Şimdi Ara

Half Life 2 Dharma Logosu Lost (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayidin arkadaslarıda half life oynuyodu bi bölümde flashbacklerden birinde olabilir böyle şeyler normaldir
  • Mod destekçileri böyle oluyor ne yapabilirsin

Resimlerde yazıldığı gibi lost-half life yapımcıları arasındaki bir jest.Ama ben oyunda görmemiştim, dikkat etmiyormuşum demekki o sıra...
  • ben görmüştüm daha önceden yapımcılar birbirlerine hayran lost un bazı bolumlerinde half life ile ilgili yerler var ep2 dede dharma logosu var işte büyütecek bir şey yok pek yani konuyla alakası yok saten egg yapmadan göremiyorsun onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Bu adamı ne zaman görsem birisiyle kavga ediyor

• Gordon_Freeman haklı bence. Yeni konu açacağına half life ile ilgili herhangi bir konuya yazabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Bu adamı ne zaman görsem birisiyle kavga ediyor

Aslında eski oyunlara bakacak olursanız birçok filme göndermelerin olduğunu görebilirsiniz. Mesela Starcraft'ta birim konuşmalarında Star Wars serisine baya bir gönderme vardı.

• adamın ne konu açıp açmayacağı kimseyi ilgilendirmez eğer gerçekten gereksizse zaten adminlerce işi görülür sizene.. ayrıca bence gereksiz değil belki hl topiğinde olsa göremeyecektim bunu herşeyi aynı topicde toplayacak değiliz ya forumun ne manası kaldı ozaman hiç konu açmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

Gordon_Freeman haklı bence. Yeni konu açacağına half life ile ilgili herhangi bir konuya yazabilirdi.

Haklı olabilir ama takındığı tavır yanlış
  • hiç bilmiyordum. neresi olduğu söyleyebilir misiniz kesinlikle görmem gerekiyor.

ekleme : peki lostta nerede geçiyor onu da seyretmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 8 Eylül 2008; 23:05:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

site kurallarını daha öğrenmemişlerin laf atmaya çalışması... hadi takılın bakayım adminlerde bakar çaresine konunun

O zaman bırakta adminler baksın konunun çaresine...Böyle gereksiz yorumlar yazmaya dewam ediceksen bosu bosuna forum kirliliği yaratma derim....Yeterince insanların gözünde küçüldün zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSsnak -- 9 Eylül 2008; 1:58:29 >
  • lostmu özenti hl2 mi
  • half life'ın daha eski olduğunu düşünürsek...

belki lost'un yapımcıları ya da senaristi ham bir half life hastasıdır ya da tam tersi
  • bukadar yazıyı boşunamı yazdık her konu açdığımda aynı şeyler oluyor ilk yorumcu gordon freeman batırıyor ve diğerleride bunu konuşmakdan forum batıyor
  • güldürme beni
  • HE Sende hemen komik de kendine güleceğine daha başkalarına laf gülmeye çalışıyorsun

ortadaki rezilliğini göremiyorsun
  • rezilliğim?adminler boş konu açmıyın diye avaz avaz bağırıyor.araştırma zahmetinde katlanın biraz,aslında şu son zamanlarda admin veya modların bura ilede ilgilendiği yok hayırlısı bakalım ...
  • Bu seni ilgilendirmez bu onların sorunu ve sen kimsinki bu forumun sahibiymiş gibi herşeye karışıyorsun sanki
  • herkes karışıyor o zaman herkes forum sahibimi oluyor.kafa çalıştır hadi yazma bakayım biraz daha sen modunla uğraş bakim
  • quote:

rezilliğim?adminler boş konu açmıyın diye avaz avaz bağırıyor.araştırma zahmetinde katlanın biraz,aslında şu son zamanlarda admin veya modların bura ilede ilgilendiği yok hayırlısı bakalım ...

sanane istersen git gun a şikayet et
  • quote:

herkes karışıyor o zaman herkes forum sahibimi oluyor.kafa çalıştır hadi yazma bakayım biraz daha sen modunla uğraş bakim

tipik erozbey 3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.