Şimdi Ara

Half Life 2 Dharma Logosu Lost

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Half Life 2 Episode two Da Lost Filimindeki Dharma Logosuna Rastladım ve lost daki bu dharma logosu Half Life 2 De Var

Peki Bu O Logo değilse Diyebilirsiniz Yanlız Bu resimden sonra Tamamen İnanacaksınız

Bilgisayarın Monitöründeki YAzılar Lost Uçağındaki Sayıların aynısı

Sizce Bu Ne demek oluyor lost half life 2 ile alakalı bir filimimi

• bunun için konumu açtın lost ve half-life yapımcıları birbirlerine bayılıyorlar.lostta bir bölümde half-life deki gibi levye kullan istersen diyordu birisi. şimdi konu kilit yiyebilir
  • Sen Çok biliyorsun değilmi istersen konuyu komple sana bırakalım neler yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

bunun için konumu açtın lost ve half-life yapımcıları birbirlerine bayılıyorlar.lostta bir bölümde half-life deki gibi levye kullan istersen diyordu birisi. şimdi konu kilit yiyebilir

şakamısın sen ya her hl2 ile ilgili konuya atlayıp en çok kendinin bildiğini söylüyorsun
  • quote:

bunun için konumu açtın lost ve half-life yapımcıları birbirlerine bayılıyorlar.lostta bir bölümde half-life deki gibi levye kullan istersen diyordu birisi. şimdi konu kilit yiyebilir

• Tamam sakin olun, arkadaş ne güzel konu açmış işte. Half-Life ve Lost yapımcılarının arasını arkadaşımız ne bilsin? Atlamayın böyle hemen lütfen.
  • valla ya bilen var bilmeyen var.
    @steamstrgg dostum saolasın bilgi verdiğin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gordon_Freeman yeter artık bölye boş ve gereksiz yorumlar yapmayı bırak!!!
    Adam burda tartışalım bilgi alışverişinde bulunalım diye konu açmış.....Senin gelipte burda herşeyi biliyomuş havasında yorum yapmanı gerektiren birşey yok ortada....Eğer birşeyler yazmak bilgi paylaşmak istiyosan düzgün bir dille ifade edebilrsin...

• Özentimi yane hl
  • yahu 3 günlük adamsınız gidin biraz araştırın konuları boş boş konuşuyorsunuz
  • quote:

yahu 3 günlük adamsınız gidin biraz araştırın konuları boş boş konuşuyorsunuz

tipik erozbey
  • quote:

Yaş kaç senin velet.? Sen daha dünyaya gözlerini açmadan ben kızlara öpücükler atıyordum. 3günlük adam olabiliriz ama senin gibi 3 kuruşluk velet değiliz.
  • Beyler önecelikle yıkıcı değil yapıcı olalaım..

Arkadaş bilmedigi ve ilginç gördügü bir bilgiyi bzimle paylaşmış.Bu forumda lost izleyen var izlemeyen var.Ben lost izlemedim ama o rakamları biliyorum.Bu sayıların hl de olması ilginç ve nedenini bende merak ettim.Zaten bu nedeni bilmedigi için adam konu açmış.

eee birileri birşeyler biliyor diye herkes bilmek zorunda değil.Eğer burada konuyu açan arkadaşın bir hatası varsa bunu güzel bir dille söyleyebiliriz ki olmadığı belli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantırcı_1 -- 8 Eylül 2008; 20:48:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Yaş kaç senin velet.? Sen daha dünyaya gözlerini açmadan ben kızlara öpücükler atıyordum. 3günlük adam olabiliriz ama senin gibi 3 kuruşluk velet değiliz.

• ilginçmiş gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 8 Eylül 2008; 20:55:11 >
  • site kurallarını daha öğrenmemişlerin laf atmaya çalışması... hadi takılın bakayım adminlerde bakar çaresine konunun
  • Bu adamı ne zaman görsem birisiyle kavga ediyor
  • Bunun için konumu açtın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolu Beyi -- 8 Eylül 2008; 21:35:22 >
  • quote:

site kurallarını daha öğrenmemişlerin laf atmaya çalışması... hadi takılın bakayım adminlerde bakar çaresine konunun

Senin hangi yorumunu görsem bir şımarıklık bir çok bilmiş bir kaf dağının arkasından bakmışlık en önemlisi ise herkese karşı bir alaycı yaklaşımın var. Emin ol seni elime geçirsem seni 7/24 pataklarım.
  • quote:

site kurallarını daha öğrenmemişlerin laf atmaya çalışması... hadi takılın bakayım adminlerde bakar çaresine konunun

tipik erozbey 2
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.