Adama helal olsun genç yaşında Sırtladı Barcelonayı . Her maç gol atıyor . Ukala değil . Ronaldo daha iyi diyenle ben daha futbol muhabbeti yapmam
Seni ipleyen mi var? Artist...
Gençliğine verip es geçiyorum . Bir daha olmasın şımarıklık öğreneceğinize , biraz terbiye öğrenin .
Bence susda abilerin konuşsun küçükler her lafa atlamazlar
quote:
Orijinalden alıntı: DréaminLife
Messinin sadece amele çalımı özelliğinden başka birşeyi olmadığını 100lerce kez söyledik.Bu maçta aynı şekilde oldu.Fakat Ronaldo , tüm yönleriyle bir futbolcu.
Tamamen ronalda fanatikliğiyle söyleğin laflar bunlar. Göz var nizam arkadaş futboldan anlamıyosanız yorum yapıp ortalığı germeyin. Amele çalımı atıyo dediğin adam ispanya liginde halı sahada oynar gibi oynuyor.
Ben Ronaldo Messiden daha iyi veya daha kötü demiyorum ama Ronaldoyu izlemek bana daha çok zevk veriyor diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
ronaldo gibi 10 tane oyuncu var ama messi 1 tane anlatmakla bitmez hafta sonu da görüşeceğiz showcu ronaldo severlerle.
1 tanesini söyle de fener'e galatasaray'a alsınlar.10 tane varmış asıl messi gibi tonla adam var.sağa çek,sola çek,karşıdaki yerse.çalımdan başka üst düzey yeteneği olmayan adam başıma dünyanın en iyisi kesiliyor ona yanarım.
hocam nevzat tarhan'a bir görün sen artık,vakti geldi.
seansları ısmarlayacaksan seve seve giderim.psigoloğa gitmek durumu olan herkesin yapması gereken birşey bana göre.
amele çalımı ne demek yaw?
İkiside farklı ikisininde farklı yetenekleri var. Ronaldonun şutları, hızı, kafa topları ve tekniği daha iyi. Messininde driblingi ve çalımları çok çok iyi bu iki özelliğiyle sivriliyor. Ama Ronaldonunda parladığı zaman yani manudaki son sezonu bir sezonda 50 küsür gol atmıştı. O zamanki performanslarına bakarsak messinin pek birşey yapabileceğini sanmıyorum. Şu anda messi daha iyi ama r.madrid te tam takım olmuş değil. Son olarak derbiyi madrid alır gibime geliyor.
katılıyorum.messi de tamamen insanların kafasından sallayarak büyüttüğü birşey. bu arada Lugano.
@maestro_34
Herif 2 kelimeyi yan yana koyup kıza söyleyemiyorKalkmış saygıdan,kişisel gelişimden bahsediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Lugano.
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
quote:
Adama helal olsun genç yaşında Sırtladı Barcelonayı . Her maç gol atıyor . Ukala değil . Ronaldo daha iyi diyenle ben daha futbol muhabbeti yapmam
Gençliğine verip es geçiyorum . Bir daha olmasın şımarıklık öğreneceğinize , biraz terbiye öğrenin .
Sokaktaki abilerinden duyup duyup yazma şunları bana. Hala artistliğe devam ediyorsun, buralarda popüler olmak istiyorsan ilk önce ukalalığında vazgeç.
Messi 4-1 Arsenal bu skordan sonra Amele çalımı atıyor diyen var lan ahaha
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
amele çalımı messinin attığı çalımlar işte..biz her hafta sonu halı sahada böyle çalımlar atıyoruz..sağa çek sol çek vs.vs...Ama gel gelelim ronaldonun yaptığı hareketleri yapmak biraz zor.herkes yapamaz.
Lugano. senin yaşında cep telefonuna bakar bu işler. Telefonun güzelse kızlar kendi gelir zaten
quote:
Orijinalden alıntı: DréaminLife
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
amele çalımı messinin attığı çalımlar işte..biz her hafta sonu halı sahada böyle çalımlar atıyoruz..sağa çek sol çek vs.vs...Ama gel gelelim ronaldonun yaptığı hareketleri yapmak biraz zor.herkes yapamaz.
sen o halı sahada attığın amele çalımlarınıı arsaneldaki futbolculara atmayı bir denede çimleri yedirsinler sana.
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
quote:
quote:
quote:
üşenmeyip bunları mı buldunuz yahu
Yazık la gitme bu kadar üzerine :)) Nede olsa renkdaşım benim
Birde arkadaşlar birşeyi not olarak düşeyim. Ronaldo geçen sene kupayı ingiltereye götürmüştü. Messinin coştuğu ilk sezonda ronaldoyu ezer ronaldo kim ki demek çok saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
quote:
quote:
quote:
@Lugano. teklif edeceğin kıza en sevdiği şekeri al hayatta geri çeviremez malum sizin yaşlarda şekerle kandırılıyor çocuklar.
Neo'ya katılıyorum...Ronaldo bu sezon yeni takımında ve sakatlıklar yaşadı.Direk ronaldoyu silmek saçma ama arkadaşların gözü bürünmüş.
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
İkiside farklı ikisininde farklı yetenekleri var. Ronaldonun şutları, hızı, kafa topları ve tekniği daha iyi. Messininde driblingi ve çalımları çok çok iyi bu iki özelliğiyle sivriliyor. Ama Ronaldonunda parladığı zaman yani manudaki son sezonu bir sezonda 50 küsür gol atmıştı. O zamanki performanslarına bakarsak messinin pek birşey yapabileceğini sanmıyorum. Şu anda messi daha iyi ama r.madrid te tam takım olmuş değil. Son olarak derbiyi madrid alır gibime geliyor.
42 gol olarak hatırlıyorum yanılmıyorsam.Şuanda Messi nin gol sayısı 39 ve önünde birçok maçı var
2003ten 2006 ye Ronaldinho 2007-2008 C.Ronaldo 2009-2010 Messi
sezon olarak değil yıl olarak bahsediyorum...
Messi şuanda 23 C.Ronaldo 25 yaşında
Messi nin daha da gelişebileceğini aklım almıyor o yüzden aynı performansla devam ederse dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olması için hiçbir engel yok