daha pratik cevabı şu: git orjinal orange box al,böyle hatalar ile karşılaşma
orjinal orange box aldım ve evdeki internet çok kötü. acaba update etmeden oyunları steam üzerinden açamıyor muyum ? ayrıca yükleme kısa sürdü sanki oyunları internetten indiriyor gibi bir durum var !
saygılar,
Team fortress 2 oynayacaksan güncellemesini beklemelisin, yaklaşık 700 küsür mb güncelleme yapacak. Diğer oyunlarda ise sağ tıklayıp "Pause update" i seç.
sağol olasın. internet berbat bu günlerde güncellemeler tam bir kabus oldu benim için.
Rica ederim. Bugün modlar indirmeye sunulduğu için steam serverlarıda biraz hantallaştı.
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
daha pratik cevabı şu: git orjinal orange box al,böyle hatalar ile karşılaşma
Dövseydin çocuğu
quote:
Orjinalden alıntı: sahin2030
arkadaşlar merhaba ben oyuna başlıyorum bir müddet sonra loading olurken oyundan çıkıyor ve şöyle bir hata veriyor acaba sorun nedir çözümü varmıdır oyunu tekrar tekrar yükledim yine aynı yerde oyundan atıyor
arkadaşlar merhaba ben oyuna başlıyorum bir müddet sonra loading olurken oyundan çıkıyor ve şöyle bir hata veriyor acaba sorun nedir çözümü varmıdır oyunu tekrar tekrar yükledim yine aynı yerde oyundan atıyor
Sanırım sanal bellek yetersiz geliyor. Windowsun harddisk uzerinden kullandigi sanal bellek dosyasinin boyutunu arttirman gerekiyor. Bunun için bilgisayarıma Sağ tıklayıp özellikler'i seçerek Sistem Özellikleri penceresini açtıktan sonra Gelişmiş sekmesine geçerek Performans bölümündeki Ayarlar butonuna tıklarsan performans seçenekleri penceresine ulaşırsın. bu pencerede Gelişmiş sekmesinde alttaki Sanal Bellek bölümünden sanal bellek boyutunu değiştirebileceğin bir bölüme ulaşırsın. Şuanda kullanmış olduğun sanal bellek boyutlarından daha büyük bir sanal bellek boyutu seçerek sorununu çözebilirsin.
Eğer düzelmez ise hatayı google'a yazıp araştırmayı dene.Kolay gelsin...
Arkadaşlar Half-Life 2: Episode Three konusu kapatıldımı bana mı öyle geliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: sahin2030
Sanırım sanal bellek yetersiz geliyor. Windowsun harddisk uzerinden kullandigi sanal bellek dosyasinin boyutunu arttirman gerekiyor. Bunun için bilgisayarıma Sağ tıklayıp özellikler'i seçerek Sistem Özellikleri penceresini açtıktan sonra Gelişmiş sekmesine geçerek Performans bölümündeki Ayarlar butonuna tıklarsan performans seçenekleri penceresine ulaşırsın. bu pencerede Gelişmiş sekmesinde alttaki Sanal Bellek bölümünden sanal bellek boyutunu değiştirebileceğin bir bölüme ulaşırsın. Şuanda kullanmış olduğun sanal bellek boyutlarından daha büyük bir sanal bellek boyutu seçerek sorununu çözebilirsin.
Eğer düzelmez ise hatayı google'a yazıp araştırmayı dene.Kolay gelsin...
ekran kartı sürücüsünü güncelle ondan olabilir bendede aynı sorun olmuştu
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren
Arkadaşlar Half-Life 2: Episode Three konusu kapatıldımı bana mı öyle geliyor?
Episode 1'i bitirmiştim ep2 başlayacam ama ep1 gibi kısa değildir umarım
biraz daha uzun...
Son 2 haftada HL serisini en baştan oynadım. Adamlar her bir sürümde kendilerini geliştiriyorlar. Yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu. HL 2 ile EP2 arasında stereo konusunda ciddi problemler var.
HL2 de 5.1 ve 4.1 sistemler için düzgün bir kanal dağılımı yapılmamış. Bunu özellikle oyunda hissediyorsunuz. Ancak EP2 de ses olayı çok daha mükemmel. Oyunda atmosferi çok daha iyi hissediyorsunuz. Düzgün ses kanalı dağılımı sayesinde EP2 yi oynamak bir başka zevkli. Bence valve nin HL2 deki ses kanal olayına bir el atması lazım update ile bu işi çok rahat çözebilirler bence.
Süper dandik pc'mle bile 1024x768 herşey full oynayabiliyorum.Valve'ın ep3'ü ve hl3'ü source motoruyla yapmasını ve hl bittikten sonra full source motoruyla oyun yapmasını istiyorum
intel celeron cpu 2.66 1 gb ram ati radeon 9250 gpu
Az önce HL2 EP2 yi ilk defa bitirdim.Tüm seriyi tam olarak ilk defa oynayıp bitirdim.
Her yeni bölümde grafik detayları iyileştirilmiş.Sesler ve görüntüler Ep2 ile çok daha kaliteli olmuş.Yalnız benim tek sorunum EP2 de her yer de durmadan yere takılıp zıplamaktı.Baız zamanlar çok sinir bozucu oldu ama hikayenin akışı yüzünden arka planda kaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: Knisath
Az önce HL2 EP2 yi ilk defa bitirdim.Tüm seriyi tam olarak ilk defa oynayıp bitirdim.
Her yeni bölümde grafik detayları iyileştirilmiş.Sesler ve görüntüler Ep2 ile çok daha kaliteli olmuş.Yalnız benim tek sorunum EP2 de her yer de durmadan yere takılıp zıplamaktı.Baız zamanlar çok sinir bozucu oldu ama hikayenin akışı yüzünden arka planda kaldı.
Episode 3 başlığına bekleriz o halde
Arkadaşlar, nette Türkçe alt yazı yamasını buldum ama bir türlü yapamadım. Resimdeki dosyalar var...
Kurulumu da şöyle aşağıdaki gibi, ama olmuyor. Steam diye bir klasör yok bir kere!
KURULUM
1-Rardan çıkan klasörü C:\Program Files\Steam\steamapps\(mailiniz adını içeren klasör) dizinine atın.