Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
9
Favori
120.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beklediğim ise BlackMesa: source

o da çıkınca Hl serilerini türkçe olarak oynamak istiyorum :)

Eline sağlık güzel çeviri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 2 Temmuz 2010; 2:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

Arkadaşlar Yardım Edermisiniz Yükleyemedim :S
    Steamı İndirdim Add Game Dedim Half Life 2yi Seçtim Ama

quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource
    [Steam'in kurulu olduğu dizin]\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource

Normalde buraya kopyalıyorsunuz ORİJİNAL oyunlarda.

Diğer bütün oyunlar için " hl2\resource " klasörü neredeyse oraya kopyalıyorsunuz.

Böyle Dizinler Yok
    hl2\resource Klasörüne Kopyalayıncada Türkçe Olmuyor

"Add Game dedim" demişsin. Half Life 2 orijinal mi??

orijinal ise olması lazım zaten olmama imkanı yok.

Orijinal değilse yine yapabilirsin Hl2/resource içine atacaksın artık oyun nerde yüklü ise.

• Ben orjinal orange box aldım. Fakat steam hesabımda bir kaç oyun var diye orange box cd-keyini direk steam den aktive ettim. O yüzden sanırım ne HL2 nede EP-1-2 için yapılmış kulurum tarfileri bende geçerli olmuyor.

Şöyle ki steam/steamapps/kullanıcı adım/ klasörü içinde bahsettiğiniz dosyaların hiç biri yok. Bu dizinin içinde sadece 1 tane portal klasörü var onun içinde de portal save leri var o kadar.

Steam klasörü içerisinde hl2/resource isimli tek klasör var o da common klasöründe bulunan Left 4 Dead 2 nin içerisinde.
  • Half Life için yakın zamanda bir güncelleme yayınlandı.
    Bu güncellemeden sonra bazı dizinler değişti.
    Şu an için altyazı hiçbir kullanıcı tarafından kullanılamıyor.
    Şu an bütün dünya bu sorunu çözmeye çalışıyor. En kısa zamanda bir çözüm bulmayı umut ediyoruz.
  • Bende problemin bana özel olduğunu düşünüp yardım istediğim kişilerden de fırça yiyordum. "Böyle böyle kardeşim orjinalse olması lazım" diyorlar

Meğersen bana fırça kayan adam yapmaya çalışsa kendisi de yapamayacak
  • quote:

Half Life için yakın zamanda bir güncelleme yayınlandı.
    Bu güncellemeden sonra bazı dizinler değişti.
    Şu an için altyazı hiçbir kullanıcı tarafından kullanılamıyor.
    Şu an bütün dünya bu sorunu çözmeye çalışıyor. En kısa zamanda bir çözüm bulmayı umut ediyoruz.

kardeş half life'ın gcf arşivlerini kontrol edebilir misin?
    Onun içinden çevirdiğin dosyaların hangi klasörde olduğunu bulup aynı klasörleri oluşturabiliriz.

gcf dosyalarını açabilmek için CRAFTY diye program var.

http://nemesis.thewavelength.net/index.php?p=45
    Sağ üst kısımdaki DOWNLOADa tıklarsan indirebilirsin.

• deme ya tamda gaza gelip steamdan half life ları indiriyordum.
  • Amma galeyana gelmişsiniz he.

EP2 Türkçe yamayı indirin. İçindeki episodic vs.'leri oyunun yüklü olduğu klasörlerin içine atın. (Steam klasörü değil)

Daha sonra "SteamEmu.ini" isimli bir dosya olucak hl2.exe'nin orada. Onu not defteri ile açın. Orada ;

Language = english (bunu turkish ile değiştirin)
    ; Default language, if none is entered will be english. (buradakinide turkish olarak değiştirin.
    ; This entry can be used if the game is multilanguage!

Sonra kaydetin ve oyuna girin. Menüler Türkçe değil ama oyundaki altyazılar tamamen Türkçe. Zaten bu arkadaşın yaması. Sadece açma yöntemi farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRtiCun0

quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

Arkadaşlar Yardım Edermisiniz Yükleyemedim :S
    Steamı İndirdim Add Game Dedim Half Life 2yi Seçtim Ama

quote:

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource
    [Steam'in kurulu olduğu dizin]\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource

Normalde buraya kopyalıyorsunuz ORİJİNAL oyunlarda.

Diğer bütün oyunlar için " hl2\resource " klasörü neredeyse oraya kopyalıyorsunuz.

Böyle Dizinler Yok
    hl2\resource Klasörüne Kopyalayıncada Türkçe Olmuyor

"Add Game dedim" demişsin. Half Life 2 orijinal mi??

orijinal ise olması lazım zaten olmama imkanı yok.

Orijinal değilse yine yapabilirsin Hl2/resource içine atacaksın artık oyun nerde yüklü ise.

Tmm yaptım,yinede sağol.

• evet tam anlamıyla olayı anlamak için baştan oynamak lazım şimdi
  • EP1 ve EP2 yi hallettim de şimdi sadece HL2 kaldı. Çözümde hala bulunamadı sanırım. Şimdi HL2 yi Türkçe bitirmeden de diğerlerine geçmek istemiyorum.
  • dostum çok sağol. eline, emeğine sağlık. düz bir aksiyon oyunu gibi gelen half life 2yi artık daha dahada iyi anlayarak oynayacağım.
  • Ben vengeance sunumu ile oynamıştım ama altyazıyı gösterememiştim bir türlü. Acaba siz çalıştıranlar hangi sunum ile oynuyorsunuz?
  • Çok teşekkürler dostum emeğine sağlık sağolasın...
  • güncellemeye uygun alt yazı cıkmadı mı ?
  • acaba su an 3 agustos tarihinde gidip orange box alsam half serilerini türkçe yama ile oyanayabilirmiyim ona göre alıcamda cevaplarsanız sevinirim
  • Özelden yazdım cevabı.
  • Altyazıların güncel halini bekliyoruz. Umarım sorun çözülürde tekrar oynayabiliriz
  • Türkçe altyazıyla bitirmek ayrı keyifti tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.