< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Ağustos 2024; 11:44:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
halen nasıl? akla mantığa ters ama..
-
-
-
Muhalefete bakman yeterli.
Fondaş medya ve sosyal medya trolleri ile beslenince sadece iktidar berbat algısının dışına çıkamazsınız.
Kim daha iyisini yapacak sorusunun cevabı lazım.
Daha kötüsü olamaz abi yeaaa kalıbını halk yemiyor. Daha iyisine inanması lazım.
-
ortalığın bu kadar karışmasının sebebi de bunlar. bir şeyi düzelteyim derken, beş şeyi bozuyorlar. hesapta enflasyonu düşürecekler, yapılması gereken 10 şeyin birini, onu da yarım yamalak yapıp, 3 senedir ülkeyi kan ağlatan ve halen 2 yıl süre isteyen de onlar. milletin bir kısmı , halen daha enflasyon düşme sürecine girdi sanıyor. aklı başka, duyguları başka insanlar. bu çelişki dert sahibi yapar insanı ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MUHALEFET olarak ALTERNATİF yollar kapalı.
ATATÜRK ün kurduğu partinin tırnağı dahi olamaz şu anki CHP.
CHP kapatılıp gıyabında müze yapılmadıktan sonra, AKP gider başka DÜZEN partisi gelir.
Bütün sürecin anahtarı CHP gibi müzmin muhalif partinin lav edilmesinde saklı maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhalefet CHP'nin vaadi; sokak köpeklerine 960 milyar TL ayırmak !
Ülkenin muhalefeti aha bu.
Sen ne yüzle bu konuyu açıyorsun ki ülkede ne muhalefet var ne iktidar böyle gelmiş böyle gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin aklı fikri var sen kimsin insanlara şerh düşüyorsun . Vatandaş enine boyuna tartar gerekeni yapar.
Görende nobel ödüllü ordinaryüssün ha.
oyları 26 lara düştü. daha da düşecek. hem ekonomiyi çıkmaza sokmaya devam ettikleri için, hem ülke gençlerine karşı, "ben bilirim, benim dediğim olur" tavrından dolayı. erken seçim olacak. o vakte kadar , oy kullanma yaşını dolduracak gençlerle birlikte, oylarını %20 ler seviyesine getirecekler. ki bu bile yetersiz, baraj altı kalmaları gerekirdi. bunlardan önce, halkı bu kadar yoksulluğa iten tüm iktidarlar , sonraki seçimde sandığa gömülmüşlerdi.
Kendi mahallem adıma konuşayım,
Milliyetçiler ve ANADOLU İRFANI hayatta CHP ile DEM ittifakına oy vermez.
Yerel seçimlerde millet sandığa gitmedi, genel seçim olur ise LANET ederek gider AKP oy verecek milyonlar var.
CHP ile DEM ittifakı bu ülkede başa geçemez, NOKTA...
Geçen gün otobüs beklerken adamın biri hükümeti eleştiriyor ama tam olarak şu fotoğraftaki gibi bir dayı.
Çok ilginç geldi o an kulak kabarttım biraz daha dinledim bildiğin eleştiriyordu.
2 dk geçmedi konuyu solculara getirdi, oradan cehape dedi, cehapeye mi oy verelim solculara kalırsak yanarız yanarız dedi.
Kendini tekrar akpye oy vermeye ikna etti o isyanın sonucunda.
-
muhtarmi oldun, hayirli olsun.. ohh emekli+muhtar mayışıyla guller gibi gecinirsin.
Neden mi türkiyeden bir halt olamadı? Solcu teröristlerle dinci teröristlerden başka seçenek yok türkiyede.
Bugün sanayide adamlara bin liralık işlemin faturasını neden anında kesmedin diye 10 bin ceza yazdılar. Akla mantığa aykırı cezalar bunlar. Kudüs çoktan düşmüş diyor sanayiciler.
Bu Kudüs düştü geyiği de komedi cidden. Kudüs'ün batısı 1948, doğusu 1967'den beri İsrail kontrolünde. Daha nereye düşecek?
-
Abicim sen herkesi kendin gibi ben gibi fen lisesi mezunu falanmı sanıyorsun. Veriler ışığında düşünebilen insan kitlesi fen lisesi mezunlarından ibaret.
Bak üniversite demedim farkettiysen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ağustos 2024; 13:56:54 >
Yani fen lisesi mezunu olmasına gerek yok aslında. Az internette iki araştırma yapsa görebilir. Ama goygoy ve hamaset daha hoşlarına gidiyor. Ne de olsa duygular akıldan daha önemli onlar için.
-
Abicim iq ortalaması düşük maalesef.
Bana dogmalardan kaynak verip olması gereken bu diyen doçentler var. Ne demek bu ya. Çıldırmamak elde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Ağustos 2024; 14:5:34 >
Ülkede ki bu kadar olumsuzluğa rağmen bu kadar ekonomik sıkıntıya rağmen İktidarın gitmemesinin ve oylarının dramatik bir şekilde düşmemesinin ana nedeni MUHALEFETSİZLİK.
Ülkede düzgün muhalefet yok çünkü. Kitleleri peşinden sürükleyecek LİDER RUHLU bir muhalefet lazım. Bana söyler misiniz Muhalefetin lideri kim ? Özgür Özel mi Ekrem İmamoğlu mu yoksa Mansur Yavaş mı ? Hangisi Cumhurbaşkanı olacak kavgaları ve gene masa toplamalar başlarsa yakında şaşırmayın. İYİ parti ayrı telden çalıcak DEM ayrı kafada takılacaktır gene seçime yakın. Yüzde 1-2 oyları olmayan partilere gene ne tavizler verilecek belli değil.
Mesela son 1-2 haftada ne gelişmeler oldu ama muhalefet ne yapıyor dersiniz ! Toplaşıp Olimpiyatları izlemeye gitmişler. Hatta orada kalıyorlar. İmamoğlu desen Pariste full heralde hiç geri dönüyor mu belli değil. PR yapacaklar diye orada bir yer kiralamışlar günlüğü 300 bin Euro 2 güne 600 bin Euro vereceklermiş. Diğer giderleri ile 700-750 bin Euro yu bulur diyorlar. Abi şaka mı bu rakamlar. Bunu AKP yapsa şuan forumda 25 sayfa yazı vardı.
Mesela CHP'nin Filistin tutumu ne belli değil.
Sokak kÖpekleri tutumu ne çözüm önerisi ne belli değil
CHP'nin İsrail'e bakışı ne belli değil.
Irak ve Suriye operasyonlarına YPG-PYD-PKK ile mücadeleye bakışları ne belli değil.
İç ve Dış politika planları ne belli değil.
EKonomide mesela ne yapacaklar çözüm önerileri ne sürekli şikayet etmek dışında ne öneriyorlar ekonomi için hiç biri belli değil.
Mesela CHP iktidar olsa Putin ile veya Biden ile nasıl konuşacak ne konuşacak belli değil. İktidar olursa birden körlenesine Ukrayna'yı destekleyip Rusya ile aramızı bozmayacaklarının bile garantisi yok.
Ya bu İnstagram yasağı hakkında bile ne diyorlar belli değil. Katalog suçlar varsa veya terörü övme varsa ne yapacak göz yumurak boyun mu eğecekler ne yapacaklar o bile belli değil.
Yani ülkede ana sorun MUHALEFETSİZLİK - ALTERNATİFSİZLİK. Çevremde de görüyorum herkes AKP'den şikayetçi olmuyor gitmiyor artık diyor çoğu. Ama 1 kişi görmedim CHP çok iyi geliyor çok güzel planları programı projesi var ben kesin ona oy verecem diyen.
-
Akıl ve duygu birliği göremiyorsanız, anlayamıyorsanız, sebepleri nesnel değildir.
Kompleks. Çok yaygın bir duygu hali. Göründüğü kadarıyla kompleks zekayı da aşağı çekiyor. Eğer yabancı olduğunuz, uğramadığınız bir duyguysa farketmek senelerinizi alır.
Mesela korna çalıyor... alt tarafı kısa süreli gürültü, birazdan geçecek bir fiziksel şiddet diyorsun ama sebebini merak edeince anlamıyorsun. Etrafa balkıyorsun, trafiğe bakıyorsun, yola, ışığa, arabanın içindekilere... anlamak mümkün değil. Ama kompleks denilen duygu mekanizmasını öğrendiyseniz bu kompleks şablonuna koyun... işte buldunuz neden korna çalıyormuş. Sanat, bilim, felsefe, ticaret, ekonomi, sosyal ilişkiler... biraz daha karışık ama bir defa öğrenirseniz görünce tanırsınız.
Beni de sosyolog bir arkadaşım tanıştırdı, yoksa öğrenmeden merak içinde öleceğz. İnanılmaz derecede yaygın. Hatta, Türkiye'nin cadde ve sokaklarında, kamu alanında hakim ruh hali. Artık anlamadığım bir şeyi önce kompleks şablonuna koyuyorum.
80 darbesiyle ülkeyi kaybetmişiz, şimdi yeni anlıyoruz. Komplekslerin de sebepleri bence bunda saklı.
|
Abicim iq ortalaması düşük maalesef.
Bana dogmalardan kaynak verip olması gereken bu diyen doçentler var. Ne demek bu ya. Çıldırmamak elde değil. |
Geçen müşteri ziyaretinde iken patron ve çalışanı diyor ki Erdoğan olmasaydı ülke Suriye gibi olurdu. İçimden geçiyor ki Suriyelileri ülkeme doldurup zaten Suriye gibi yaptılar burayı da. Tabi ticari ilişkiler yüzünden sesli diyemiyorum bunu. Hem desem de kısır döngüye gireceğiz bi işe yaramayacak.
|
Geçen gün otobüs beklerken adamın biri hükümeti eleştiriyor ama tam olarak şu fotoğraftaki gibi bir dayı. Çok ilginç geldi o an kulak kabarttım biraz daha dinledim bildiğin eleştiriyordu. 2 dk geçmedi konuyu solculara getirdi, oradan cehape dedi, cehapeye mi oy verelim solculara kalırsak yanarız yanarız dedi. Kendini tekrar akpye oy vermeye ikna etti o isyanın sonucunda. |
Benzer içerikler
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- genç emeklilere tavsiyeler
- c40 beton
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- reisten sonra kim gelecek
- 1 milyon tl eft ücreti
- ioniq 5 n fiyat
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- noter bilgi ne demek
- türkiye"nin en büyük fabrikası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X