kaleye pkk bayrağı asılınca ses etmeyenler türk bayrağı görünce çıldırdılar sanki 100yıl önce abde toprağımıydı orası. SAVUNAN ADAMyoutube DESTEK İÇİN KATIL: https://www.youtube.com/channel/UC9PV_e9dYsBVyzhydDQ3Hjw/join
🔹İnstagram: https://www.instagram.com/savunan.adam.youtube/
🔹Twitter; https://twitter.com/_Savunan_Adam_
Videonun daha çok kişiye ulaşması amaçlı Beğen Butonuna basabilirsiniz, Vesselam.. https://www.youtube.com/watch?v=dQnlz_0fCsc |
halep kalesinde türk bayrağı asılınca
-
-
" Esad Erdoğanla görüşmedi, bunun karşılığı Halep'i mi almaktır. " bu yorum çok su götürür ... İşine gelmesede kafası çalışmaya başlamış ...
-
Ülkeler trumpın gelmesini bekliyor. Ukraynaya yardımı kesecek ve suriyede kürt devleti kuracak. Putinin bile kârlı çıkacağı süreçde mahvolacak iki ülkeden biriyiz. “Türkiye ses çıkaracak ama ekonomilerini mahvettim yine mahvedicem” dedi çıktığı her kanalda, adam seçmenine vaad olarak türk ekonomisini mahvetmeyi veriyor. Biz palyaço gibi boş arazide jip sürüp halepi fethettim diye dolanıyoruz. Amerikan ordusu ypgye devlet kurmak, özel sektörü kurdukları ülkeyi inşa ederek kâr etmek, finansçıları türk lirası ve bist shortlayıp türk ekonomisinin batışından kâr elde etmek için hazırda bekliyor bunlar halepi fethettiğini sanıyor. -
Çok saçma bir tartışma. Halep kalesine resmi olarak bir bayrak asılmamıştır. Oradaki biri spontane olarak bir bayrak asmıştır ve bu geçici olmuştur. Şimdi orada bir bayrak yok. Bunu bu kadar niye abarttılar, anlamış değilim.
Türk ordusu şehre girip asker tarafından şehri ele geçirdik diye bayrak asmamıştır. Şehri ele geçiren HTŞ askerleri de gidip oraya bir bayrak asmamıştır. -
Bu ana muhalefet insanı akp li yapar.
-
Haklılık payları var. Oraya türk bayrağı asılınca Türkiye Suriye toprağını işgal etmiş gibi görünüyor. Savunma olarak orada türkmen nüfus var diyorlar. Bizim güneydoğuda da kürt nüfus fazla o ne olacak? O zaman pkk da buralar bizim derken haklı olur. Bu fetih naraları atanlar aslında Türkiyenin toprak bütünlüğünü tehlikeye atıyorlar.
-
Madem Halepi alacaktın, topukların g.tüne vura vura Süleymanşahı, bonus 2 tank bırakarak neden terk ettin diye bir soralım bakalım, onun cevabını da merak ediyorum. Halepi kimse sana bırakmaz ama elindeki Süleymanşah, bütün dünyadan onaylı olarak senin toprağındı, kimse de sesini çıkaramıyordu. Süleymanşah terk videolarına da Gucci güneş gözlüklü badem bıyıklının fotoğrafını niye eklemiyorsunuz? Cevap bekliyorum....
Ha, ben size bu adamların derdinin ne olduğunu söyleyim....
Bu adamların hiçbiri milliyetçi değildir. Amerikan efendileri ne derse onu yaparlar. Muhalefetten görünüp, kendi ceplerinden başka düşünceleri yoktur. Velev ki, AKP sanki farklı da....
Ta 2006 yıllarında Erbil ve Dohuktaydım iş gereği. Adamlar o zamanlardan yazmışlar dağa taşa Kürdistana hoşgeldiniz diye. Hatta Erbil havalimanı da, Amerikan üssüdür, bize yaptırdılar. Kısacası orada bir Kürdistan var ve Amerika bundan vazgeçmek niyetinde değil. Demliler Kürdistan toprağında Türk bayrağı nasıl açarsınız diye feryat ediyor. Diğer konuşanlar da, Amerikalı ağababalarının orada Kürt devleti kurduğunu biliyor ve buna göre konuşuyorlar.
Kaldı ki, ülkeye giren Suriyelileri gördükten sonra da, benim de Suriye toprakları içinde bir bölgeye ihtiyaç duyduğum söylenemez. Osmanlı hayaliyle yaşıyorsanız ve Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı olacak zannediyorsanız, daha çok zannedersiniz zaten. Birleşmiş milletler ve uluslararası hukuk diye birşey var. Türklerden nefret eden bir arap toplumu gerçeği de var.
Şunu görmediğiniz için kızıyorum sizlere.... Türklerden nefret eden Arapların, satın aldıkları fabrikalarda, tesislerde, açlık sınırının altındaki bir ücretle, yani karın tokluğuna çalışmaya zorlanıyorsunuz ve zannediyorsunuz ki, Suriyeden, Iraktan toprak alınca, zengin olup, onlara hükmedeceğiz..... Oraları sömürüp, zengin olacaksınzı... Senin ülkende, milyonlarca ağaç kesip, 90 ton altın çıkarıp, kendi ülkesine götüren Kanada, sularını, toprağını zehirledi, seni de karın tokluğuna çalıştırdı. Kim kimi sömürüyor, daha ondan haberin yok, bir de güneş gözlüklü badem bıyık fotoğrafı koymuşsun köşeye..... Kızıyorum, çünkü çok salaksınız!
-
Bayrak asmak ile BAYRAK ÇEKMEK çok farklı şeyler.
İşgal etmek için direye bayrak çekmek gerekir. Ve çekenin Türk yetkili olması gerekir. Oraya adamlar Filistin bayrağı asmış Türk Bayrağı asmış Özgür Suriye Ordusu bayrağı asıyor flan canı ne isterse asıyor bunlar bizi bağlamaz. devlet olarak.
-
bir bayrağa laf edenlere amerikaya laf edemiyor olması insana gülünç geliyor 100 sene o topraklar abdnin değil o bölgeye yerleştirilende.
-
Millet ile oyun oynuyorlar.. bu ülkede muhalif politikacılarda hükümeti destekleyen politikacılarda hepsi oç bunların. Milletin dünya kadar sorunu varken gündem yapılan seye bak Allah'ın belaları oclar. -
Biri gelip asmış bundan rahatsız olmanın manası yok. Bir bayrağa büyük anlamlar yüklemekte saçma, resmi olarak asılan bir bayrak yok ortada. Bu yüzden boş muhalifler yapmanında anlamı yok. Bayrağımız her yerde göklere çekilmelidir.
-
Herhangi bir yerde Türk bayrağını görüp de rahatsız olanların kanı bozuktur.
-
Cevap yazayım diye giriş yapınca konudakilerin yarısının mesajı kayboldu, güzel bir blok listesi yapmışım. Böyle gündem değiştirin durun, asıl meseleler konuşulmasın da saçma sapan ne varsa konuşulsun.
Anca osmanlıcılık oynayın hayallerde yaşayın siz, bakalım 10 seneye akpnin suriyeli araplarının nüfusu türklerin nüfusuna yaklaştığında, mecliste türklerin temsiliyeti şu an bile rezaletken gelecekte yok olduğunda, güneydoğu kevgire dönmüşken abdnin bir de suriyenin kuzeyine pkk devleti kurduğunda bunlara sebep olan vatan hainlerini savunabilecek misiniz göreceğiz. En çok siz bağıracaksınız biz bunları savunmadık, tövbe biz bunlara oy vermedik diye.
Kendini ve milletini düşünmeyen, böyle saçma sapan şovlarla gaza gelen ama arkaplanda olup bitenden ve tarihten bihaber insanlar asla ama asla bağımsız yaşayamaz, refah göremez. Kafasını kullanmayan milletler, kafasını kullananların kulu olur ya da sofralarına meze olur.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir ve bu topraklarda özgürlük düşmanı çok ama çok var maalesef.
-
Başka ülkede bu kafada insan bulamazsın. Soydaşların bir şey yapınca mutlu olursun. Ama bizde başka türden çok olduğu için rahatsız olan çok oluyor.
-
Bu muhalifler diyelim Türk ordusundan daha güçlü değilse hem de arkasında hava desteği olmadan 1 günde halep 2 günde hama düşmez, hendek olayları 3 ay sürmüştü ... meskun mahal çatışması olmadan aldılar bu işte bir bit yeniği var temkinli olmak lazım.
Irak ordusunun musulu siilahlarla birlikte işid a terk ettiği olayı hatırlayın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Madem Halepi alacaktın, topukların g.tüne vura vura Süleymanşahı, bonus 2 tank bırakarak neden terk ettin diye bir soralım bakalım, onun cevabını da merak ediyorum. Halepi kimse sana bırakmaz ama elindeki Süleymanşah, bütün dünyadan onaylı olarak senin toprağındı, kimse de sesini çıkaramıyordu. Süleymanşah terk videolarına da Gucci güneş gözlüklü badem bıyıklının fotoğrafını niye eklemiyorsunuz? Cevap bekliyorum.... Ha, ben size bu adamların derdinin ne olduğunu söyleyim.... Bu adamların hiçbiri milliyetçi değildir. Amerikan efendileri ne derse onu yaparlar. Muhalefetten görünüp, kendi ceplerinden başka düşünceleri yoktur. Velev ki, AKP sanki farklı da.... Ta 2006 yıllarında Erbil ve Dohuktaydım iş gereği. Adamlar o zamanlardan yazmışlar dağa taşa Kürdistana hoşgeldiniz diye. Hatta Erbil havalimanı da, Amerikan üssüdür, bize yaptırdılar. Kısacası orada bir Kürdistan var ve Amerika bundan vazgeçmek niyetinde değil. Demliler Kürdistan toprağında Türk bayrağı nasıl açarsınız diye feryat ediyor. Diğer konuşanlar da, Amerikalı ağababalarının orada Kürt devleti kurduğunu biliyor ve buna göre konuşuyorlar. Kaldı ki, ülkeye giren Suriyelileri gördükten sonra da, benim de Suriye toprakları içinde bir bölgeye ihtiyaç duyduğum söylenemez. Osmanlı hayaliyle yaşıyorsanız ve Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı olacak zannediyorsanız, daha çok zannedersiniz zaten. Birleşmiş milletler ve uluslararası hukuk diye birşey var. Türklerden nefret eden bir arap toplumu gerçeği de var. Şunu görmediğiniz için kızıyorum sizlere.... Türklerden nefret eden Arapların, satın aldıkları fabrikalarda, tesislerde, açlık sınırının altındaki bir ücretle, yani karın tokluğuna çalışmaya zorlanıyorsunuz ve zannediyorsunuz ki, Suriyeden, Iraktan toprak alınca, zengin olup, onlara hükmedeceğiz..... Oraları sömürüp, zengin olacaksınzı... Senin ülkende, milyonlarca ağaç kesip, 90 ton altın çıkarıp, kendi ülkesine götüren Kanada, sularını, toprağını zehirledi, seni de karın tokluğuna çalıştırdı. Kim kimi sömürüyor, daha ondan haberin yok, bir de güneş gözlüklü badem bıyık fotoğrafı koymuşsun köşeye..... Kızıyorum, çünkü çok salaksınız! |
Haklılık payları var. Oraya türk bayrağı asılınca Türkiye Suriye toprağını işgal etmiş gibi görünüyor. Savunma olarak orada türkmen nüfus var diyorlar. Bizim güneydoğuda da kürt nüfus fazla o ne olacak? O zaman pkk da buralar bizim derken haklı olur. Bu fetih naraları atanlar aslında Türkiyenin toprak bütünlüğünü tehlikeye atıyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X