Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
9
Favori
120.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu da denedim şifreleri tekrar deactive ettim sv_cheats 0 yaptım ama yine giyemedim.
  • sağolun arkadaşlar, sayesinizde anlaya anlaya oynadım hl2 ve ep1 i. Şimdi ep2 de sıra ama oyunu türkçeleştirme sorunu varmış, acaba yapabilen varmı? malesef oyun krsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali89

onu da denedim şifreleri tekrar deactive ettim sv_cheats 0 yaptım ama yine giyemedim.

kardeşim, o camın sol tarafında düğme gibi bişey olcak ona basıcaksın.
  • Herkese teşekkür ederim yardımları için orayı geçmeme gerek kalmadı.Sağolsun buzadam kardeş savegame i de içinde vermiş Bir sonraki chapter dan başladım ve devam ediyorum bu sanat eserini oynamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

sağolun arkadaşlar, sayesinizde anlaya anlaya oynadım hl2 ve ep1 i. Şimdi ep2 de sıra ama oyunu türkçeleştirme sorunu varmış, acaba yapabilen varmı? malesef oyun krsn.

Ep2 için çalışan bir Türkçe Altyazı mevcut. Hatta Ep1 i çeviren arkadaşın çevirisi.

@ankarali: Öyle mi yapmışız ? Hiç haberim yoktu.
    Senin hilede olmasın save dosyası ? Biz koymadık çünkü save dosyası.(Sanırım.)
  • Kardeş hile yapmadan önce oyunu açtığımda new game dedim.Baktım her chapter da resim ve üzerinde türkçe isim var. savegame içinden çıktı yani senin verdiğinden ama iyi oldu o olmasa geçemezdim Eline sağlık gerçekten kardeş çok güzel olmuş çeviri...
  • of ya ep 2 alt yazı dışında herşey türkçe. ama en önemlisi türkçe değil :/

[spoiler=7518985572]birde g-man alyx'E bi mesaj iletmesini istiyor ? ne dedi orda [/spoiler]
  • Deniyorum . Çalışmlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım :)
  • p2p'den yüklediğim korsan hl2 için yamayı yükledim. menüler türkçeleşti, fakat altyazılar ne yaptıysam çıkmadı. söylenen resource klasörüne aynı dosyanın hem normalini hem dat şeklini denedim olmadı. ayrıyeten program filesde klasör yok bende, kurulumsuzdu indirdiğim rip. ?
  • Birisi episode 2 altyazısını paylaşabilirmi acaba? Hiçbir yerde bulamıyorum.
  • Bugün gelen güncellemeden sonra half life 2 için olan altyazı maalesef çalışmıyor. Hepsi ingilizce. Güncellemeden önce Türkçe'ydi yani gayet güzel çalışıyordu...
  • Konuyla ilgileniyorum.
    Konuyu en kısa sürede güncelleyeceğim.
  • Sağolasın kardeş... Valla beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

Bugün gelen güncellemeden sonra half life 2 için olan altyazı maalesef çalışmıyor. Hepsi ingilizce. Güncellemeden önce Türkçe'ydi yani gayet güzel çalışıyordu...

Yama yalan mı oldu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

Bugün gelen güncellemeden sonra half life 2 için olan altyazı maalesef çalışmıyor. Hepsi ingilizce. Güncellemeden önce Türkçe'ydi yani gayet güzel çalışıyordu...

Yama yalan mı oldu yani ?

Şimdilik öyle...
  • orange box için uygun olan half-life 2 ep1 ve ep2 türkçe altyazılarını pm atabilir misiniz.ben kaçırmışım lütfen yardımcı olun
  • Orange Box'tan yükledim oyunu ancak verilen dizinler bulunamıyor. Nasıl yapacağıma yardım eder misiniz? İşletim sistemim Win 7.
  • Çok sevinirim Barnz.
    Ben de yabancı forumlardan çözüm yolları arıyorum. Umarım en kısa sürede bir çözüm yolu bulunur.
  • Arkadaşlar Yardım Edermisiniz Yükleyemedim :S
    Steamı İndirdim Add Game Dedim Half Life 2yi Seçtim Ama

quote:

Orijinalden alıntı: buzada_m

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource
    [Steam'in kurulu olduğu dizin]\SteamApps\[kullanıcı adınız]\half-life 2\hl2\resource

Normalde buraya kopyalıyorsunuz ORİJİNAL oyunlarda.

Diğer bütün oyunlar için " hl2\resource " klasörü neredeyse oraya kopyalıyorsunuz.

Böyle Dizinler Yok
    hl2\resource Klasörüne Kopyalayıncada Türkçe Olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.