Şimdi Ara

Half Life 2 %100 Türkçe Altyazı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
9
Favori
120.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indiremiyorum lütfen yardımcı olun rapid error veriyor
  • Linkte bir sorun yok, link sağlam.
  • tamam düzeldi demekki benden kaynaklanan anlık bir sorundu
  • resimlere bakılırsa iyi bi iş yapmışa benziyorsun devamını getirirsin inşallah
  • Episode 3 'ü bekliyoruz.
    Episode 3 için de böyle bir çalışma yapmayı planlıyoruz.
  • alt yazı çok iyi olmuş.

episode 3 için txt dosyasını siz hazırlayın. ben dat dosyasına dönüşümü hallederim
  • Episode 3'de hallederiz o durumu biz.
  • Biraz değil bayağı bir geç olmuş valva ile otak çalışıyorsunuz galiba bu gecikme işinde SS'lerdeki çeviride bazı kelimeler tam düzgün olmasada hiç yoktan iyidir en azından konusu güzel oyunun ayrıntılarınıda anlayıp evreni daha iyi kavramamızı sağlıyor. Peki bu çeviri bütün oyunlarda çalışırmı illa orjinallik şartı gereklimi bir kaç çeviriyi attığımda göstermemişti oyun modlardada aynı sorunu yaşadım
  • saol iyi çevrilmiş bu arada
  • Rica ederim.
  • Benim pcm sorunlu galiba ep1 ve 2 de sorunsuz alt yazi gosteriyodu ama hangi alt yaziyi denedysem hl2 de ilk cumleyi tr gosteriyo sonra gostermiyo bida gostermesi icin biraz beklemesi lazim yani ard arda cumleleri gosteremiyo bu sorunu yasamis veya bilen bi ark yardmci olabilirmi?
  • Bence oyundan kaynaklanan bir sorun.
    Oyunu silip yüklemeyi denedin mi diyeceğim, çok klişe olacak.
  • half life 2 yi türkçe alt yazılı oynamak çok güzeldi emeği geçenlere teşşekür ediyorum

bide episode 1 ve 2 nin türkçe yamasını paylaşırsanız çok sevinirim bu konunun diyer sayfasında episode 1ve2 nin türkçe yama için verilmiş bi linki var ama link hatalı silinmiş
  • linkler sağlam teşşekür ederim
  • Alternatif Netload Linki Eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzada_m -- 13 Ocak 2010; 11:50:47 >
  • Ben bu oyuna bir türlü ısınamadım..
  • mükemmelsiniz arkadaşlar ne deyim ya size helal olsun yakında bunun dublajınıda yapmayı düşünürseniz ben de olmak isterim bu konuda interneti araştırdım fransızca dublaj yapmışlar :)
  • Altyazı en son haliyle siteye eklenmiştir.Linkler yenilenmiştir.
  • buzada_m çok tşkler altyazı ve diğer yptığn çlışmalar için fakat ne yazıkki bendede orange box var ve utanarak söylüyorum ki korsan ama gerçekten gdip bakkaldan almadım çok emek verdim :D dile kolay 88 part indirdim ancak okuduğum yormlar üzrie bkatımki orange box korsanda olmuyormuş :( senden tek isteğim bi arkadaşında felan eğer varsa dosya sistemine bi bak ben oyunu 9 ay önce felan btrmiştim orange box tf hrç hepsini ve o zmnda altyazı aramış yapamamışltım ve şimdi 2 gün sora yeniden gelecek elime oynuycam lütfen halledilirse çok çok mutlu olurum tabii diğer orange box korsan sahipleride son bişey daha var hatırladığıma göre orange box korsana mod da eklenmiodu :( eğer bilgili bi arkadaş çıkarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.