Bildirim
Half Life 2 Episode 1 yardım lütfen!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sanırım DX in yüklü deil. microsoft un sitsinden en son dx sürümünü indirip yükle belki düzelir. düzelmesse korsan olduu için çalışmıordur ama ben DX den şüpheleniorum. -
aslında bende ondan şüpelendim ama Desperados 2 yi oynuyorum(gerçi iğrenç bi oyun) oda yeni bi oyun directX 9 yüklü olmalı bilgisayarda. bi deniyim bakalım. takrar döncem size... teşekkürler -
arkadaşım episode one yi bi tane bilgisayara yüklemiştim aynı hatayı veriyordu oyunun ve normal bilgisayar ekran ayarını 800*600 yaptım oyun gıcır gıcır çalıştı.oyundan çıktıktan sonra tekra ekran ayarını düzeltirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: ecogamer
arkadaşım episode one yi bi tane bilgisayara yüklemiştim aynı hatayı veriyordu oyunun ve normal bilgisayar ekran ayarını 800*600 yaptım oyun gıcır gıcır çalıştı.oyundan çıktıktan sonra tekra ekran ayarını düzeltirsin.
Evet bencede sorun bu -
quote:
Orjinalden alıntı: eser_akar
quote:
Orjinalden alıntı: ecogamer
arkadaşım episode one yi bi tane bilgisayara yüklemiştim aynı hatayı veriyordu oyunun ve normal bilgisayar ekran ayarını 800*600 yaptım oyun gıcır gıcır çalıştı.oyundan çıktıktan sonra tekra ekran ayarını düzeltirsin.
Evet bencede sorun bu
eğer bu oyunu oynamak istiyorsan böyle yapıcaksın -
Arkadaş sende DirektX9.0c yüklümü acaba onu soriyim ondanda hata verebilir??? -
arkadaş sana şunu söyleyeyim bendede aynı hatayı verdi ilk önce sildim episode 1 çünkü cfg ayarları bozulmuş olabilirdi daha sonra baştan yükleyip 800*600 ayar yap grafik ayarı oynarsın -
Arkadaştan ses yoq sorunu çözüldü galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X