Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_alert22

quote:

Orijinalden alıntı: macera05

G-man ın Konuşmaları burada :)

Tr:
    Doktor freeman Şuan ,samimi olmak için çokda uygun bir zaman olmadığının farkındayım ,fakat arkadaşlarınız başka
    işlerle meşgul olanadek beklemem gerekiyodu Hm.bir zamanlar .Bayan Vance’i umursamıyorlardı bile…onların,insanlıkla
    ilgili tecrübeedindiği tek şey, çelik bir koridordan kendilerine doğru gelen bir levyeydi.Öyle görünüyor ki ona verdiğim
    değerle ilgili düşüncelerimi paylaşacak kadar olgunlaşmışlar . onu , black mesa ‘dan çıkardığım zaman , bu duruma
    itiraz edenleri , o nun daha küçücük bir çocuk olduğunu ve kimsenin işine yaramayacağını söyleyerek kandırmaya
    çalıştım .bu kararı olumsuz şekilde görenlerin endişelerini gidermenin söz konusubile
    olmayacağını gördüğüm zaman , onları dikkate almamayı öğrendim . [nefes alarak ] Yinede ,
    yatırımlarımı çarçur edecek birisi değilim . . .ve onun öncekinden dahada değerli olduğudu düşüncemi . . .
    koruyorum . işte bu yüzden yaşamına karşılık senden ufak bir geri ödeme yapmanı istemeliyim .

Senin doğana karşı gelecek bir şey istemiyorum . sadece onun durumunun iyiliği için , önemli olan bir
    mesajı iletmek için aracı olacak . onun , güvenli bir şekilde White forest ‘da olduğunu gözünüzde
    canlandırın ,doktor freeman . önceki durumundan daha fazla ilgi ye ihtiyacı olabilir .
    [nefes alarak ] keşke , size gözkulak olmak tan fazlasını yapabilse ydim , fakat , kesinlikle
    kısıtlamalara uyacağıma dair… anlaştım . mmm . pekala . . . Şimdi . . .dikkatle dinle ,
    canım . babanı gördüğün zaman ona şu sözleri ilet : beklenmeyen sonuçlara hazırlan .

Mutlaka yazılmıştır ama merakımdan yazdım.Bu arada episode three çıktı mı?

Oho... Biz Episode 3 ü bitirdik, 4 ü bekliyoruz.

Episode 4 çıkmıycak dikkat ettiysen ep 3 ün sonunda HL3 trailer var.

• eyw full albüm için my english is very good
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ben diyeceğimi dedim oyun 4 episode olacak bekleyin görün

Gördük ve hortlattık.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Episode 4 de nerden çıktı. 3 bölüm çıkacak.
    Kaç kere daha yazacam yahu.Son kez söylüyorum.Oyun toplam 4 episode olacak her episode 6 ay da bir yayınlanacak episode 4 hl 2'nin finali olacak ve tamamen başka bir ekip tarafından yapılacak.

Aah ah, ne güzeldi.. 6 ay sonra oyunun çıkacağını sanıyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 26 Ocak 2012; 2:38:20 >

• Beyler bi şey sorucam ama spoiler var dikkat.

### SPOILER ###

G-Man teorilerini yabancı bi siteden okuyodum da, Half Life da G-Man in en sonda yaptığı teklif edersek bizi bi yere ışınlıyo adam. Videosunu izledim de orda robotlar ve uçak tarzı şeyler var.. Half Life oynayalı uzun zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum. Bu G-Man in bizi ışınladığı yer Xen türü alienların olduğu bir yer mi, yoksa Combine askerlerinin olduğu bir yer mi? Youtube da ararsanız Refusing G-Man's Offer diye çıkıyor. Çok merak ettim

### SPOILER ###
  • Vay be 5 sene oldu ... 1 haber veya foto bile yok :(

Half-Life Died

(1998-2007)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Episode 4 de nerden çıktı. 3 bölüm çıkacak.
    Kaç kere daha yazacam yahu.Son kez söylüyorum.Oyun toplam 4 episode olacak her episode 6 ay da bir yayınlanacak episode 4 hl 2'nin finali olacak ve tamamen başka bir ekip tarafından yapılacak.

Aah ah, ne güzeldi.. 6 ay sonra oyunun çıkacağını sanıyorduk...

Create shortcut on hl2.exe and add these parameters: -steam -game ep2
    It will look like: X:\somedir\portal\hl2.exe -steam -game ep2

Run the shortcut and have fun ;)

Bu Yazıyor Oyun Açılmıyor Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: 96ahmet96

Vay be 5 sene oldu ... 1 haber veya foto bile yok :(

Half-Life Died

(1998-2007)

Çıkarsınlar artık şu oyunu
  • valve left 4 çıkartcana hl cıkartsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meltzie

Beyler bi şey sorucam ama spoiler var dikkat.

### SPOILER ###

G-Man teorilerini yabancı bi siteden okuyodum da, Half Life da G-Man in en sonda yaptığı teklif edersek bizi bi yere ışınlıyo adam. Videosunu izledim de orda robotlar ve uçak tarzı şeyler var.. Half Life oynayalı uzun zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum. Bu G-Man in bizi ışınladığı yer Xen türü alienların olduğu bir yer mi, yoksa Combine askerlerinin olduğu bir yer mi? Youtube da ararsanız Refusing G-Man's Offer diye çıkıyor. Çok merak ettim

### SPOILER ###

son bölümü soruyorsun sanırım. g-man bize bir teklif sunuyor. teklifi kabul etmessen kazanamayacağı bi savaşa sokacağını söylüyor. eğer kabul edersen portal'e ışınla diyor. orda bi 20 saniye beklersen kabul etmemiş oluyorsun ve seni xen'deki uzaylılarla savaşa sokuyor. ve doğal olarak game over oluyorsun ve yeniden başlıyorsun.

• hl2 ep1 ep2 varda ep3 varmı
  • arkadaşlar konu açtım cevap atan olmadı ben de buraya yazıyorum

işletim sistemim windows 7, orange box yüklemiştim, bu hatayı veriyor (eskiden açıyordu, sonradan böyle oldu)

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayırlısı be gülüm -- 30 Mart 2012; 15:51:07 >

• --------------------------------------------------------------------------------

Birşey biliyoz da söylüyoruz 2008 de Episode 4 çıkacak ne HL 3'ü ya.

Eski kullanıcı adı: Pinky_Demon

arkadaş ne epidsode 4 dünden bahsediyon sen yıl olmuş 2012 daha epidsode 3 çıkmadı be

• arkadaşlar sorunum için konu da açtım cevap yok burada da mı cevap yok
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • hort haha ben hortlattım haha :D :D :D :D
  • Geç kaldın biraz kazma kardeş, bir üstteki arkadaş 1 yıllık hortu yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrel156

hort haha ben hortlattım haha :D :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Geç kaldın biraz kazma kardeş, bir üstteki arkadaş 1 yıllık hortu yaptı.

benim 8 yıllık hortum var sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 22 Mart 2013; 15:04:31 >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.