Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkadaşlar ben daha önce hl 2 yi oynadım şimdide episode oynuyorun diger oyunlarin adı nedir acaba seriyi oynamak istiyorum.

Half Life 2
    Half Life 2: Episode One
    Half Life 2: Episode Two

şimdilik bu kdar
  • bizde bitirelim şunu dur bakıyım sen
  • Arkadaşlar oyunun ortalarında bu patlayıcıya benzer nesnelerden birkaç tane buluyoruz.Ne olduğunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: night_fire

Arkadaşlar oyunun ortalarında bu patlayıcıya benzer nesnelerden birkaç tane buluyoruz.Ne olduğunu bilen var mı?

valla 7 defa bitirdim oyunu ama bunu ilk kez gördüm...sıradan bir nesnedir muhtemelen...
  • Bunlar kullandığın arabadaki radara sinyal gönderen aletler.Bunların arabandaki radar yardımı ile bunları buluyorsun,bunların yanında da mühimmatlar oluyor.

Patlayıcı filan değil yani basit vericiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Bunlar kullandığın arabadaki radara sinyal gönderen aletler.Bunların arabandaki radar yardımı ile bunları buluyorsun,bunların yanında da mühimmatlar oluyor.

Patlayıcı filan değil yani basit vericiler.

Eyw
  • İyi geceler ahali. Büyük bir zevkle orange box serisine girişmişken Episode 2'de sorun yaşadım, deliriyorum ((: Hatırlarsanız ilk bölümlerde bizi kovalayan bir böcek arkadaş var. küçük kanallara girerek ufak ufak kaçıyoruz ondan. Sonrasında 1-2 tahta ile kapalı yeri kırıp içeri atlıyoruz. Aşağıya düşüp de örümcek ağını açmaya doğru gittiğimde oyundan atıyor. Hep aynı yer, aynı nokta. Oyunu orange box imajı ile repair yaptım, sorun devam ediyor. XP sp3 uyumluluğunda çalıştırdım, hiç bir şey farketmedi. Windows 7 7264 64bit işletim kullanıyorum. Çözüm önerisinde bulunan olursa çok sevinirim.
  • Eğer Oyun orjinal değilse böle sorunlar çıkabiliyor yada orjinalse de sağlam bir ilaçla deneyebilirsin bazen çözüm olabiliyor yahut save dosyalarını indir internetten o bölümden sonrasından başla.
    Bende de Win7 64bit var tüm seriyi tekrar oynadım sorun olmadı bende.
  • bendede aynı sorun olmuş gcf dosyalarını internetten indirmiştim Link vermek yasakmış
  • arkadaşlar episode two unleashed için türkçe yama nerde bulabılırım yardımcı olursanız sevinirim aradım aradım yok[:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: agent emre

arkadaşlar episode two unleashed için türkçe yama nerde bulabılırım yardımcı olursanız sevinirim aradım aradım yok[:D

http://rapidshare.com/files/208116480/Half_Life_2_Episode_2_Tuerk_e_Yama_Unleashed_Versiyon___304__in.rar

unleashead için türkçe yama
  • Bu oyunu orange box olarak toplu halde alıcam. Acaba bu oyunu multiplayer olarak oynayabiliyor muyuz?
  • Orange Box ile gelen oyunlar arasında sadece Team Fortress 2 ve Half Life 2 :Deathmatch multiplayer özellik sunuyor.
  • Ep2de Gordon neden olduğu yerde sekip duruyor ya kafayı sıyırcam yokmu bunun bi çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi_3838

quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

Arkadaşlar birde ben The Orange Box aldığım için Half life2 ve Ep1 ide sırayla oynayıp bitirtim en sonda EP2 bitireyim dedim ama EP2 de gordon bazen kendine kendine sekip sekip duruyor Half Life2 ve EP1 de hiç böyle birşey yapmadı sizdede durduk yerde sektiği oluyomu yav çok sinir bozucu

adam olduğu yerde sekiyor

şu sorunun çözümü yok mu ya eğiliyorum adam zıplıyor vuruluyorum çok sinir bozucu
  • arkadaşlar bir sorum var,

oyunun korsanına sahip kişiler oyunun yüklü olduğu klasöre bakabilirler mi orada .gcf uzantılı dosyalar var mı ?
    varsa adları neler?

(dosyalar lazım değil, bu dosyalar oyunun orijinalinde bulunuyor ve boyutu buraya yüklenecek dosyalar değil tabii, sadece var mı, varsa adları nedir ve kaç tane onu soruyorum)

Teşekkürler.
  • Half Life 2 ep2-ozan0133
    google da aratın bu isimli partlarda ep2 sorunsuz zıplamasız oynanıyor sinir olup oynayamayan arkadaşlara yardımcı olur umarım ama sadece ep2 var dediğim linklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar şu zıplama olayının neden olduüunu çözebilen var mı?. Yaması filan olmalı çözen bilen varsa savabına bir el atsın.....

onun nedeni llegal dvd kullanman aynısı bendede vardı orjinali aldım düzeldi belkide orjinalde patch yaptığı için düzelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaylive

quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar şu zıplama olayının neden olduüunu çözebilen var mı?. Yaması filan olmalı çözen bilen varsa savabına bir el atsın.....

onun nedeni llegal dvd kullanman aynısı bendede vardı orjinali aldım düzeldi belkide orjinalde patch yaptığı için düzelmiştir

korsan oldugu için belli o ama ozan0133de sorunsuz çalışıyor orjnal almaya gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 20 Mayıs 2010; 12:53:20 >
  • bizim burada bu lafı söyle sana "garyzekalı seni" derlerdi
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.