Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
9
Favori
121.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakma yardımcı olamayacağım sana.
  • evt gene çok uraştım u sfer değiştirilecek dosyaları buldum ama değiştirmeiyorum çnkü valvenin kendi dosyası olan *.gfc dosyaları iççinde ve hiç bi şekilde müdahale edemiyorum zaten dosyaları görmemi sağlayanda gene valvenin çıkardığı gfcscape adlı prg ama bu da sadece gösterio değiştrmeme izn vermiyor :( neyse o kdr 88part olan orange box boşa gitti :( şimdi en baştan tek tek hl2 den bşladım iniyor
  • En iyisi orijinal al sen. Hiç uğraşma 88 partla.
  • neden eski mesajının yerine aynısını yazıyorsun?
  • Sence?
  • 1-Etik değil
    2-Hem suçlusun hem güçlüsün
    3-Haddini aşma, cevaplarında dikkatli ol. DH OGZ farketmez gerekli cevap verilir rahat ol
  • 1. Etiklikle ne alakası var arkadaşım.
    2. Suçum neymiş acaba bir söyle de bilelim.
    3. Gereksiz polemik yaratmaya çalışma.

Ek: Flood mu yapalım yani ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzada_m -- 19 Şubat 2010; 17:45:03 >
  • 1. Herkes senin gibi yaparsa(ki bak akıllılara yapmıyor) forumun hem cıkı çıkar hem de bırak sen konunu yukarıda görmeyi, orta kısımda bile göremezsin.
    2. Görmemişler gibi "sence" yazman gösteriyor.
    3. Ben gereksiz polemik çıkartmıyorum, bunu gören arkadaşlarım senin sefilliğini zaten söylüyorlar, yazma zahmetine ben katlanıyorum.

Yazan yazıyor, yazılmıyorsa bırakıcaksın akışına.
  • "Haddini aşma, cevaplarında dikkatli ol." diyorsun ama anlaşılan daha kendi haddini bilmiyorsun.
    Bana sefil deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun onu da anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzada_m -- 19 Şubat 2010; 18:14:05 >
  • Yaptığını kimse yapmıyor, dikkatli olacaksın Neyse bu muhabbet bile konunun yükseklerde olmasını sağladı. Bir dahakine konuşmam, şikayet edilirsin basit bu kadar. Emeğinin karşılığını bekliyorsan sabrederek bekleyeceksin, böyle yaparak negatif hareketlerde bulunuyorsun, emeğe yazık ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

1-Etik değil
    2-Hem suçlusun hem güçlüsün
    3-Haddini aşma, cevaplarında dikkatli ol. DH OGZ farketmez gerekli cevap verilir rahat ol

Bu tepkinin sebebi nedir hocam? Yanlış anlaşılmasın, denk geldiğim ve hiçbir anlam veremediğim için soruyorum sadece.
  • 4 günde bir en son yazdığı mesajı silip yazıyor arkadaş, herkesin hakkını yemeye gerek yok burada. Herşey bu kadar basiste bende açayım konu 1-2 günde en son yazdığım mesajı silip baştan yazayım konu yukarıda dursun? Etik davranışmı bu?
  • Bildiğim kadarıyla mesaj düzenlendikten sonra konu üste gitmez, olduğu yerde kalır.Ayrıca arkadaşın attığı mesajı düzelttiğine dair bigi mesajı gözükmüyor.
    Neyse çokta büyütülecek bir mevzu değil. Birbirimize karşı her zaman kibar olalım derim.
  • Düzenlenmesi ayrı, silip baştan yazılması ayrıdır Neyse, boşverin..
  • Yıllar öncesine oyunu anlamadan aksiyonuna oynuyoduk, şimdi ciddilik zamanı!!!
    Bu Türkçe yamayı yapanların ellerine sağlık, çok teşekkürler. Bi aralar bende Türkçeleştirme işleriyle uğraşıyordum, zor iştir, helal valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

Yıllar öncesine oyunu anlamadan aksiyonuna oynuyoduk, şimdi ciddilik zamanı!!!
    Bu Türkçe yamayı yapanların ellerine sağlık, çok teşekkürler. Bi aralar bende Türkçeleştirme işleriyle uğraşıyordum, zor iştir, helal valla...

Teşekkür ederim bu güzel yorumun için.
  • Arkadaşlar daha oyunun başındayım bir kız beni doktorun yanına getirdi. Sonra bi adam cam kafesin içinde elbise vardı onun kapısını açtı ve bana giy diyor ama hangi tuşa bastıysam hev kıyafetini giyemedim lüfen yardım.....
  • Kıyafeti giymen için bir tuşa basmana gerek yok, cam açılacak ve üstüne gittiğinde giymiş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Kıyafeti giymen için bir tuşa basmana gerek yok, cam açılacak ve üstüne gittiğinde giymiş olacaksın.

dostum işte üstüne gitsem de giyemiyorum hile kullanmıştım acaba o sorun olur mu?
  • Sanmıyorum. Sen orada oyunu kaydet, sonra yükle bakalım olacakmı..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.