şu videoyu ilk izlediğimde nasılda heyecenlanmıştım...
aslında yapılmaması daha iyi.Her oyunu filme çevirdikleri ve berbatlaştırdıklarını göz önüne alırsak Half-Life'nin de içine edicekler
söz konusu oyun half life ise o film kötü olmaz
güven bana
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
güven bana
abi sanki film çekilmiş herkesten önce izlemişsin gibi konuşuyosun
izlemekten değil,oyunu ve filmi çıkmış zamazingolara bakın
abi hepsi öle değil..mesela godfather iyidi...
arasıra çıkıyo güzel şeyler...
bu devirde yapılanların hepsi maalesef Hollywoddan gazabını almış durumda bıraksınlarda bari tek sevdiğimiz şeyi batırmasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.
hiç bilmiyordum. neresi olduğu söyleyebilir misiniz kesinlikle görmem gerekiyor.
ekleme : peki lostta nerede geçiyor onu da seyretmem gerek
sayidin arkadaşları avustralyadaki evlerinde hl1 oynuyordu...hani ses dinleme cihazını buluyodu sayid....(canlı bombanın evinde)
hadi ya hani ilgi kurmaya çalışıyordum ama bu bölüm hayatta aklıma gelmezdi...
quote:
bu devirde yapılanların hepsi maalesef Hollywoddan gazabını almış durumda bıraksınlarda bari tek sevdiğimiz şeyi batırmasınlar
batırsalar kaç yazar yaa...
quote:
hacı izlemezsen sorun olmaz kanısındayım...
Hollywood'a kızarız ama en sevdiğiniz ilk üç film nedir diye sorsalar, üçü de Hollywood işidir...ha yok benim en sevdiğim film, recep ivedik dersen, bu zevksizlikle zaten Hollywood, sana hitap etmiyor demektir...
ehehe hayır fanı değilim eskiden hollywood güzel yapımlar çıkartıyordu.günümüze doğru gelince sapıttılar bende half-life nin filmini görmek elbette isterim fakat batıracaklarından eminim
nası sapıttılar ya 300 spartalı kara şovalye 10.000 bc nere gitti ?? iyi bir mütçe ile mekanları aynen yapabilirler senaryoyuda birebir uygularlarsa çokta güzel olur bence
Bu logoyu ve bilgisayarı hangi chapterlarda bulabilirim ?
Half Life 2 nin 3d studio max ile valvenin yaptığı videolar var film gibi ama paralı alıp bakmak lazım