Şimdi Ara

halen nasıl? akla mantığa ters ama.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen müşteri ziyaretinde iken patron ve çalışanı diyor ki Erdoğan olmasaydı ülke Suriye gibi olurdu. İçimden geçiyor ki Suriyelileri ülkeme doldurup zaten Suriye gibi yaptılar burayı da. Tabi ticari ilişkiler yüzünden sesli diyemiyorum bunu. Hem desem de kısır döngüye gireceğiz bi işe yaramayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yazayım, kılıçdaroğlunun seçilemeyeceği ayan beyan ortadayken cumbabalığa aday olması ve bazı delilerce de çoğu mecrada desteklenmesi.

bu delilerin içerisinde bu forumda gezinenler de var ve deli olduklarından dolayı şu yaptıklarından hiç utanmadan ortamlarda fikir belirtmeye çekinmiyorlar.

onların ben olmayan aklını, izanını ve parayla iş yapan ağızlarını kaleme alayım..

• Cevap: Fanatizm

X bir takımın taraftarı; o takımın yöneticileri yolsuzluğun dibine vursa da, o takım leş gibi oynasa da, küme düşse de sonuna kadar o takımı tutar ezeli bir rakibinin takımına gönül vermesi teklif dahi edilemez.

Takım tutar gibi siyasetçi tutar bizim milletimiz. Sonu her ne olursa olsun sonuna kadar..

"Fanatizm, basit anlatımıyla, kişinin herhangi bir konuyla, kişiyle ve/veya durumla ilgili olarak kendi görüşlerinin, düşüncelerinin, inançlarının ve değer yargılarının tamamen doğru olduğuna inanıp zıt görüşü ve o görüşü savunanları, o görüşlerinde haklı, doğru yanlar olsa bile tamamı ile reddetmesidir."

• şimdi de sokak röportajlarını kafaya takmışlar. halktan aşırı kopuk hale geldiklerinden dolayı, ne yerel seçimleri doğru okuyabildiler, ne önlemlerini alabildiler. "çantada keklik" gördükleri seçmenlerin, halen iktidarlarını sürdürecek kadar oy vereceğini hayal ediyorlar. öyle değil gerçekler. vatandaş sinir küpü halinde. sinirini de you tube röportajları aracılığı ile atmaya çalışıyorlar. buna bile tahammüleri yok artık.

erken seçim farz oldu. ülkenin ikinci partisinin iktidarını kaybedeceği seçimi halk dört gözle bekliyor. şimdiki hali ile %26 kemik kitle ile iktidar olunmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo, hiç de öyle değil. Yine DEM vs. deyip manipülasyon kasmışsın ama lanet ederek oy verenler Akp'ye değil Chp'ye de oy veriyor taşrada artık. Akp kredisini çoktan tüketti, herşey bir yere kadar. Buna kendini alıştırsan iyi olur.

Örnek mesaj, @Six Feet Under. tarafından:
    https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159270455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ağustos 2024; 19:42:12 >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Algının kralı sende değil mi? İki mesajından biri hayali Chp-Dem bağlantısı üzerinden Akp ve Rte güzellemesi yapmak değil mi namı değer Agababangida? Özkan'ın ekürisi.. :)

Bir de mesajında yer aldığı üzere RTE'nin siyaseten bitik bir noktada bulunduğunu kabul ediyorsun o zaman, bak bu da bir gelişme.

Bir de gelmiş akıl verip argo konuşarak saçma argümanlarla halâ Akp ölse de bitse de yine millet ona verir diyorsun. Olm sen son yerel seçimleri halâ yorumlayamadın mı? Beyin bence bizden önce size lazım gibi net şekilde ama neyse.

Not: Adam daha tarih farkı hesabı yapmaktan aciz, 10 ay önce Genel Seçim oldu diyor. Hahahaha...

halen nasıl? akla mantığa ters ama..

halen nasıl? akla mantığa ters ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ağustos 2024; 20:35:6 >

• rahat olun muhalif arkadaşlar. artık, kendini kandırma işi iktidar tarafında. kendilerini kandırıp, seçim olsa yine iktidar olacaklar zannediyorlar. hayalden uyanması zordur tabi. hele de bu kadar yediysen..

• Muhalefet muhalefetligini yapamadigi için
    Dede adaylıkta diretmeseydi bugün bazı şeyler farklı olabilirdi

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

La madem çöpçülük, ne diye 2019 seçim iptal ettirip, farkı yiyip oturdunuz halen nasıl? akla mantığa ters ama..  Emekli dayı demans başladı sende galiba, hatırlatayım

İmamoğlu 2 - 0 RTE destekli bila aday hatta iptal ettirdiğinizide sayarsak İmamoğlu 3halen nasıl? akla mantığa ters ama.. 

Düzenleme : LAaa dayı unuttum bana tepki vermiyodun sen, nabız yok kaç gündür sende, du ben sana yapacağı biliyom. 3 kere pirooo yazsam kendine gelirsin.

Pirooo piroooo piroooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 8 Ağustos 2024; 23:54:56 >
  • akp, yüzde 30 altına demirledi. normal bir ülkede, %10 lar civarına gelmişti. bizde adamcılık meşhur olduğundan, millet açlıkla boğuşurken, kendisini aç bırakanların sözünden çıkmıyor. millet dediğim de %19 falan.

• Akp medyanın %90'ını elinde tuttuğu için.

• Ellikki enine boyuna düşünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @1234Rambo biz burada 2 yıl boyunca uyardık. piro dedem aday olursa kazanamaz dedik. piro dedem 6 lı masayla birlikte seçimi altın tepside sundu akp'ye. üstelik saçma sapan partiler milletvekili kazandı mecliste piro dedem sayesinde. şimdi böyle konu açmanın anlamı yok. yıllarca anlamadıysanız daha da anlamazsınız. hoş zaten fenerlisin sana laf anlatmak zor. kazandıgınız savaş yok. ali koç başkan piro dedem şampiyon. neyse üzülmeyin birdahaki seçimlerde özgür kesin kazanır halen nasıl? akla mantığa ters ama.. 

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

bir kaç yerden vurayım, sesini kessin, diye mi düşündün? düşünme. hangi konuda ne düşüneceğimi veya hangi konuyu açacağıma ben karar veririm. akp ikinci parti oldu. chp birinci partidir artık. hazmedemeyen maden suyu içebilir. işe yaradığını iddia edenler var.

spor konusuna hiç girmiyorum. sizdeki fener korkusunu görmek yetiyor. oki? halen nasıl? akla mantığa ters ama.. 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

akp ikinci parti oldu. chp birinci partidir artık.

ee zaten öyleydi. mansur ya da ekrem c.b adayı olsa şu an akp diye bir şey yoktu. kk'nın trollüğünü yapıp akp ye seçim kazandırıp gelip burada aglamak sana yakışırdı =)) bir de cem alim kankan var o da sagolsun iyi calıstı kk'ya

önümüzdeki seçimlerde özgür aday olursa yine aglayarak konu açarsınız. görünen o ki özgür de feci şekilde kaybedecek seçimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 10 Eylül 2024; 21:59:34 >
  • muthisbishi kullanıcısına yanıt

sen ne gereksiz, ne saçma sapan bir karaktersin . kk trollüğü yapmışım he mi?. muhalefet aday göstermiş, akp belasından kurtulmak için olası her ama her şansı denemek trollük mü oluyor? sen karşıydın da ne başardın? aday değiştirebildin mi?

senin amacın başka deyince, hayır ya, değil diyorsun. yalanla mı besleniyorsun? erken seçim yakın. türünüzün tümü bitecek. cılkını çıkardınız. ampullerin argümanları ile kendini ortaya atan "muhalif" he? kusura bakma, sende selvi havası var. muhalefete yardım ediyor görünüp, muhalefet kendi içinde kavga etsin diye bekleyen cinsten.

seni ciddiye almışım, kendimden utandım. ne olduğunu net olarak belli ettin. git şimdi, gölge yapma. başka ihsan istemez.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

ahahahaha =)) asıl akp li sizsiniz. kk'nın bu ülke seçmeninden oy alamayacağını metin şentürk bile açıkca görüyordu. boş yapma trollüğüne devam et. sen ve senin gibilere hakkımı helal etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.