Şimdi Ara

Halen 11 yabancı olsun istiyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüksek profilli yabancı maçlarda kendini göstermek, pazarlamak için oynayanlar dün gece neredeydi ? Neden sahaya yüreklerini koymadılar ? Niye rakibin Türk aslanları gibi sahaya yüreklerini koymadılar, yine yenilebilirlerdi ama Fenerbahçe ruhunu gösterip savaşırlardı en azından, ne yapayım artık ben bu paralı lejyonerleri onlar ne bili fenerbahçe formasının kutsallığını parasını alır, maç seçer, istediği zaman oynar ! Galatasaray avrupa kupasını kaldırdığı zaman 3-4 kaliteli yabancı ile avrupa ve ligi duman etmemişmiydi sorarım size ! Dün gece bu ruhsuzlara neden saldırıldığını anlamadınız mı

Türk takımı fenerbahçe için 8 yetmedi halen 11 yabancı istiyormusunuz

• Buram buram Fake kokuyor
  • bence çok doğru söylemişsin. bu kezman ı göndermek lazım bunlar sırf kendilerini göstermek için yabancılarla oynarken adam gibi oynuyorlar...ben paramı alır giderim diyor adam olan bize oluyor anasını satiyim.yalansa yalan diyin. alexe bi şe diyemem o o kadar sene oynadı yinede bi lafım yok ama kezman gitmeli gidicekte
  • Türk aslanlar leverkusen macında helsinborgda falan nerdeydiler peki
    hadi bizimkiler kendi göstermek icin oynuyorduda sizin aslanlar ne icin ortalıkta yoktu
    komiksiniz gercekten
    sen dogru düzgün yabancı getireme
    getirdiginde habire sakat olsun sonra 11 Türk aslanı de
  • of, ne boş muhabbet seven adamlarsınız yaw. sanki imkanın olsa takımı yabancılarla doldurmayacaksın.
    ülkemizdeki türk oyuncuların hepsi de bomba ya, biz de körüz göremiyoruz. az bucuk kaliteli olana da ne kadar para istediklerini görüyoruz. lincoln, lincoln diye bağırıp durursunuz, sonra da kalkıp 11 Aslan Türk dersinbiz. bi karar verin yahu.
  • Aslında laf sokmadan şu yabancı konusunu güzel güzel tartışabiliriz. Arkadaş konuyu açmış değişik bir yaklaşım aslında haklı olabilir, olmayabilirde. 11 Türk aslanı 8 yabancılı takımı yenebiliyorsa sadece bu maça göre doğru bir yaklaşım ama bir fenerli gözüyle senin 11 aslanın 5 yerken biz yabancılarla Ş.Liginde çeyrek final oynadık derse kağıt üstünde biz daha başarılı olduk derse o da haklı. + bu maçın golünü atıp kazanmanızı sağlayan yabancı oyuncunuz.

Bence özkaynak düzeninde Gs gerçekten başarılı adamlar altyapıdan yetiştiriyor çıkarıyor. Yabancı sayısı kaç olursa olsun Gs örnek alınmalı, keza Beşiktaşın İ.Kaş Serdar Özkan Batuhan M.Sedef gibi çıkardıkları oyuncularda var. Fenerden bir Semih var sanırım. Ama Gordon Diatta Higuen Ailton Kleberson Juanfran Rico gibi sırf yabancı transfer yapmak için yapılan sokağa atılan paralarda var. Bugun Delgado Bobo Tello olmasaydı Bjk sanırım şu anki tabloda 8 veya 9. sırada olması gerekiyordu, takımı bu isimler sırtladı. Kontenjan 6+1 veya 6+2 olsun farketmez, sen bunu nasıl değerlendiriyorsun buna bir kriter getirilmeli benim fikrim. Bjk 4 yabancı hariç gereksiz kalıyor Gsnin Lincoln ve Nonda dışında fiyasko Fb maldonado appiah kezmandan ne kadar yararlanıyor takıma katkısı nedir onlar olmazsa olmazmıydı yoksa olmasada olurmuydu o zaman ne gerek var kontanjana, demek istediğim biz bu noktada takılıyoruz yabancı tamamda gereksiz yabancı olayına çözüm bulmak lazım.

• Keşke bu sınırsız yabancı tanınsa ve iyice dibe vurulsa. Halen uyanamayanlar var.

Birileri 5 yerken 11 Türk aslanınız nerede diye soruyor, dünyada hangi takım tüm maçlarını kazanmış, bir tane örnek gösterin ! maç kaybedebilir, hatta sansasyonel şekilde de kaybeder ama bir çizgi ve tek doğru vardır. 11 Türk aslanı bu destanı yazıyorsa, kupa kaldıracaksa laf yetiştirmeden düşünmek öyle konuşmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün gs nin golünü atan nonda aslen artvin hopa lı da bizmi bilmiyoruz yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Aslında laf sokmadan şu yabancı konusunu güzel güzel tartışabiliriz. Arkadaş konuyu açmış değişik bir yaklaşım aslında haklı olabilir, olmayabilirde. 11 Türk aslanı 8 yabancılı takımı yenebiliyorsa sadece bu maça göre doğru bir yaklaşım ama bir fenerli gözüyle senin 11 aslanın 5 yerken biz yabancılarla Ş.Liginde çeyrek final oynadık derse kağıt üstünde biz daha başarılı olduk derse o da haklı. + bu maçın golünü atıp kazanmanızı sağlayan yabancı oyuncunuz.

Bence özkaynak düzeninde Gs gerçekten başarılı adamlar altyapıdan yetiştiriyor çıkarıyor. Yabancı sayısı kaç olursa olsun Gs örnek alınmalı, keza Beşiktaşın İ.Kaş Serdar Özkan Batuhan M.Sedef gibi çıkardıkları oyuncularda var. Fenerden bir Semih var sanırım. Ama Gordon Diatta Higuen Ailton Kleberson Juanfran Rico gibi sırf yabancı transfer yapmak için yapılan sokağa atılan paralarda var. Bugun Delgado Bobo Tello olmasaydı Bjk sanırım şu anki tabloda 8 veya 9. sırada olması gerekiyordu, takımı bu isimler sırtladı. Kontenjan 6+1 veya 6+2 olsun farketmez, sen bunu nasıl değerlendiriyorsun buna bir kriter getirilmeli benim fikrim. Bjk 4 yabancı hariç gereksiz kalıyor Gsnin Lincoln ve Nonda dışında fiyasko Fb maldonado appiah kezmandan ne kadar yararlanıyor takıma katkısı nedir onlar olmazsa olmazmıydı yoksa olmasada olurmuydu o zaman ne gerek var kontanjana, demek istediğim biz bu noktada takılıyoruz yabancı tamamda gereksiz yabancı olayına çözüm bulmak lazım.

Hocam güzel konulara değinmişsin. Ben zaten yabancı sayısının şu an için serbest bırakılmasına karşıyım.

11 tane püsür adam yerine 6 tane kaliteli adam olsa yeterde artar bile. + 2'ye bile gerek yok.

champions1 hala 11 Türk aslanı diye konuşabiliyorsanız bunun ana nedenlerinden birisi de hakem hataları. Eğer o hatalar olmasaydı BJK şu anda GS'ın yerindeydi. Ben şunu anlamıyorum. Şampiyon olmadığımız bir sezondaki hakem hataları Anelka'nın eli Nobre'nin kolu diye pişirilip pişirilip önümüze getirilir. Ama hakem hatalarıyla buralara gelmiş takıma Aslan'ım denir. Adına destanlar düzenlenir.

• quote:

Orjinalden alıntı: AXU

dün gs nin golünü atan nonda aslen artvin hopa lı da bizmi bilmiyoruz yoksa

ne istiyorusn ulan benim memleketimden başka yermi kalmadı
    sana bir resim atarım şok olursun burak yok böyle manzara doğa
  • ya bunun ne alakası var türk yabancı hepsi profosyenel adamlar
    fenerbahce gs kaç senedir bu yabancılarla yeniyoda şimdi yenilince mi?ruhsuz lajyoner oldu.hem de fenerbahcenin dün kü maçdaki sorunu altarnativ hucum yolları bulamaması oldu alex kilit vurdular biz tıkandık fenerbahcenin seneye daha başarılı olması için altarnetiv hucum yolları bulunması şart mesela bir maçda alex kilitlendi hemen yerine alıncak adamla daha değişik varyasyonlar yapılmalı ve gol aranmalı
    türkiyede bizim nsl hucum yapdığımız ezberlendi herkez ona göre önlem alıyor ama biz hiç atak şeklimizi değiştirmiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

ne istiyorusn ulan benim memleketimden başka yermi kalmadı
    sana bir resim atarım şok olursun burak yok böyle manzara doğa

olm kızcağına sevin işte memleketinin reklamını yaptık
    reklamın iyisi kötüsü olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Aslında laf sokmadan şu yabancı konusunu güzel güzel tartışabiliriz. Arkadaş konuyu açmış değişik bir yaklaşım aslında haklı olabilir, olmayabilirde. 11 Türk aslanı 8 yabancılı takımı yenebiliyorsa sadece bu maça göre doğru bir yaklaşım ama bir fenerli gözüyle senin 11 aslanın 5 yerken biz yabancılarla Ş.Liginde çeyrek final oynadık derse kağıt üstünde biz daha başarılı olduk derse o da haklı. + bu maçın golünü atıp kazanmanızı sağlayan yabancı oyuncunuz.

Hocam güzel konulara değinmişsin. Ben zaten yabancı sayısının şu an için serbest bırakılmasına karşıyım.

11 tane püsür adam yerine 6 tane kaliteli adam olsa yeterde artar bile. + 2'ye bile gerek yok.

champions1 hala 11 Türk aslanı diye konuşabiliyorsanız bunun ana nedenlerinden birisi de hakem hataları. Eğer o hatalar olmasaydı BJK şu anda GS'ın yerindeydi. Ben şunu anlamıyorum. Şampiyon olmadığımız bir sezondaki hakem hataları Anelka'nın eli Nobre'nin kolu diye pişirilip pişirilip önümüze getirilir. Ama hakem hatalarıyla buralara gelmiş takıma Aslan'ım denir. Adına destanlar düzenlenir.

Sendemi prütüs

• quote:

güzeldi
  • quote:

Dün golü Nonda attı diyen futboldan anlamıyor demektir. Golü fenerbahçe kendisi yedi. Pozisyonu izleyin ondan sonra mesaj atın. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyor, güzel gözlerinden öpüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: champions1

quote:

Dün golü Nonda attı diyen futboldan anlamıyor demektir. Golü fenerbahçe kendisi yedi. Pozisyonu izleyin ondan sonra mesaj atın. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyor, güzel gözlerinden öpüyorum.

sonradan öğrendim ki nonda figüranmış.
    kusura bakmayın ben golü nonda attı diye görmüşüm.meğerse ilgisi alakası yokmuş.
    böylelikle futboldan anlamadığımda ortaya çıkmış oluyo.bugüne kadar hepinizi kandırdığım için özür diliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Sendemi prütüs

Evet hocam bende.

Ama ben yukarıdaki söylediklerimi kaç hafta öncesinden beridir söylüyorum.

Bence ligin şampiyonu BJK olmalıydı. Hakemlerin görevi maçı yönetemektir. İyi oynayana puan verip kötü oynayandan puan çalmak değil.

Hocam eğer Beyaz sayfalar açıldıktan sonra Kayseri maçında o hakem hataları olmasaydı ve lig bitiminde FB şampiyon olsaydı.

Çoğu kişinin kafasında GS lehine daha fazla hata yapıldığı kalmayacak (şimdi olduğu gibi) sadece o beyaz sayfa hatırlanıp Benim GS'a söylediğim gibi de söylenmeyecek ağır ithamlarda bulunulacak.
    Fenerbahçe'nin şikeli şaibeli şampiyon olduğunu söyleyenecekti.

Hatta su son Sivas maçında bile GS hakem hatasıyla maçı kaybederse. Olacakları hep beraber izleyelim.
    Birazcık ipucu verecek olursak. Aziz Yıldırım hakemi satın aldı. FB Sivas'ı satın aldı. falan fıstık.

• quote:

Orjinalden alıntı: champions1

quote:

ne diye oynatılıyor Nonda?

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bence ligin şampiyonu BJK olmalıydı. Hakemlerin görevi maçı yönetemektir. İyi oynayana puan verip kötü oynayandan puan çalmak değil.

Hocam eğer Beyaz sayfalar açıldıktan sonra Kayseri maçında o hakem hataları olmasaydı ve lig bitiminde FB şampiyon olsaydı.

Çoğu kişinin kafasında GS lehine daha fazla hata yapıldığı kalmayacak (şimdi olduğu gibi) sadece o beyaz sayfa hatırlanıp Benim GS'a söylediğim gibi de söylenmeyecek ağır ithamlarda bulunulacak.
    Fenerbahçe'nin şikeli şaibeli şampiyon olduğunu söyleyenecekti.

Hatta su son Sivas maçında bile GS hakem hatasıyla maçı kaybederse. Olacakları hep beraber izleyelim.
    Birazcık ipucu verecek olursak. Aziz Yıldırım hakemi satın aldı. FB Sivas'ı satın aldı. falan fıstık.

Onu geçtim ben, GALATASARAY - FENERBAHÇE 0-0 bitseydi ne olacaktı? Satılmış hakem maçı katletmiş olacaktı:

herhangi bir gazeteden alıntı (fotomaç da uyar :D)
    Sarı kartlık pozisyonları görmeyen karşılaşmanın hakemi Yunus YILDIRIM, Hakan'a yapılan bariz penaltıyı da görmeyerek FENERBAHÇE'yi şampiyon yapmıştır. GALATASARAY'ın bileğiyle kazandığı puanlara her zaman kılıf uyduran şanlı FENERBAHÇE yöneticileri şimdi çıksınlar da konuşsunlar.
    Bir GALATASARAY kalemşörü.

Böyle yazılacaktı. Takımlar bir yana Türk futbolu ve Türkiye için hepimiz bir yürek olup bu hatalı! hakemlerin karşısında dik durmalıyız. Sonuç ne olursa olsun. Rakibim tarafımdan tebrik edilmedikten sonra şampiyonluk benim için hiçtir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Onu geçtim ben, GALATASARAY - FENERBAHÇE 0-0 bitseydi ne olacaktı? Satılmış hakem maçı katletmiş olacaktı:

herhangi bir gazeteden alıntı (fotomaç da uyar :D)
    Sarı kartlık pozisyonları görmeyen karşılaşmanın hakemi Yunus YILDIRIM, Hakan'a yapılan bariz penaltıyı da görmeyerek FENERBAHÇE'yi şampiyon yapmıştır. GALATASARAY'ın bileğiyle kazandığı puanlara her zaman kılıf uyduran şanlı FENERBAHÇE yöneticileri şimdi çıksınlar da konuşsunlar.
    Bir GALATASARAY kalemşörü.

Böyle yazılacaktı. Takımlar bir yana Türk futbolu ve Türkiye için hepimiz bir yürek olup bu hatalı! hakemlerin karşısında dik durmalıyız. Sonuç ne olursa olsun. Rakibim tarafımdan tebrik edilmedikten sonra şampiyonluk benim için hiçtir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.