arkadaşlar bugün mahallenin cd cisi şeref abiden half life 'ın cdsini aldım ne süper oyunmuş ben çok beğendim. ne güzel oyun yapmış adamlar
quote:Orijinalden alıntı: Mickey~ee noldu ben anlamadım şimdiya sen şu sedat abiyi saçma sapan yapan adm değilmisin
quote:Orijinalden alıntı: hacı_yatmazya sen şu sedat abiyi saçma sapan yapan adm değilmisin Alıntıları Göster bu arada cd yi yükleyip kopyalayıp satmayı düşünüyorum şeref abi eski oyun zor bulunur dedi + sedat abi çalışmam olmuştu forumda fotoşoperim de
quote:Orijinalden alıntı: fotoşopçubu arada cd yi yükleyip kopyalayıp satmayı düşünüyorum şeref abi eski oyun zor bulunur dedi + sedat abi çalışmam olmuştu forumda fotoşoperim de Alıntıları Göster ilk defamı oynuyorsun half life
quote:Orijinalden alıntı: fotoşopçubu arada cd yi yükleyip kopyalayıp satmayı düşünüyorum şeref abi eski oyun zor bulunur dedi + sedat abi çalışmam olmuştu forumda fotoşoperim de Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: fotoşopçu bu arada cd yi yükleyip kopyalayıp satmayı düşünüyorum şeref abi eski oyun zor bulunur dedi + sedat abi çalışmam olmuştu forumda fotoşoperim de
quote:Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdamquote:Orjinalden alıntı: fotoşopçu bu arada cd yi yükleyip kopyalayıp satmayı düşünüyorum şeref abi eski oyun zor bulunur dedi + sedat abi çalışmam olmuştu forumda fotoşoperim de Alıntıları Göster evet ilk defa oynadım. bu arada yorumlar için teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: fotoşopçuevet ilk defa oynadım. bu arada yorumlar için teşekkürler Alıntıları Göster oyun zor falan bulunmuyor boşuna kopyalama
quote:Orijinalden alıntı: Mickey~oyun zor falan bulunmuyor boşuna kopyalamaAlıntıları Göster 10 yıl gecikmişsin sen be arkadaş.
quote:Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg10 yıl gecikmişsin sen be arkadaş.Alıntıları Göster ee yuh yani yılların oyunu dünyaya hoş geldin kaç konuda sormak istedi sormadım yaş kaç
quote:Orijinalden alıntı: engnnnBu mesaj silindi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: engnnn Kopyalamana gerek yok her korsancıda var.Ama 10 yıllık oyun tabi bi yerden baslamak lazım eet baslamak lazım ama baya geç kalmış
quote:Orijinalden alıntı: İzmiR_CoasTquote:Orjinalden alıntı: engnnn Kopyalamana gerek yok her korsancıda var.Ama 10 yıllık oyun tabi bi yerden baslamak lazım eet baslamak lazım ama baya geç kalmışAlıntıları Göster Zararın neresinden dönsen kardır.
quote:Orijinalden alıntı: jedi_masterZararın neresinden dönsen kardır.Alıntıları Göster Banada satarmısın dostum ? HALFLİFE 2
quote:Orijinalden alıntı: jedi_masterZararın neresinden dönsen kardır.Alıntıları Göster Sen birde bunu yükleyip bitir hadi bakayım.
quote:Orijinalden alıntı: MMTCSen birde bunu yükleyip bitir hadi bakayım. Alıntıları Göster Sen buna süper dediysen HL-2 ve EP serilerini oynadığın zaman yorumunu çok merak ediyorum..
quote:Orijinalden alıntı: LaztronotSen buna süper dediysen HL-2 ve EP serilerini oynadığın zaman yorumunu çok merak ediyorum..Alıntıları Göster şuan training diye bi bölüm var orda takıldım ama geçersem 2. sinide alırım belki
quote:Orijinalden alıntı: fotoşopçuşuan training diye bi bölüm var orda takıldım ama geçersem 2. sinide alırım belki Alıntıları Göster çok tatlı lem bu
quote:Orijinalden alıntı: isoKINGYeni mi öğrendin? Alıntıları Göster Sagol kardes ilk defa senden duyuyoz süper oldugunu