Şimdi Ara

Hala Xbox One S/X alınır mı yoksa yeni nesil Series S beklenmeli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynatacak bir PC sahibi değilim, 2013-20 neslinin oyunlarını oynayamadım ve arasında oynamak istediklerim var(Witcher 3, RDR2, Far Cry, AC Odyssey vb.) ve yeni nesil oyunları da en az 3 sene oynayabilmek istiyorum series S'i mi beklemeliyim yoksa One S/X mi almalıyım?

• Hiç düşünme Series S al geç. Para verilmez eski nesile.
  • Series S i bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series S al geç
  • Series S hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende one x almayı düşünüyordum ama şuan için çok gereksiz olurdu.

Ps4'ü sattım bende Series s bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series s bekleyenleri anlıyorum lakin Tr şartlarında s serisi 4500 -5000 gibi gelir ,ve bu dövüz kuru durumları olduğu sürece artar eksilmez bence mantıklı olan 2.el xbox one x alıp ki çok daha ucuza bulunabilir ayrıca yeni nesil oyunlar tam anlamıyla 3-4 seneden önce gelmezler yani bi sdd sevdasına o kadar para vermek için bence erken ,kısaca xox daha 3 -4 sene sorunsuz götürür .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Series S e geçmelisin. Xbox One lerle artık vakit kaybetme. Hem oyun sıkıntısı yaşayacaklar hemde Series S ve X in fiyatı fırlayacak 2021 de.

• bende one s var series s i kıskandım. işten eve gelince bir iki saat oynuyorum aslında gerek yok ama insan istiyor işte.

ben 3-4 yıl daha oyunlara destek geleceği için one s de kalıp yeni nesilin update görmesini bekleyeceğim. series s+ çıkar be bileyim slim çıkar ilk sürümün hataları giderilir onu alırım diye düşünüyorum

• Series s al geç, yeni nesil işlemci yeni mimari gpu, ssd dahil. Hiç düşünme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.