Şimdi Ara

Hala Ronaldo Messi'den Daha İyi Diyen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adama helal olsun genç yaşında Sırtladı Barcelonayı . Her maç gol atıyor . Ukala değil . Ronaldo daha iyi diyenle ben daha futbol muhabbeti yapmam

• Var
  • REAL MADRİD ve özellikle z for zambrotta

hele bu z for varya

Dünyanın ilk üçünü apaçi ronaldo vsvs. felan dolduruyo messi ilk 10 a girer diyor.Bu kadar futbol cahili bi adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

REAL MADRİD ve özellikle z for zambrotta

hele bu z for varya

Dünyanın ilk üçünü apaçi ronaldo vsvs. felan dolduruyo messi ilk 10 a girer diyor.Bu kadar futbol cahili bi adam

+1
  • Bu kıyaslama Messi'ye bir hakarettir. Geçen senelerde Ronaldo yine biraz yakındı Messi'ye ama bu sene Messi farkı baya baya açtı.
  • Madem futbol muhabbeti yapmıyacaksın ne diye konu açıyorsun?Ukala,kibirli,artis,uyuz,şımarık vs vs. olmakla mesleğinde iyi veya en iyi olmanın bir alakası yok.Sadece sizin gibilerin gerçekleri görüp görememesi ile alakası var.Çok net veriler vardır birinin iyi/en iyi olduğunu görmek için.Lig ve şampiyonlar ligini alan takımların yıldızları genelde o yılın en iyi oyuncuları oluyorlar bu sene Madrid Ş.L. elendiğine ve Ronaldo da çok iyi performans sergileyemediğine göre eniyi Messi bu çok basitçe görünen bir durum.

Bizdeki bu kıstaslara uyuz oluyorum , Muhammed Ali bizde olsa ona da "başarısız" diyen tonla bilgisiz olurdu eminim ki.Adam kibirli , yüksek egolu ya bizim millet sevmez.İki kişiye hitap edemeyen , lafını geçiremeyenlerin bu komplekslerini yadırgamamak lazım tabi

• 10.04.2010 23:00

Bekleyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

10.04.2010 23:00

Bekleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugano.

Adama helal olsun genç yaşında Sırtladı Barcelonayı . Her maç gol atıyor . Ukala değil . Ronaldo daha iyi diyenle ben daha futbol muhabbeti yapmam

yapma, çokta umrumdaydı..
  • messi ingiliz takımlarına karşı oynayamaz diyenlere kapak olsun.adam 4 gol attı
  • quote:

Adama helal olsun genç yaşında Sırtladı Barcelonayı . Her maç gol atıyor . Ukala değil . Ronaldo daha iyi diyenle ben daha futbol muhabbeti yapmam

Seni ipleyen mi var? Artist...
  • ya kıyaslayanlar olur tabiki .. bir ara messi arda bile kıyaslanıyordu düşünün

ama ben ronaldoyu iniesta ile bile kıyaslamam ....
  • Bana göre ikiside aynı düzeyde futbolcuYalnız Messi çok şanslı çünkü varolmuş en iyi takım olabilen kadrolardan birinde top koşturuyor..

C.Ronaldo ise üst düzey futbol oynayan artizlerden kurulu kadroda top koşturuyor daha tam takım olamadılar
  • Ronaldo saçına jöle sürüp maçta koştursun anca. Messi kalitesini birkez daha gösterdi bu akşam
  • ronaldo gibi 10 tane oyuncu var ama messi 1 tane anlatmakla bitmez hafta sonu da görüşeceğiz showcu ronaldo severlerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Seni ipleyen mi var? Artist...

Gençliğine verip es geçiyorum . Bir daha olmasın şımarıklık öğreneceğinize , biraz terbiye öğrenin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

ronaldo gibi 10 tane oyuncu var ama messi 1 tane anlatmakla bitmez hafta sonu da görüşeceğiz showcu ronaldo severlerle.

1 tanesini söyle de fener'e galatasaray'a alsınlar.10 tane varmış
    asıl messi gibi tonla adam var.sağa çek,sola çek,karşıdaki yerse.çalımdan başka üst düzey yeteneği olmayan adam başıma dünyanın en iyisi kesiliyor ona yanarım.
  • Messinin sadece amele çalımı özelliğinden başka birşeyi olmadığını 100lerce kez söyledik.Bu maçta aynı şekilde oldu.Fakat Ronaldo , tüm yönleriyle bir futbolcu.
  • messiyi hala aşağılayanlara gülüyorum. Adam daha ne yapsın bence messi açık ara 1 numara. Ronaldo yetenekli çalım felan güzelde messi nin futbol zekası ronaldodan bir hayli iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

ronaldo gibi 10 tane oyuncu var ama messi 1 tane anlatmakla bitmez hafta sonu da görüşeceğiz showcu ronaldo severlerle.

1 tanesini söyle de fener'e galatasaray'a alsınlar.10 tane varmış
    asıl messi gibi tonla adam var.sağa çek,sola çek,karşıdaki yerse.çalımdan başka üst düzey yeteneği olmayan adam başıma dünyanın en iyisi kesiliyor ona yanarım.

hocam nevzat tarhan'a bir görün sen artık,vakti geldi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.