Şimdi Ara

halen nasıl? akla mantığa ters ama.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

trolcük, ben seni blokluyorum, sen de beni blokla. senin saçma sapan provokasyonalarına uyup, ağır küfür etmek istemiyorum. negatif canlıları uzak tutuyorum. blokladım, ikile.

• işine gelmeyince öyle kaçarsın işte. ben forumda kimseyi bloklamadım daha. sen umrumda bile değilsin. uza.

• aslında açıklaması gayette basit.

muhalefet yapamıyorlar değil. yapmıyorlar. hem niye yapsınlar ki? adamların keyfi yerinde.

bu çok net.

şimdi sen biliyorsun, ben biliyorum da yılların kılıçdaroğlusu bilmiyor muydu? aday olunca tayyibin kazanacağını?

adam çıkıpta " ben bunu tayyip kazansın diye yaptım" diyecek değil.

kapıların ardında manzara çok farklı bence.

• ortada bir mücadele var da ondan. gerçi mücadele dediğin şeyde "2" vardır ama biz de bu rakamın kaç olduğu belli olmadığı gibi, yer değişkenliğine de tabi. kendi içlerinde de bir mücadele var. çok bilinmeyenli denklem yetersiz kalır.  

• reis giderse ülkeyi imralı yönetir yeğeenn eskiden televizyon yoktu doğalgaz yoktu

• Ne ahlak var ne haysiyet.

davul zurna çaldın burada kk denen teyze kızı düşmanı aday oldu diye.

bir sen akıllı diğer herkes salak diyerek kk yı adaylığı için öven 4838583 konu açıp 4738483949394 yorum yaparak trollüğün içinden geçtin, daha da bu saçmalıklar olmamış gibi , sanki söylediklerinin bir değeri varmış gibi konuşmaya yazmaya devam ediyorsun.

senin fikrinin zerre kıymeti yok.

• Aklı başında olan insanlar siyasetin çözüm olmayacağını biliyorlar ve aynı zamanda halkın çoğunluğu olan cehalet ilede konuşarak bir yere varilamayacagini biliyorlar...

Sağ sol orta yan çapraz bütün partiler pisliğe bulaştı ve halk olarak biz bunlara ecel terleri dokturecegiz. Hesap soracağız...

Destek vermek isteyen kişiler bulunduğu ilde ki Atabey19 ocağına üye olabilir...

Artık konuşarak anlaşma mümkün değil ve politikacılara hesap sorabilecek tek güç bizleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.