ben ronaldonun 5 adam geçip gol attığını ve bir üst düzey maçta 4 gol attığını görmedim gören?
Dünya kabul etmiş messi'nin en iyi olduğunu bazıları hala halısaha da bende o hareketleri yapıyorum diyor.
messinin attığı seri çalımları ronalda hayatta yapamaz.ronaldo 2-3 kişi geçer tıkanır.messi de ise durum çok daha farklı
futbolu bıraktıktan 5 sene sonra kimse ronaldoyu hatırlamaz .. ama messi şuan bile maradona ile kıyaslanıyor ... pele maradona messi olarak anılacak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları bundan sonraki yüz yıllarda .... ben bir maçta 2 kişiyi üst üste çalımladığını görmedim ronaldonun...messi ile ronaldonun isminin yanyana yazılması ronaldoya büyük iltifattır ... ronaldo belki iniesta kaka gibi oyuncularla kıyaslanabilir oda belki ... galatasaraya ronaldomu iniestamı gelsin deseler düşünmeden iniesta derim .... ayrıca sporcunun ahlaklı olanı eftaldir ...
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
ronaldo, kaka, torres, villa, aguerro
zeus, herkul, poseidon, messi
bir kere arada klasman farkı var
iyiydi
messi çok iyi bir futbolcu ama neden milli takımda 0 oynuyor ? şuan maradonanın çeyreğidir ne zaman arjantin dünya kupasını messi sayesinde kazanır maradonaya yaklaşmaya başlar işte o zaman kıyaslama yapılır messimi? maradona? diye ki o zaman bile maradona 10 adım ilerde olacaktır.
futbol olarak messinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, ama benim messi ye olan sempatimi arttıran şey mütevaziliği ve insanlığı, her attığı golden sonra işaret parmaklarını yukarı kaldırıp şükrediyor, şimdiye kadar messiyle ilgili kendini övdüğü ya da ukalaca konuştuğu hiç bir haber okumadım ya da özel hayatıyla vb. konularla gündeme geldiğini duymadım, kızlarla plaj resimlerini de görmedim, ronaldonun buna benzer çok şeyini gördüm internette, ronaldoya baktığım zaman bu adamdan her şey beklenir diyorum, messi ise çok masum geliyor bana
Peki soruyu soyle genisletelim: Messi mi iyi, Ronaldo mu yoksa Arda mi?
Messi futbolun Che Guevara'sıdır, Ronaldo olsa olsa Tony Blair
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
Messi futbolun Che Guevara'sıdır, Ronaldo olsa olsa Tony Blair
parmak değil ayak basılır bu yoruma
Öncelikle şunu söyleyeyim . Bu atıp tuttuğunuz eski mesajları ben yazmadım . Yeğenimin hesabından giriyorum bir süredir . Hatta ismini de değiştirdim . Gel gör ki sormadan zırvalıyorsunuz . Bu kafayla çook hata yaparsınız siz .
quote:
Orijinalden alıntı: Lugano.
Öncelikle şunu söyleyeyim . Bu atıp tuttuğunuz eski mesajları ben yazmadım . Yeğenimin hesabından giriyorum bir süredir . Hatta ismini de değiştirdim . Gel gör ki sormadan zırvalıyorsunuz . Bu kafayla çook hata yaparsınız siz .
beyler yeğeninin hesabıymış ayıp ettiniz adama.
Burada 'velet' şeklinde suçlanmamak için , 10 civarı kişiye ö.m atmak zorunda kaldım . Aslında açıklamayıp uğraşmayabilirdim . Yine de açıkladım . Umarım anlamışsınızdır .
Tabi canım açık olunca hemen yeğenim yaptı o şe ederken şe ediverdi bla bla blaNe güzel iş Ayrıca diyelimki yaşça büyüksün kimsinki bize kendinizi geliştirin,saygılı olun,büyüyün,terbiye öğrenin,ben böleleri ile konuşmam gibi şeyler söylüyorsunuz? Rıdvan Dilmenmisin? Ahmet çakarmısın? Bu hakkı kimden alıyorsunuz? Benim yaşım 20, babamda dahil kimse bana ne yapmam gerektiğini öğretemez
bırak bu işleri bide pm atmışsın bana yok yiğenimin hesabı falan filan 95 doğumlusun kabul et.
bkz: Eski kullanıcı adı: Hasanovic_1995
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRİD
quote:
bırak bu işleri bide pm atmışsın bana yok yiğenimin hesabı falan filan 95 doğumlusun kabul et.
bkz: Eski kullanıcı adı: Hasanovic_1995
Anlamadın heralde . Diyorum ki , uzun zamandan beri yeğenim girmiyor bu üyeliğe , arada bir bakıyor . Bende Üye ismi değiştirdim . Gerçi anlaşılmayacak birşey de yok . Neden böyle oldu ?
quote:
Burada 'velet' şeklinde suçlanmamak için , 10 civarı kişiye ö.m atmak zorunda kaldım . Aslında açıklamayıp uğraşmayabilirdim . Yine de açıkladım . Umarım anlamışsınızdır .
Kardeşim boş pmlerini kendine sakla mesaj kutusunu doldurma boş yere. Birde yeğenimin hesabı diye pm atmışsın yapma bunu hasanoviç
peki senin hesabında şimdi yeğeninin olmadığını nereden bileceğiz?
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
messi barcelona'da oynar,ronaldo REAL MADRID'te.
Bir insan bile bile sevdigi oyuncuya hakaret eder mi?
Kardeşim apartmanda falan oturuyorsan aç camı at kendini aşağı. Aslında Real Madrid bu dünyanın takımı değil Los Galacticos