Şimdi Ara

Halamın gördügü ufo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1998 senesiymis bizim oturdugmus bolge o zamanlar cok kirsal bi yermis halam mutfakta ugrasirken yaklasik yerden 10 metre yuksekte ufo gormus penceresi varmi diye sordum uzerinde cizgiler vardi ve cok yavasti dedi aracin altindan isik ve isi cikiyomus cok buyuk bir socaklik yayiormus ve hatta o olaydan sonra yuzunde cilt problemleri ortaya cikmis kuran capsinki dogru dalga gecenleriniz olucak yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm

• Evimizin dibine kadar girmis 10 dk beklemis sonra oradan uzaklasmis gokyuzunde kaybolmus buda uzaylilarin var oldugnu kanitlar keske bende gorebilseydim

• Başlatma şimdi alienlere onlarda varsa çıksın asosyal özgüvensiz çıktı bu alienler

• mbfprivet kullanıcısına yanıt
    Kardes valla cok derin olaylar ben baskasindan duysam inanmazdim ama halam anlatti bide amcam 1 2 kere ziyaret etmisler oyle acaba amaclari neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion94

Kardes valla cok derin olaylar ben baskasindan duysam inanmazdim ama halam anlatti bide amcam 1 2 kere ziyaret etmisler oyle acaba amaclari neydi

Halana takmışlar dikkat et kadına

• Ufodur o ufo olsa duramazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • houstin bi problem var

• csb

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion94

1998 senesiymis bizim oturdugmus bolge o zamanlar cok kirsal bi yermis halam mutfakta ugrasirken yaklasik yerden 10 metre yuksekte ufo gormus penceresi varmi diye sordum uzerinde cizgiler vardi ve cok yavasti dedi aracin altindan isik ve isi cikiyomus cok buyuk bir socaklik yayiormus ve hatta o olaydan sonra yuzunde cilt problemleri ortaya cikmis kuran capsinki dogru dalga gecenleriniz olucak yine

Bende farklı bir versiyonunu gördüm. O yüzden hiç de inanılmayacak bir durum varmış gibi gelmiyor.

Yav he he diyenler 10 metre dibinde ufo görünce altlarına yaparlar

Ben kaçırılmayı hatta onlarla çiftleşmeyi istiyorum. Verimli döl olayı olursa akrabayız demektir. Parçalasınlar beni. Kafamı kesip uzaylı bedenine taksınlar. Beynimi incelesinler, gözlerimi çıkarsınlar vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 10 Ağustos 2015; 19:27:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorsana Kütahya porselen yazıyor muymuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.