Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
9
Favori
120.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ne yaptıysam olmadı menuler ıngılızce altyazılarda açık bı yardım edin
  • yanlış söylüyorsam arkadaşlar düzeltsin bildiğim kadarıyla orange box gibi orjinal oyunlarda su an sadece episode 1 ve episode 2 yi türkçe altyazı ile oynanabiliyor.Orjinal değilse olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teutonic_ -- 19 Ağustos 2010; 22:28:12 >
  • Emeğine sağlık kardeş

Zaten biraz oynamıştım oyunu yeniden başlamayı düşünüyordum sayende yeniden başlıcam teşekkürler
  • steam den Half-Life 2 Lost Coast indirdim buna uyar mı bu türkçe yama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

steam den Half-Life 2 Lost Coast indirdim buna uyar mı bu türkçe yama?

Altyazılar yalnızca HalfLife 2, episode 1 ve 2 için geçerli
  • Bu güncellenmiş Half Life 2 sürümünde Türkçe yamayı çalıştırmayı başarabilecek kimse yokmu ????
    Eski sürümlerini de bulamıyorum. HL2 Orjinal var elimde ama nafile Türkçe yama çalışmıyor Ustalar bi el atsa çözerler eminim.
  • half life 2 sorununu çözen varmı?
  • bende de orange box kopyası var fakat bir türlü türkçe altyazıyla hiçbiri çalışmadı.yapabileceğim herhangi birşey var mı türkçe için?
  • Ben de Half Life seriisine başlamak için bütün bölümlerin türkçeleştirilmesin ibekliyordum.Kısmet bugüneymiş.Zaten half life in 7 sülalesini yükledim.Türkçe yamayla ouna dalarım haftaya.
  • hl2 ep1 için tr altyazı bulamıyorum daha doğrusu buldum ama linkler hep rapid ve bende hata veriyor. Elinde olan birisi netloaddan falan upload ederse sevinirim.
  • ArkadaSlar half lıfe 2 türkçe alt yazı konusunDa yardımcı olabilcek biri war mı ? Sorun >> normaLde dosyayı ındırdım fakat bende receuske yani dosyları atacağım bi dosya yok anlamadım yani bi çözümü fıLan war mı? yda ındırebıleceğım bi dosya pLs
  • yamayı belirtilen C:\Program Files\Steam\SteamApps\[kullanici adi]\half-life 2\hl2\resource klasörüne yapıştırmama rağmen çalışmadı. ne yapmam gerekiyor.
  • Steam'den yılbaşı indirimini fırsat bilip oyunu edindim oyunu bir kerede Türkçe bitireyim diye heves ettim ama sanırım hevesim kursağımda kalacak. Yok mu acaba bir gelişme bu *.gcf uzantılı dosyaların içini açıp değiştiremiyormuyuz ya ?
  • Sırf bu yama yüzünden oyunu tekrar indirip kurdum. Gözüme çarptı rasgele iyi de oldu. Yama sorunsuz çalışıyor test ettim. Eline sağlık başarılı bir çeviri.
  • Steam'den oynayanlar şu yöntemi denyebilirler mi?
    İndirdiğiniz _english ile biten dosyayı, turkish yapın. Gerekli yere atın. Oyuna girip,
    cc_lang turkish
    yapın.
  • Deneyim denemesine ama nereye yazacağım "cc_lang turkish" i ?

İlk oyunda é tuşuna basınca açılırdı konsol. Ama bunda açılmıyor klavyedeki tüm tuşları denedim açamadım konsolu...

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Steam'den oynayanlar şu yöntemi denyebilirler mi?
    İndirdiğiniz _english ile biten dosyayı, turkish yapın. Gerekli yere atın. Oyuna girip,
    cc_lang turkish
    yapın.
  • Options > Kontroller > Advandced
    Yanlış hatırlamıyorsam burada olması gerekli.
  • The Orange Box versiyonu için olanı yokmu kimsenin elinde :(
  • ........
  • bu dosyaların dediğiniz yere attım isimlerindeki _english yazanlarıda _turkish olarak çevirdim oyun türkçe oldu ama alt yazılar yok altyazıları açamıyorum ne türkçe ne ingilizce
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.