Şimdi Ara

Hala saf olarak bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridakahlo_ -- 28 Mayıs 2016; 19:01:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya dostum hata bizde bu ülkede ne doğru ne düzgün yapılıyo ki hiç birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: fridakahlo_

Bu ülkede ne zaman önemseneceğiz merak ediyorum doğrusu, bi açıklama yapmak bu kadar zor mu?
    tartışmalı onca soru varken kendi pisliklerini kapatmak için iptal etmeyecekler, kendi kafalarına göre cevap türetecekler.
    şu sorular yanlış şunlar çelişkili diye 5 soruyu iptal etmelerine g.tleri yemez afedersiniz de. Bizde salaklığımızla itiraz etmelerimizle kalalım. Bizi takan????

Hangi 5 sorudan bahsediyorsun?

• "Saf olarak" değil, "Saf saf bekliyoruz" ya litfen, litfen dikkat edelim ya. Ya sinirden ellerim titriyor şuan. Yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fridakahlo_

Kçç
    radyometre
    kalıtım
    müfredat disi dedikleri integral, hala tartisilan böcek sorusu, kloroform sorusu
    o kadar emeğin sonucunda hatali sorularla karsilasmak insanin sinirini bozuyor

Integral müfredat dışı değil y=1 ekseni Etrafında Döndürme diye bişey yok deyip Şekli ötelemen lazımdı diğerlerine bende Katılıyorum.

• lan meb bile 2 soru iptal etti sonuçları açıkladı kim atadı bu adamı ösym nin başına sonuçların içine etmediyse ne olayım hayatımızın içine ettin ş....sizler açıklayacağınız sonucun ta...........................................
  • Ne olmasını bekliyorsun onlar alacagı paraları aldı şimdi kim umursasın ögğrenciyi bu ülke böyle sen karşılığını verirsin alamazsın haklısındır haksız duruma düşersin hakkını aramaya çalışırsın adalette onların yanındadır yani anlayacağın bu ülkede gerekene hakkı verilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.