınlar :D
    ,ama hala oynuyorum nedense :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bigstone

oyunu bırakmama nedenimiz hırs değil hırs oyuna baslama nedenidir oyundan kopamamızın nedeni oyuna emek vermemiz kaç gece uykusuz kalıp sabahlara kadar exp np kasmamız ben değil ama çoğu kişinin oyuna para vermesi yani oynadığınız her saniye daha çok saplanıyorsunuz oyuna her lvl atlayısınızda daha çok bağlanıyorsunuz çünkü herkes için demiorum oyunu bırakamam diyenler için söylüyorum hayatınızı bir hiç için mahvettiğinizi kabul etmek istemiyorsunuz oyunu bırakınca elinize ne geçecek koca bir hiç doğal olarak ben bu kadar emeği bir hiç için mi verdim bu sene sınıfta bir hiç içinmi kaldım(herkes için değil) ben annemle babamla bir hiç için mi kavga ettim. bu kadar parayı ben bir hiç için mi verdim. ben yemedim içmedi harclıklarımı biriktirip gb ,item vs bir hiç için mi aldım ..... böyle gidiyor bunun sonu gelmez aynı oyunun bir sonu gelmediği gibi

Alıntıları Göster
    Niye Halen Oynuyoruz : Çünkü Hepimiz Deliyiz
    Hangi Aklı Başınd İnsan Bu Oyunu Bu Kadar Saçmaloğa Ramen Oynar...
    Ban Yeriz Yeni Charla Oynarız, Hack Yeriz Ytl İle item Alır Oynasız, Ex ksarız Ks yaparlar Yine Oynasız ÇÜNKÜ DELİYİZ BİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

Ban Yeriz Yeni Charla Oynarız, Hack Yeriz Ytl İle item Alır Oynasız, Ex ksarız Ks yaparlar Yine Oynasız ÇÜNKÜ DELİYİZ BİZ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

_____
    _____

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.